HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2014. december 3., szerda 14:24
HozzászólásSzerző: Zsombor » 2014. december 3., szerda 14:16
Én csípem Pittet, de ez pár alakítására neki is igaz. Legutóbb a 20 years a slaveben és a Counselorben láttam, hát ezekben szerintem ugyanazt hozta, akcentussal együtt.ziro4vr írta: Csak éppen ugyanazt az elmaszkírozott ripacs figurát hozza 10 éve.
HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2014. december 3., szerda 14:16
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2014. december 3., szerda 14:12
Ja, ő se rossz példa még. De tényleg nem sokan vannak, akik évtizedeken keresztűl folyamatosan hozzák magukat.Azért Brad Pityut se hagyjuk ki. Neki sem volt sok mellényúlása. Még a Mr. és Mrs. Smith és a Trója is bőven nézhető kategória.
Dehogynem, ő erősen lejtőn van...pedig egyik kedvenc színészem, de sűvít lefélé szépen a lejtőn.johnny deppnek se nagyon van szar filmje.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. december 3., szerda 14:11
Csak éppen ugyanazt az elmaszkírozott ripacs figurát hozza 10 éve. Szerintem messze a legtehetségesebb színésze volt a korának, de valahol félresiklott az arc.mathers írta:johnny deppnek se nagyon van szar filmje.
HozzászólásSzerző: mathers » 2014. december 3., szerda 14:07
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. december 3., szerda 14:01
a fiatalabb színészek közül messze ő a legtehetségesebb szerintem, esetleg még Hardy meg Jake GyllenhaalP. Krisz írta:Fassbender is ott van nálam , a Prometheus is kb. miatta volt nézhető számomra .
HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2014. december 3., szerda 13:58
HozzászólásSzerző: ericco » 2014. december 3., szerda 13:46
Azért Brad Pityut se hagyjuk ki. Neki sem volt sok mellényúlása. Még a Mr. és Mrs. Smith és a Trója is bőven nézhető kategória.CS0ki írta:Cruise??? Di Caprio mellett a legbiztosabb sztár, aki garancia a minőségre..
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2014. december 3., szerda 13:41
Bár hoznák az ilyennek szánt filmek ezt a szintet mindig...Pedig még Cameron Diazzal is erősen súlyosbítva volt a film. És milyen jó kis promója volt, amikor Diaz lerúgja Cruise-t.
MI 3-4 bőven fölé lő az akcifilmek átlagának, bőven. A holnap határa is simán nyomja le a többi agyatlan blockbustert, a bónusz meg a Trópusi viharban az a pár perce.amúgy tényleg hozza mindig a biztosat, bár utoljára ami kiugróbb volt tőle nálam az a collateral, azóta csak hozza az elvártat
nem főellenség, az Waltz lesz. Csak az egyik rosszfiú.Andrew Scott lehet Bond főellenség lesz
HozzászólásSzerző: nmate » 2014. december 3., szerda 13:39
nem főellenség, az Waltz lesz. Csak az egyik rosszfiú.
HozzászólásSzerző: mathers » 2014. december 3., szerda 13:37
Hancock nekem is bejött.Hát a hancock a világ egyik legszarabb filmje szerintem, de a többi jogos.
HozzászólásSzerző: nmate » 2014. december 3., szerda 13:35
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. december 3., szerda 13:26
Szerintem úgy el volt bacva ahogy kell, ócska, fos, összecsapott forgatókönyv, ripacskodó, csak a lóvéért elvállaló Smith..pedig az alapötlet nem lett volna rossz. Na jó mindegy nem ezen fogunk összeveszni, arra ott a sorozatos topik.Realista24 írta: Hát baszod, a Hancock 2008-as film, vagy mikori, akkor bőven jó volt egynek.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. december 3., szerda 13:15
Hát baszod, a Hancock 2008-as film, vagy mikori, akkor bőven jó volt egynek.ziro4vr írta:De most tegyük félre a tréfát..azért nincs előttem, ahogy az öreg R24 ül otthon a kanapén Benzemás pizsiben, letol 3 HoC részt, utána két Homelandet, és akkor csábosan elnéz a dvd polc felé és lekapja desszertnek a hancockotRealista24 írta: Hopp, a Hancock übereli a maga 6,5-es pontszámával.Nem egy Szulejmán, de hát na, nem lehet, minden 10/10.
![]()
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. december 3., szerda 13:09
De most tegyük félre a tréfát..azért nincs előttem, ahogy az öreg R24 ül otthon a kanapén Benzemás pizsiben, letol 3 HoC részt, utána két Homelandet, és akkor csábosan elnéz a dvd polc felé és lekapja desszertnek a hancockotRealista24 írta: Hopp, a Hancock übereli a maga 6,5-es pontszámával.Nem egy Szulejmán, de hát na, nem lehet, minden 10/10.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. december 3., szerda 13:06
Hopp, a Hancock übereli a maga 6,5-es pontszámával.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. december 3., szerda 13:04
http://www.imdb.com/title/tt1013743/?ref_=nm_flmg_act_9CS0ki írta: Cruise??? Di Caprio mellett a legbiztosabb sztár, aki garancia a minőségre. A faszi amekkora idióta lehet azéletben, annyira profi, és annyira profi emberekkel van körülvéve. A mai Cage-dzsel egy mondatba tenni is vicc. A fszi 30 éve gyakorlatilag csúcson van.
A Hancock meg nem votl olyan vészes.
HozzászólásSzerző: Santi » 2014. december 3., szerda 13:03
Én is így vagyok Woody Allennel.messideco írta:Will Smith Nico Cage mellett a biztos nem nézem meg a filmjét kategória![]()
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2014. december 3., szerda 13:00
Cruise??? Di Caprio mellett a legbiztosabb sztár, aki garancia a minőségre. A faszi amekkora idióta lehet azéletben, annyira profi, és annyira profi emberekkel van körülvéve. A mai Cage-dzsel egy mondatba tenni is vicc. A fszi 30 éve gyakorlatilag csúcson van.Will Smith Nico Cage mellett a biztos nem nézem meg a filmjét kategóriaLassan talán T. Cruise is...
Jelenlévő fórumozók: 5 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem