OFF
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: OFF
Rendelj a forrástól.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
A vaterás mezes rendelésekről nincs valakinek tapasztalata?
Mert szívem szerint innen rendelnék, de az e-mail-emre csak annyi választ kaptam, hogy technikai okok miatt szünetel a rendelés. De próbálnám minél hamarabb be szerezni, szóval meg éri emiatt inkább a vateráról rendelnem?
Mert szívem szerint innen rendelnék, de az e-mail-emre csak annyi választ kaptam, hogy technikai okok miatt szünetel a rendelés. De próbálnám minél hamarabb be szerezni, szóval meg éri emiatt inkább a vateráról rendelnem?

De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
https://www.youtube.com/watch?v=zQk0kmr ... NTqwpDjY9A
Les Twins dance along the NYC skyline #BeyondTheLightsContest
Imádom őket.
Les Twins dance along the NYC skyline #BeyondTheLightsContest
Imádom őket.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Utálat... Főleg, amikor hívnak mindenhova a haverok.Zsombor írta:+1nmate írta:Nyár a legszarabb.
Mint egyetemistának nekem a szeptember a csúcs, 4 hét konstans kocsmázás meg kockulás![]()
Tavaszt meg az ősz elejét csípem, de pl mikor júniusban 500 fok van, nekem meg épp vizsgákra kell tanulnom, az botrányosan szar.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
Az adott napon nem hinném, hogy olyan óriási profitot termeltek volna. Ennyi helyen kitenni reklámot nem olcsó mulatság. Viszont nyilván nem csak egy napra szólt a reklám, az az érdekes, hogy a következő időszakban mennyire nőnek az eladásaik, mekkorát nőtt a bolt hírneve.Tele volt az összes tv-csatorna a reklámjaikkal.
Az a 95 ezer eladott termék azt jelenti, hogy aki rendelt tőlük, az átlagban ~17,900 forintot hagyott náluk TERMÉKENKÉNT. Nyílván nem 95 ezer vásárló volt, mert volt aki 10 dolgot vásárolt össze az egész családnak karácsonyra. Arra lennék kiváncsi, hogy ez az egész reklámosdi, szórólaposdi stb stb mennyibe került ÉS a profit hogy alakult mindent összevetve.
- Savant
- Kedvenc játékosaid: Carlos, Zidane, Ronaldo; Jordan, Shaq, Ibaka
- Kedvenc csapatod: Madrid
Tele volt az összes tv-csatorna a reklámjaikkal.
Az a 95 ezer eladott termék azt jelenti, hogy aki rendelt tőlük, az átlagban ~17,900 forintot hagyott náluk TERMÉKENKÉNT. Nyílván nem 95 ezer vásárló volt, mert volt aki 10 dolgot vásárolt össze az egész családnak karácsonyra. Arra lennék kiváncsi, hogy ez az egész reklámosdi, szórólaposdi stb stb mennyibe került ÉS a profit hogy alakult mindent összevetve.
Monnyuk nagy b/*ik voltak, mert konkrétan ps4 (talán ps3 sem) nem is volt a kínálatban (sok mással egyetemben persze)
Monnyuk nagy b/*ik voltak, mert konkrétan ps4 (talán ps3 sem) nem is volt a kínálatban (sok mással egyetemben persze)

CRISTIANORONALDO
Ricsárd, Bayern-Barcelona BL elődöntő:
"A Barcelona nem szokott foglalkozni a játékvezetőkkel!"

-
- Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
- Kedvenc csapatod: csakamadrid.
nagyon remélem, hogy idén nem lesz kemény havazás, se fagy. nagyon jó lenne, ha megmaradna pluszban a hőmérséklet, mert utálok a jégbordák között szlalomozni, csúszkálni a kocsival. teljesen életveszély az egész, pluszban még gyalog is meg van az esélye, hogy felborulsz és összetöröd magad... mert ugye sózni képtelenek az utakat, járdákat.
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Ja hát igen...Realista24 írta:Ja én is, ha a víz 27 fokos, amiben áztatom magamGéci írta:nyarat nem csípem... Max ilyen 27fok-ig.

- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Ja én is, ha a víz 27 fokos, amiben áztatom magamGéci írta:nyarat nem csípem... Max ilyen 27fok-ig.

Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
nálam tavasz és ősz, amikor úgy se meleg nincs, se hideg, nem szeretem a szélsőségeket.
a nyarat is szeretem, ha nincs hőség, mert baromira utálom, mikor 3 perc alatt tiszta víz az ember vagy éjszaka alig tudok elaludni.
a telet viszont utálom a hóval együtt.
hideg van, fűtésre költeni, minden nap tökölni a tüzeléssel (favágás, begyújtás, bla-bla), a hónak is inkább a hátrányát "élvezzük", ami hólapátolásban, közlekedési problémákban és latyakos külsőben képviselteti magát.
a karácsony tényleg úgy szép, ha párosul mellé egy kis hó, na meg 1-2x a feeling miatt egy kis szánkózás, hóember építés vagy hógolyózás, de el tudnám viselni, ha néhány napnál tovább nem havazna.
a nyarat is szeretem, ha nincs hőség, mert baromira utálom, mikor 3 perc alatt tiszta víz az ember vagy éjszaka alig tudok elaludni.
a telet viszont utálom a hóval együtt.
hideg van, fűtésre költeni, minden nap tökölni a tüzeléssel (favágás, begyújtás, bla-bla), a hónak is inkább a hátrányát "élvezzük", ami hólapátolásban, közlekedési problémákban és latyakos külsőben képviselteti magát.
a karácsony tényleg úgy szép, ha párosul mellé egy kis hó, na meg 1-2x a feeling miatt egy kis szánkózás, hóember építés vagy hógolyózás, de el tudnám viselni, ha néhány napnál tovább nem havazna.
+1nmate írta:Nyár a legszarabb.
Mint egyetemistának nekem a szeptember a csúcs, 4 hét konstans kocsmázás meg kockulás

Tavaszt meg az ősz elejét csípem, de pl mikor júniusban 500 fok van, nekem meg épp vizsgákra kell tanulnom, az botrányosan szar.

- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Mondjuk mondd ezt azoknak, akiknek ebbe kell tömegközlekedniük.Realista24 írta:Nyár, 40 fok, napsütés.

Bár akkor már a tél se jobb nekik, mikor látszik a lehelleted a csukott buszon.

Nem illik.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Nyár, 40 fok, napsütés. Tavasz még ziro érvei miatt, a többit kihagynám
szeptember még átmegy a rostán.

Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Savant
- Kedvenc játékosaid: Carlos, Zidane, Ronaldo; Jordan, Shaq, Ibaka
- Kedvenc csapatod: Madrid
Hótéma:
Én közel a harminchoz is azt mondom, télen havazzon. Az egyik része az, hogy az probléma ugyanis, ha nem védi a földeket a hó a fagytól. A másik része, a télhez hozzá tartozik a havazás, a fehér táj. Karácsonykor pedig már-már előírnám a havat
Rosszabb időt elképzelni sem tudok a pár évvel ezelőttinél, amikor 13 fok volt karácsonykor és esett az eső. WTF?
Persze vannak hátrányok, millió. Hogy csak a közlekedést nézzem...
So: Nyáron 30 fok, napsütés az ideál, télen meg a 0, -10, havazás . Ez a jó a természetnek is, meg nekem is
Messze a legundorítóbb évszak az ősz számomra.
Én közel a harminchoz is azt mondom, télen havazzon. Az egyik része az, hogy az probléma ugyanis, ha nem védi a földeket a hó a fagytól. A másik része, a télhez hozzá tartozik a havazás, a fehér táj. Karácsonykor pedig már-már előírnám a havat

Rosszabb időt elképzelni sem tudok a pár évvel ezelőttinél, amikor 13 fok volt karácsonykor és esett az eső. WTF?
Persze vannak hátrányok, millió. Hogy csak a közlekedést nézzem...
So: Nyáron 30 fok, napsütés az ideál, télen meg a 0, -10, havazás . Ez a jó a természetnek is, meg nekem is

Messze a legundorítóbb évszak az ősz számomra.
CRISTIANORONALDO

-
- Kedvenc csapatod: Arsenal
clipconverter.ccVictor írta:valaki tudja, hogy tudnék youtuberól egy albumból egy számot letölteni? sajnos nem megy, máshol meg nincs fent az album
Asszem a kezdési és végzési időpontot is be lehet állítani.

"And my heart will leave you never."