OFF

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.
Victor
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Norwich City

Re: OFF

HozzászólásSzerző: Victor » 2014. december 3., szerda 12:00

En meg nem talalkoztam egy olyan youtube downloaderrel se, ami egy 20 perces videobol csak 4 percet tolt le.
Egyebkent milyen szamrol lenne szo?
nem is ezt mondtam, hanem azt, hogy 20 percet abszolút nem vállal, itt pedig 40-ről van szó. mindegy, köszönöm, keepvid.com-ról leszedtem jó minőségű mp4-be, majd mp4 spliterrel szétvagdostam, meg is van. :)

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. december 3., szerda 11:45

Tél témához még: karácsonykor essen a hó, lehetőleg annyira, hogy pár távoli rokon ne tudjon átjönni, aztán annyi elég is. :mrgreen:

Ja és március 15.-én ne essen majd pls, mint anno 2 éve. Azt eléggé beszoptam. :lol:
Nem illik.

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. december 3., szerda 11:31

Victor írta:ez jó külön számokra letölteni, de ez az album egybe van fent, és több, mint 20 perc. mindegy, leszedem egybe valahogy, aztán szétvágom valami mp3splitterrel.
En meg nem talalkoztam egy olyan youtube downloaderrel se, ami egy 20 perces videobol csak 4 percet tolt le.
Egyebkent milyen szamrol lenne szo?

volt
Kedvenc játékosaid: Raúl

HozzászólásSzerző: volt » 2014. december 3., szerda 11:29

Victor írta:ez jó külön számokra letölteni, de ez az album egybe van fent, és több, mint 20 perc. mindegy, leszedem egybe valahogy, aztán szétvágom valami mp3splitterrel.
Ha egyben van fent akkor szerintem más megoldás nincs is. :/

Victor

HozzászólásSzerző: Victor » 2014. december 3., szerda 11:27

ez jó külön számokra letölteni, de ez az album egybe van fent, és több, mint 20 perc. mindegy, leszedem egybe valahogy, aztán szétvágom valami mp3splitterrel.

volt
Kedvenc játékosaid: Raúl

HozzászólásSzerző: volt » 2014. december 3., szerda 11:23

Victor írta:valaki tudja, hogy tudnék youtuberól egy albumból egy számot letölteni? sajnos nem megy, máshol meg nincs fent az album :vivo:
katt

Victor

HozzászólásSzerző: Victor » 2014. december 3., szerda 11:20

valaki tudja, hogy tudnék youtuberól egy albumból egy számot letölteni? sajnos nem megy, máshol meg nincs fent az album :vivo:

istimester
rex madridistae
Kedvenc játékosaid: Iván Helguera, Raúl
Kedvenc csapatod: DAC

HozzászólásSzerző: istimester » 2014. december 3., szerda 0:36

Mivel csak most jutottam hozzá, néhány mondatot hozzáfűznék a nagy szakmakereséshez, ill. a politológiai képzés, valamint a politikusi karrier lehetőségeihez.

A magyarországi egyetemek még mindig jó képzést nyújtanak. A V4 országai közül szerintem csak Csehország előzi be őket. Az oktatásban jelentős szellemi tőke összpontosul, ám ez rengetek esetben tőkehiánnyal párosul. Ennek ellenére a végzős diákok nem rosszak, ha Németország tehetné, egytől-egyik elvinné az összes magyar orvost és mérnököt(így is sokat visz).

Ha van némi természettudományos érdeklődésetek, menjetek mérnöknek. A vegyi szakirány nagyon tuti és kritikusan kevés a pályakezdő, lehet szakítani. Nem kell félni, a mérnöki szakok nehézsége túl van misztifikálva. A vegyi után jön a gépészmérnöki és programozás, ezek már a klasszikusok. Amit kifejezetten ajánlok, az a NÉMET vagy az OROSZ nyelv. Az orosz nagy előnyt jelent az energetikai biznisz minden területén (teljesen mindegy, hogy gáz, olaj vagy atom), a német jelentősége pedig érthetetlen módon sosem kap kellő figyelmet, pedig a magyar piacon hatalmas plusszt lehet. A legideálisabb talán a programozáshoz is konyító gépészmérnök, magas fokú német és kommunikációképes angol nyelvtudással (= ha meg tudod értetni magad, az pont elég).

A gazdasági szakok közül a nemzetközi kereskedelemet ajánlom, szintén fontos a német nyelvtudás. Akár egy Lidl is tud jól fizető helyeket kinálni egy ilyen irányultsággal. Fontos kitétel, hogy mindenképp dolgozzatok az egyetemi évek alatt, néhány hónap, ahol releváns munkatapasztalatot szereztél, nagyon jó referencia.

Divatos nézet, de a bölcsész szakokat sem kell elvetni. Rengeteg a lehetőség, de ez tipikusan olyan "szakma", ahol az egyetemi képzés önmagában nem elég. És nem, nem a csókosokra gondolok. Természetesen előfordulnak, de bőven nem olyan mértékben, mint azt sokan hangoztatják. Az baj, hogy azon a bölcsész feladatkörökhöz, amelyek valóban komoly lehetőséget jelentenek, bizalmi alapon jutsz hozzá. De ez a világon mindenütt igy működik. Én is igy kaptam mérnök létemre - ki kell mondani, hogy kormányközeli kötődésű - think tankban egy több hónapos kvázi elemzői megbizást. Pedig nem kapartam érte, egyszerűen ismerték a személyemet és képességeimet, beleillettem egy projektbe, felkértek, én pedig elvállaltam. Semmi földöntúlira nem kell gondolni.

A suli mellett menjetek gyakornoknak - jelen pillanatban kapásból ott van a pénzzel telipumpált NSKI, a pénzzel kevésbe felfújt, de szakmailag annál jobb Kántor Zoli féle NPKI. A Nézőpontban is vannak jó arcok (amúgy tényleg, nemröhög). Ha érdekel a közélet, aránylag tehetségesen irsz és nem egy négy fal között vegetáló tipus vagy, akkor vannak lehetőségek. Nem kell beszopni a fikaoldalak propagandáját, döntő többségben még a hivatásos fidesz propagandisták is hihetetlen szakmai szinvonalt képviselnek (még mielőtt megbántanám az érzékeny lelkeket, őket azért hoztam fel, mert a média per pill rájuk cuppant rá).

A politika már nehezebb dió. Léteznek karrierpolitikusok, valamilyen szinten ez is csak egy szakma. Pl. klasszikus értelemben az USA elnöke sem dolgozott soha az életében. Mégis az USA elnöke :mrgreen: Igaz, ami igaz, a republikánusok hagyományosan valami veterán katonát szednek elő, de ez most off topik. Magyar viszonylatban igy lett V. kerületi alpolgi a Böröcz Laci és szerencsére igy nem lett önkormányzati képviselő a szintén fidelitasos KD, akit inkább nem minősitek :mrgreen: A KDNP-s ifjúságból is lehet karriert épiteni. A Societas lényegében nem létezik, igy az MSZP-ben gyakorlatilag kapkodnak a fiatalok után. Ha nagyon buta vagy, max. lesz belőled is Brunner Tibi lesz :lol: .

A HÖK-ös arcokat hagytam utoljára. 35 évesen lófasz teljesitménnyel kimásznak az egyetemről és beülnek az államtitkárságra. Ők a legalja, a pártok ifjúsági szervezeteiben politizálók legalább nem bújnak a diákság mögé. Ha rajtam múlna, az egészet megszüntetném a picsába.

Géci
Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos

HozzászólásSzerző: Géci » 2014. december 2., kedd 22:59

Hát igen... Félig meddig kenyerem a vezetés így ezuel én is így vagyok, de a szùnyogokat sem birom. :mrgreen:
Páromat Idén megcsípte egy permetezett szùnyog és napokig elég szarul volt. Akkoriban elég sok valakinek volt hasonló problémája... Egyik sem jó sajnos :(

pátkán

HozzászólásSzerző: pátkán » 2014. december 2., kedd 22:26

nagyon nem kéne ez a havas, ónos eső cucc. elég sokat vezetek, vigyázok is, de rám nem biztos, hogy fognak..
legyen kis nyugodt tél mint a tavalyi.

szunyik ellen emg majd permetezzenek. TÖBBET!!
joabulicsak

Géci

HozzászólásSzerző: Géci » 2014. december 2., kedd 22:19

tavaly király volt! Volt az a közel egy hónap ami elég erős volt, de azt leszámitva teljesen meg voltam elégedve a téllel. A szomorú az, hogy viszont kell a hó meg a minuszok, mert különben tavasszal megesznek minket a kártevők... Idén is volt annyi retkes szúnyog, hogy bődületes! :-@ :-@

palesz77
Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
Kedvenc csapatod: Barcelona

HozzászólásSzerző: palesz77 » 2014. december 2., kedd 22:16

messideco írta:Csíkszéken megjött a tél
Semmi gond, megszoktuk. :coffee:
Nemáááár, nem akarok havat meg telet! :(

Ki hogy van ezzel amúgy? Milyen telet szerettek? Nekem a tavalyi volt életem legjobb tele eddig, semmi hó, alig volt -5 alatt a hőmérséklet.. Perfect! :D És ki milyen dezodort használ télen a nagykabátok miatt? :lol:

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. december 2., kedd 22:07

messideco írta:Csíkszéken megjött a tél
En lemaradtam a -15 foknal :mrgreen:

gunner
Kedvenc csapatod: Arsenal

HozzászólásSzerző: gunner » 2014. december 2., kedd 21:35

Csíkszéken megjött a tél
"And my heart will leave you never."

Géci

HozzászólásSzerző: Géci » 2014. december 2., kedd 16:24

palesz77 írta:Medve vs Biciklis. Gondolom valami szerkesztett kamu videó, de konkrétan nekem görcsbe rándult a gyomrom, amikor még mindig futott utána.. :D
Pedig elég durván látszik, hogy kamu... Alapból vicc kategória, hogy a csávó kocog 10métert és elbúj egy kis rossz fa mögé. :lol: :lol: :lol: Valóságba nem igen tudna igy elbújni. :roll: Nézzél gyakrabban Netgeot :Đ

miro
Kedvenc játékosaid: Maradona, Guti, Modric, Bale

HozzászólásSzerző: miro » 2014. december 2., kedd 16:21

Realista24 írta:
miro írta:Valaki tud videóvágó programot?
7mp-t kéne kivágnom,lényeg hogy egyszerű legyen!
Esetleg ha olyat lehet vele még csinálni hogy megfordíthatom a videót,akkor az már parádés! :)
Windows movie maker by Faust.
Köszönöm,jó is volt!
Perez & CR :arrow:

Zidane :luck:

Coutinho-Karim-Bale :box:

palesz77
Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
Kedvenc csapatod: Barcelona

HozzászólásSzerző: palesz77 » 2014. december 2., kedd 15:09

Medve vs Biciklis. Gondolom valami szerkesztett kamu videó, de konkrétan nekem görcsbe rándult a gyomrom, amikor még mindig futott utána.. :D

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. december 2., kedd 14:03

miro írta:Valaki tud videóvágó programot?
Esetleg ha olyat lehet vele még csinálni hogy megfordíthatom a videót,akkor az már parádés! :)
Windows movie maker by Faust.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

miro
Kedvenc játékosaid: Maradona, Guti, Modric, Bale

HozzászólásSzerző: miro » 2014. december 2., kedd 14:01

Valaki tud videóvágó programot?
Perez & CR :arrow:

Zidane :luck:

Coutinho-Karim-Bale :box:

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. december 2., kedd 13:39

Én már csak a belső talphosszban hiszek... :D Amúgy undorító pár cipő, mert valamelyik olyan keskeny, hogy szorít, de hosszra meg jó lenne... Most vettem nem rég egy bőr bakancsot (40-es:D) a 41-es már kurva nagy volt ez meg szorított... Bíztam benne, hogy a bőr enged és csak ezért vettem meg. Nem tudom, hogy kikre terveznek ilyen szűk cipőket.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Vissza: