rajtunk marad ez a gyökér annyira érzemvasárnap, 20:52
Gonzalo Higuaín Juventusba igazolása várat magára, mert Marotta nyilatkozata alapján a Real Madrid megvárja az új edző bejelentését, és kikéri a véleményét az argentinről.

HozzászólásSzerző: hehe » 2013. június 9., vasárnap 21:34
rajtunk marad ez a gyökér annyira érzemvasárnap, 20:52
Gonzalo Higuaín Juventusba igazolása várat magára, mert Marotta nyilatkozata alapján a Real Madrid megvárja az új edző bejelentését, és kikéri a véleményét az argentinről.
HozzászólásSzerző: Toti » 2013. június 9., vasárnap 20:50
egy khedirát azért még elbírtak volna.ááá ahogy itt figo, zidane meg robertító keverget a juve ellen
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. június 9., vasárnap 20:46
nmate írta:Mond az a név neked valamit, hogy Iniesta? Ő még mindig jobb, mint Bale. Megértem, hogy piszok sok potenciál van benne, elfogadom, valszeg én vagyok vak, ha ennyien mondják... de ne legyen már top 3 a pali egy szezonja miatt.R.M.C.F írta:Ha bale-t hozni tudnánk,akkor kb a 3 legjobb játékosból,2 itt játszana...
HozzászólásSzerző: Jester » 2013. június 9., vasárnap 20:09
Annyira gyűlölöm ilyenkor a Bayern Münchent, hogy az valami hihetetlen.érdekes fordulat Lewa ügyben. semmiképeen sem engedik el a BM-hez, semmi pénzért. inkább buknak 25-30 milliót de idén a BMbe nem fog igazolni. lehet hogy újra képbe jövünk... vagy akkor Lewa jövőre ingyen megy a BMhez.
HozzászólásSzerző: karesz46 » 2013. június 9., vasárnap 19:54
hat sztem vagy versenybe akarnak maradni a BMel a bajnoksagba s nem adjak el, vagy -ami valoszinubb-BBeno írta:érdekes fordulat Lewa ügyben. semmiképeen sem engedik el a BM-hez, semmi pénzért. inkább buknak 25-30 milliót de idén a BMbe nem fog igazolni. lehet hogy újra képbe jövünk... vagy akkor Lewa jövőre ingyen megy a BMhez.
HozzászólásSzerző: BBeno » 2013. június 9., vasárnap 19:52
HozzászólásSzerző: nmate » 2013. június 9., vasárnap 19:32
HozzászólásSzerző: Tádám » 2013. június 9., vasárnap 19:29
ne is mondd.. rossz nézni, mert eszembe jutnak a jelenlegi játékosaink...hehe írta:ááá ahogy itt figo, zidane meg robertító keverget a juve ellen, szánalom az egész mai futball![]()
![]()
HozzászólásSzerző: hehe » 2013. június 9., vasárnap 19:05
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2013. június 9., vasárnap 17:42
Neymar jelenleg a vilag legnagyobb tehetsege. Aztan, ha olyan teljesitmeny hoz, mint CR es messi, akkor lehet a vilag legjobbjai kozt emlegetni. De addig tilos tulertekelni.Matt009 írta:Tudom ezzel sokan nem értenek egyet, de én azt az alapelvet vallom, hogy amíg Neymar nem bőg le a Barcában, addig igenis tisztelni kell, és úgy kell kezelni, mint a világ egyik legjobbját. Aztán, ha besül, lehet átértékelni. De addig tilos lebecsülni.
HozzászólásSzerző: Sierra » 2013. június 9., vasárnap 17:39
Az ilyen beszólások mindig bearanyozzák a napomat.Matt009 írta:hogy amíg Neymar nem bőg le a Barcában, addig igenis tisztelni kell, és úgy kell kezelni, mint a világ egyik legjobbját.
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. június 9., vasárnap 17:31
Ha top három akkor top három...ki vagyok én hogy ezt vitassam...nmate írta:Mond az a név neked valamit, hogy Iniesta? Ő még mindig jobb, mint Bale. Megértem, hogy piszok sok potenciál van benne, elfogadom, valszeg én vagyok vak, ha ennyien mondják... de ne legyen már top 3 a pali egy szezonja miatt.R.M.C.F írta:Ha bale-t hozni tudnánk,akkor kb a 3 legjobb játékosból,2 itt játszana...
HozzászólásSzerző: ganjaman89 » 2013. június 9., vasárnap 16:52
HozzászólásSzerző: nmate » 2013. június 9., vasárnap 16:41
Mond az a név neked valamit, hogy Iniesta? Ő még mindig jobb, mint Bale. Megértem, hogy piszok sok potenciál van benne, elfogadom, valszeg én vagyok vak, ha ennyien mondják... de ne legyen már top 3 a pali egy szezonja miatt.R.M.C.F írta:Ha bale-t hozni tudnánk,akkor kb a 3 legjobb játékosból,2 itt játszana...
HozzászólásSzerző: pheco » 2013. június 9., vasárnap 16:24
Szerintem egyértelmű volt amit írtam. Sok volt nagyon, de megérte így utólag nézve. Cé az egyetlen játékos aki megérte azt a pénzt, mert lehetett tudni, hogy jól fog játszani, bár ilyen teljesítményre senki nem számított, plusz a marketing értéke a legmagasabb. Ezzel szemben Bale nem aranylabdás, nem is lesz. Marketing értéke sem közelíti meg Cét, szóval nem ér meg 90-et, nagyon maximum 60-at.R.M.C.F írta:Ronaldoért is sok volt a 94 millió. Tudom, hogy már visszahozta az árát, meg a teljesítménye alapján többet is megért volna, mert isten az ember, de akkor is,![]()
![]()
Most akkor sok volt vagy sem?![]()
![]()
Ha bale-t hozni tudnánk,akkor kb a 3 legjobb játékosból,2 itt játszana.....nagyon ütős lenne a CR-Bale támadó kettős...kiegészülve még egy suarezzel....anyám......ész nélküli góleső lenne.
HozzászólásSzerző: Anthony » 2013. június 9., vasárnap 16:19
Ajj RMCF ne húzogasd itt a mézesmadzagot.R.M.C.F írta:Ha bale-t hozni tudnánk,akkor kb a 3 legjobb játékosból,2 itt játszana.....nagyon ütős lenne a CR-Bale támadó kettős...kiegészülve még egy suarezzel....anyám......ész nélküli góleső lenne.
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2013. június 9., vasárnap 16:17
értjük már egyser leírtad.ganjaman89 írta:A 4-2-3-1 biztos marad,mert ez a legsokoldalùbb formació és valószinű sokaig a legmeghatarozóbb lesz.Mondjak itt az okosok hogy 4-3-3 ban kellene játszani az a baj,hogy nem nagyon látják mi van a pályán,mert ebben az évben is jatszottunk ùgy. Gyakorlatilag a két szélsőt feeltoltuk a csatar mellé vagy amikor cr higu és benz egyszerre voltak fent. A 4-2-3-1 könyen átalakítható akár 4-1-2-2-1 akár 4-3-3 vagy pl 3-4-2-1 be.a felallás másodlagos meccsen belül könnyen változtatható ezen a szinten,nb1ben már nehezkesebb. Béke
4231 se rossz ha megfelelő a két kkp lásd bayern, schweinsteiger és martinez, de nekünk nem mostanában lesz két ilyen kkp-n, úgyhogy három ember kell oda.Mondjak itt az okosok hogy 4-3-3 ban kellene játszani
HozzászólásSzerző: ganjaman89 » 2013. június 9., vasárnap 16:15
HozzászólásSzerző: Remy » 2013. június 9., vasárnap 16:05
A foci Európában van. Amíg itt nem tesz le semmit, addig ilyen, hogy világ egy legjobbja jelzőt felejtsük el. Nincs a top 10-20-30, de még talán 50 legjobb között se.Matt009 írta: addig igenis tisztelni kell, és úgy kell kezelni, mint a világ egyik legjobbját. Aztán, ha besül, lehet átértékelni. De addig tilos lebecsülni.
HozzászólásSzerző: EnzoZidane89 » 2013. június 9., vasárnap 16:00
cart írta:Hol a világ egyik legjobbja? Semmit nem mutatott eddig. Ez tényleg csak a youtube-hatás miatt fordulhat meg az emberek fejében.Matt009 írta:addig igenis tisztelni kell, és úgy kell kezelni, mint a világ egyik legjobbját.
Jelenlévő fórumozók: 23 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem