Mondom ezt úgy, hogy nagyon csípem Kun játékát, de nem kell minden fasza pléjert elhozni.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. december 3., szerda 22:26
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. december 3., szerda 22:25
Persze, padozzonBBeno írta:én nem cserélném el a mostani benzemára. padozhat viszont agüero mögött, mert egy egészséges agüero így játszik ahogy idén teszi.
HozzászólásSzerző: BBeno » 2014. december 3., szerda 22:24
HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2014. december 3., szerda 22:21
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2014. december 3., szerda 22:17
Elég rossz napja van, de egyébként a szezonban a régi önmagát idézi. Élmény nézni a játékát.CS0ki írta:Gondolom Fabregas nem így szokott játszani, mert eddig azt olvastam, hogy mekkora isten a chelseaben, de ma mintha pályán sem lenne.
Jó a srác amúgy, csak talán neki is betesz a sok sérülés.CS0ki írta: Ez a Vertonghen gyerek erősen visszaesett, pedig első évében óriási idényt nyomott.
HozzászólásSzerző: BBeno » 2014. december 3., szerda 22:15
HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2014. december 3., szerda 22:00
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2014. december 3., szerda 21:57
Szerintem nincs komoly gond ezekkel a noname arcokkal, egész labdabiztosak.meg a kp-juk is elég halovány, semmi stabilitás, építkezés
Mondjuk az első kettő szépen összehozta a gólt. Ez a Vertonghen gyerek erősen visszaesett, pedig első évében óriási idényt nyomott.mert Llroris-on Verthongen-en és Eriksen-en kívül nincs minőségi játékosuk.
HozzászólásSzerző: tucsoki » 2014. december 3., szerda 21:47
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. december 3., szerda 21:38
Az elején azért csak néztek, hogy mi van..meglephetőek ők is, illetve szerintem túl kiszámítható lett a csapatuk.tucsoki írta: Bitang erős, magabiztos ez a Mou bunkerfoci, ami egyébként a legtöbb gólt szerezte a bajnokságban, olyan átlagos játékosokkal mint Oscar, Willian, stb.
HozzászólásSzerző: tucsoki » 2014. december 3., szerda 21:35
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. december 3., szerda 21:34
a felfogás, koncepció jó, de pl az ilyen lennon-félékkel engem a világból ki lehet kergetni..meg a kp-juk is elég halovány, semmi stabilitás, építkezésCS0ki írta:Egyébként elég jól játszik a Spurs, kezd látszódni Pochettino munkája, jók is lehetnek később. Persze most még idegenben a chelsea ellen..Nem elég jók még hozzá, hátul komolyabb hbák, elől még kihagyják a helyzeteket, de a kettő között elég jól nyomják.
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2014. december 3., szerda 21:27
Hát igen, ez teljesen jogos. Már csak egy kis minőség kéne, mert Llroris-on Verthongen-en és Eriksen-en kívül nincs minőségi játékosuk.CS0ki írta:Egyébként elég jól játszik a Spurs, kezd látszódni Pochettino munkája, jók is lehetnek később. Persze most még idegenben a chelsea ellen..Nem elég jók még hozzá, hátul komolyabb hbák, elől még kihagyják a helyzeteket, de a kettő között elég jól nyomják.
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2014. december 3., szerda 21:24
HozzászólásSzerző: BBeno » 2014. december 3., szerda 21:10
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2014. december 3., szerda 21:08
Nem is értem, hogy miért igazolt el onnan. Neki ott a helye.ziro4vr írta:Drogba elég fasza target man még így 50 évesen is.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. december 3., szerda 21:06
HozzászólásSzerző: hehe » 2014. december 3., szerda 7:34
ez is zsidó média által túlfújt semmi.Pipita írta:Balotelli megint alkotott.![]()
![]()
sírok, zseniális.![]()
Szegényke olyan szörnyen buta.![]()
![]()
"Az anyám zsidó úgyhogy mind bekussolhattok!"![]()
Gyökér.
HozzászólásSzerző: Pipita » 2014. december 3., szerda 5:12
HozzászólásSzerző: BBarni » 2014. november 30., vasárnap 19:34
Jelenlévő fórumozók: 10 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem