Andrew Scott lehet Bond főellenség lesz
nem főellenség, az Waltz lesz. Csak az egyik rosszfiú.
Mindegy. Benne lesz
Christoph Waltz, who will play the film's primary antagonist
My bad, olvasni sem tudok.
HozzászólásSzerző: nmate » 2014. december 3., szerda 13:39
nem főellenség, az Waltz lesz. Csak az egyik rosszfiú.
HozzászólásSzerző: mathers » 2014. december 3., szerda 13:37
Hancock nekem is bejött.Hát a hancock a világ egyik legszarabb filmje szerintem, de a többi jogos.
HozzászólásSzerző: nmate » 2014. december 3., szerda 13:35
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. december 3., szerda 13:26
Szerintem úgy el volt bacva ahogy kell, ócska, fos, összecsapott forgatókönyv, ripacskodó, csak a lóvéért elvállaló Smith..pedig az alapötlet nem lett volna rossz. Na jó mindegy nem ezen fogunk összeveszni, arra ott a sorozatos topik.Realista24 írta: Hát baszod, a Hancock 2008-as film, vagy mikori, akkor bőven jó volt egynek.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. december 3., szerda 13:15
Hát baszod, a Hancock 2008-as film, vagy mikori, akkor bőven jó volt egynek.ziro4vr írta:De most tegyük félre a tréfát..azért nincs előttem, ahogy az öreg R24 ül otthon a kanapén Benzemás pizsiben, letol 3 HoC részt, utána két Homelandet, és akkor csábosan elnéz a dvd polc felé és lekapja desszertnek a hancockotRealista24 írta: Hopp, a Hancock übereli a maga 6,5-es pontszámával.Nem egy Szulejmán, de hát na, nem lehet, minden 10/10.
![]()
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. december 3., szerda 13:09
De most tegyük félre a tréfát..azért nincs előttem, ahogy az öreg R24 ül otthon a kanapén Benzemás pizsiben, letol 3 HoC részt, utána két Homelandet, és akkor csábosan elnéz a dvd polc felé és lekapja desszertnek a hancockotRealista24 írta: Hopp, a Hancock übereli a maga 6,5-es pontszámával.Nem egy Szulejmán, de hát na, nem lehet, minden 10/10.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. december 3., szerda 13:06
Hopp, a Hancock übereli a maga 6,5-es pontszámával.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. december 3., szerda 13:04
http://www.imdb.com/title/tt1013743/?ref_=nm_flmg_act_9CS0ki írta: Cruise??? Di Caprio mellett a legbiztosabb sztár, aki garancia a minőségre. A faszi amekkora idióta lehet azéletben, annyira profi, és annyira profi emberekkel van körülvéve. A mai Cage-dzsel egy mondatba tenni is vicc. A fszi 30 éve gyakorlatilag csúcson van.
A Hancock meg nem votl olyan vészes.
HozzászólásSzerző: Santi » 2014. december 3., szerda 13:03
Én is így vagyok Woody Allennel.messideco írta:Will Smith Nico Cage mellett a biztos nem nézem meg a filmjét kategória![]()
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2014. december 3., szerda 13:00
Cruise??? Di Caprio mellett a legbiztosabb sztár, aki garancia a minőségre. A faszi amekkora idióta lehet azéletben, annyira profi, és annyira profi emberekkel van körülvéve. A mai Cage-dzsel egy mondatba tenni is vicc. A fszi 30 éve gyakorlatilag csúcson van.Will Smith Nico Cage mellett a biztos nem nézem meg a filmjét kategóriaLassan talán T. Cruise is...
HozzászólásSzerző: gunner » 2014. december 3., szerda 12:34
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. december 3., szerda 12:24
Na jó ne szívass márRealista24 írta:Nekem tetszett, meglepődsz?Hát a hancock a világ egyik legszarabb filmje szerintem, de a többi jogos.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. december 3., szerda 12:21
Nekem tetszett, meglepődsz?Hát a hancock a világ egyik legszarabb filmje szerintem, de a többi jogos.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. december 3., szerda 12:14
Hát a hancock a világ egyik legszarabb filmje szerintem, de a többi jogos.danianevem írta: Azért Smith bácsinak van egy-két jó blockbustere: MiB, Legenda vagyok, meg a Hancock is jó lett volna, ha értelmes ember írja és normális humorral.
HozzászólásSzerző: danianevem » 2014. december 3., szerda 12:10
Azért Smith bácsinak van egy-két jó blockbustere: MiB, Legenda vagyok, meg a Hancock is jó lett volna, ha értelmes ember írja és normális humorral.ziro4vr írta:Smitht sose bírtam, na jó talán még kispöcsként, valahol itt http://www.imdb.com/title/tt0098800/?re ... lmg_act_30
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. december 3., szerda 12:04
HozzászólásSzerző: Anyaka » 2014. december 3., szerda 11:58
HozzászólásSzerző: Remy » 2014. december 3., szerda 11:54
Azért Will Smith még mindig nagy név Hollywoodban. Nem gondoltam volna, hogy sikerül megszerezni, hiszen nagyon pénzes a tag... ugyebár a Függetlenség napja folytatásait sem vállalja el, és elvileg pénzügyi okok miatt.ziro4vr írta: Will Smith azért kicsit wtf![]()
Leto nem rossz casting amúgy, addig se zenél legalább
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. december 3., szerda 11:49
Will Smith azért kicsit wtfRemy írta:BRÉKING!!!! Itt a hivatalos Suicide Squad gárda!!!!
Jai Courtney - Captain Boomerang
Cara Delevinge - Enchantress
Tom Hardy - Rick Flagg
Jared Leto - Joker
Margot Robbie - Harley Quinn
Will Smith - Deadshot
![]()
HozzászólásSzerző: Pipita » 2014. december 3., szerda 0:10
Jared Leto - Joker
Jelenlévő fórumozók: 9 regisztrált és 0 vendég
Real Madrid
Betis