Kommentáld a híreket

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
R.M.C.F
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. június 9., vasárnap 20:46

nmate írta:
R.M.C.F írta:Ha bale-t hozni tudnánk,akkor kb a 3 legjobb játékosból,2 itt játszana...
Mond az a név neked valamit, hogy Iniesta? Ő még mindig jobb, mint Bale. Megértem, hogy piszok sok potenciál van benne, elfogadom, valszeg én vagyok vak, ha ennyien mondják... de ne legyen már top 3 a pali egy szezonja miatt. :roll:

Most hogy mondod..... :hmmm: tényleg van ilyen nevű játékos,jó hogy vagy,mert különben nem ment volna.

De ha elhihető,akkor hidd el,tisztában vagyok vele ki az........de bale,jelenleg jobb a két nagymenőn kívül bárkitől.....
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

Jester
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldinho, Nesta, Maldini, Buffon
Kedvenc csapatod: Olyan nincs...

HozzászólásSzerző: Jester » 2013. június 9., vasárnap 20:09

érdekes fordulat Lewa ügyben. semmiképeen sem engedik el a BM-hez, semmi pénzért. inkább buknak 25-30 milliót de idén a BMbe nem fog igazolni. lehet hogy újra képbe jövünk... vagy akkor Lewa jövőre ingyen megy a BMhez.
Annyira gyűlölöm ilyenkor a Bayern Münchent, hogy az valami hihetetlen.
Ha valamelyik csapat valaha is jól játszott ellenük a saját ligájukon belül, azt lerabolják. Évek óta mást sem csinálnak...
A Dortmund nagyon szimpatikus csapat volt nekem mindig is. Nagyon örülök annak, hogy feljöttek az utóbbi időben, de sajnos a dolgok állása úgy néz ki, hogy nem fogna a csúcs közelében maradni.
Nagyon helyes az, hogy a klub részvényeinek többsége a szurkolók kezében van, de ilyenkor bizony jól jönne egy tőkeerős magánember. Mert így egyetlen egy valamirevaló játékosát sem lesz képes megtartani a Dortmund :(

karesz46
Kedvenc játékosaid: CR7, Bale, Ramos
Kedvenc csapatod: real

HozzászólásSzerző: karesz46 » 2013. június 9., vasárnap 19:54

BBeno írta:érdekes fordulat Lewa ügyben. semmiképeen sem engedik el a BM-hez, semmi pénzért. inkább buknak 25-30 milliót de idén a BMbe nem fog igazolni. lehet hogy újra képbe jövünk... vagy akkor Lewa jövőre ingyen megy a BMhez.
hat sztem vagy versenybe akarnak maradni a BMel a bajnoksagba s nem adjak el, vagy -ami valoszinubb- :mrgreen: :mrgreen: eladjak egy nm ligabeli csapatnak, ideje rahajtani :hmmm: ?

BBeno

HozzászólásSzerző: BBeno » 2013. június 9., vasárnap 19:52

érdekes fordulat Lewa ügyben. semmiképeen sem engedik el a BM-hez, semmi pénzért. inkább buknak 25-30 milliót de idén a BMbe nem fog igazolni. lehet hogy újra képbe jövünk... vagy akkor Lewa jövőre ingyen megy a BMhez.
GARETH:coffee:

RONCI A LEGENDA

Grande Pipita Higuaín

Ronaldo: Özil zseni

VAR<3

18/19: Perez nagy éve .lol. P3/L16/SF

Götze Gareth ReusRashford KdB Hazard Sterling Lukaku Mario Pogba Sané James Jesús

nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

HozzászólásSzerző: nmate » 2013. június 9., vasárnap 19:32

Jövőre fújjuk le az egész BL-t meg az összes ligát és nézzük, ahogyan az öregek zsugáznak :mrgreen:

Tádám
El Siete
Kedvenc játékosaid: Raúl, Pipita, Morientes, Zidane
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Tádám » 2013. június 9., vasárnap 19:29

hehe írta:ááá ahogy itt figo, zidane meg robertító keverget a juve ellen, szánalom az egész mai futball :lol: :lol: :lol:
ne is mondd.. rossz nézni, mert eszembe jutnak a jelenlegi játékosaink... :lol: :(
Rengeteg klubnak van komoly történelme, de csak egyetlen klub írja a történelmet... Hala Madrid!

Hierro azt mondta: "Raúl egy Ferrari, amely idővel mindenkit le fog hagyni."- Igaza volt !

VARANE

hehe
Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.

HozzászólásSzerző: hehe » 2013. június 9., vasárnap 19:05

ááá ahogy itt figo, zidane meg robertító keverget a juve ellen, szánalom az egész mai futball :lol: :lol: :lol:
Kép
Kép
Kép

h3x0r
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2013. június 9., vasárnap 17:42

Matt009 írta:Tudom ezzel sokan nem értenek egyet, de én azt az alapelvet vallom, hogy amíg Neymar nem bőg le a Barcában, addig igenis tisztelni kell, és úgy kell kezelni, mint a világ egyik legjobbját. Aztán, ha besül, lehet átértékelni. De addig tilos lebecsülni.
Neymar jelenleg a vilag legnagyobb tehetsege. Aztan, ha olyan teljesitmeny hoz, mint CR es messi, akkor lehet a vilag legjobbjai kozt emlegetni. De addig tilos tulertekelni.
Jelenleg "csak" egy tehetseg, aki meg semmit nem mutatott komoly szinten. Megvan benne a potencial, a tehnikai tudasa elegendo, a kerdes csak az, hogy amit a gyenge vedok ellen megtud csinalni, azt a legjobbak ellen is megtudja-e.

Sierra

HozzászólásSzerző: Sierra » 2013. június 9., vasárnap 17:39

Matt009 írta:hogy amíg Neymar nem bőg le a Barcában, addig igenis tisztelni kell, és úgy kell kezelni, mint a világ egyik legjobbját.
Az ilyen beszólások mindig bearanyozzák a napomat. :lol: :lol:
Persze, világ legjobbja. :lol: Mother of God. :roll:

morientes
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)

HozzászólásSzerző: morientes » 2013. június 9., vasárnap 17:31

nmate írta:
R.M.C.F írta:Ha bale-t hozni tudnánk,akkor kb a 3 legjobb játékosból,2 itt játszana...
Mond az a név neked valamit, hogy Iniesta? Ő még mindig jobb, mint Bale. Megértem, hogy piszok sok potenciál van benne, elfogadom, valszeg én vagyok vak, ha ennyien mondják... de ne legyen már top 3 a pali egy szezonja miatt. :roll:
Ha top három akkor top három...ki vagyok én hogy ezt vitassam... :roll: mondjuk van egy kis anomália a dologban,mert:Manchester ellen nem ment neki,city ellen megint nem,csetlik ellen szo-szo,arsenal ellen talán...eredmény:BL out.
Tehát a közepes csapatok ellen pörgött,az EL-be szintén,de komolyabb csapatok ellen nem igazán...
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

ganjaman89
Kedvenc játékosaid: Raphael Varane
Kedvenc csapatod: real madrid cf

HozzászólásSzerző: ganjaman89 » 2013. június 9., vasárnap 16:52

Ezt azért érdemes elolvasni:
http://kazinczyse.blog.nepsport.hu/arch ... oken_team/

ha valaki tudd olyan oldalt ahol hasonló írásokat lehet találni jelezhetné. pisz

nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

HozzászólásSzerző: nmate » 2013. június 9., vasárnap 16:41

pheco
Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: pheco » 2013. június 9., vasárnap 16:24

R.M.C.F írta:
Ronaldoért is sok volt a 94 millió. Tudom, hogy már visszahozta az árát, meg a teljesítménye alapján többet is megért volna, mert isten az ember, de akkor is,
:D :D

Most akkor sok volt vagy sem? :lol: :lol:

Ha bale-t hozni tudnánk,akkor kb a 3 legjobb játékosból,2 itt játszana.....nagyon ütős lenne a CR-Bale támadó kettős...kiegészülve még egy suarezzel....anyám......ész nélküli góleső lenne.
Szerintem egyértelmű volt amit írtam. Sok volt nagyon, de megérte így utólag nézve. Cé az egyetlen játékos aki megérte azt a pénzt, mert lehetett tudni, hogy jól fog játszani, bár ilyen teljesítményre senki nem számított, plusz a marketing értéke a legmagasabb. Ezzel szemben Bale nem aranylabdás, nem is lesz. Marketing értéke sem közelíti meg Cét, szóval nem ér meg 90-et, nagyon maximum 60-at.

Anthony
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo

HozzászólásSzerző: Anthony » 2013. június 9., vasárnap 16:19

R.M.C.F írta:Ha bale-t hozni tudnánk,akkor kb a 3 legjobb játékosból,2 itt játszana.....nagyon ütős lenne a CR-Bale támadó kettős...kiegészülve még egy suarezzel....anyám......ész nélküli góleső lenne.
Ajj RMCF ne húzogasd itt a mézesmadzagot.
Ha ez összejön, akkor öröm bódottá, 2 hétig isszuk a pezsgőt.

Aztán meg ha jön a Kondgobia Lewandowski pakk, akkor mehetek venni helyette a műanyag flaskás vodkát :D

Galacticos

HozzászólásSzerző: Galacticos » 2013. június 9., vasárnap 16:17

ganjaman89 írta:A 4-2-3-1 biztos marad,mert ez a legsokoldalùbb formació és valószinű sokaig a legmeghatarozóbb lesz.Mondjak itt az okosok hogy 4-3-3 ban kellene játszani az a baj,hogy nem nagyon látják mi van a pályán,mert ebben az évben is jatszottunk ùgy. Gyakorlatilag a két szélsőt feeltoltuk a csatar mellé vagy amikor cr higu és benz egyszerre voltak fent. A 4-2-3-1 könyen átalakítható akár 4-1-2-2-1 akár 4-3-3 vagy pl 3-4-2-1 be.a felallás másodlagos meccsen belül könnyen változtatható ezen a szinten,nb1ben már nehezkesebb. Béke
értjük már egyser leírtad.
minek cáfoljon rá bárki is ha elintézed majd annyival hogy:
Mondjak itt az okosok hogy 4-3-3 ban kellene játszani
4231 se rossz ha megfelelő a két kkp lásd bayern, schweinsteiger és martinez, de nekünk nem mostanában lesz két ilyen kkp-n, úgyhogy három ember kell oda.

ganjaman89
Kedvenc játékosaid: Raphael Varane
Kedvenc csapatod: real madrid cf

HozzászólásSzerző: ganjaman89 » 2013. június 9., vasárnap 16:15

A 4-2-3-1 biztos marad,mert ez a legsokoldalùbb formació és valószinű sokaig a legmeghatarozóbb lesz.Mondjak itt az okosok hogy 4-3-3 ban kellene játszani az a baj,hogy nem nagyon látják mi van a pályán,mert ebben az évben is jatszottunk ùgy. Gyakorlatilag a két szélsőt feeltoltuk a csatar mellé vagy amikor cr higu és benz egyszerre voltak fent. A 4-2-3-1 könyen átalakítható akár 4-1-2-2-1 akár 4-3-3 vagy pl 3-4-2-1 be.a felallás másodlagos meccsen belül könnyen változtatható ezen a szinten,nb1ben már nehezkesebb. Béke

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2013. június 9., vasárnap 16:05

Matt009 írta: addig igenis tisztelni kell, és úgy kell kezelni, mint a világ egyik legjobbját. Aztán, ha besül, lehet átértékelni. De addig tilos lebecsülni.
A foci Európában van. Amíg itt nem tesz le semmit, addig ilyen, hogy világ egy legjobbja jelzőt felejtsük el. Nincs a top 10-20-30, de még talán 50 legjobb között se.

A világ egyik legnagyobb reménysége. Na, ezt lehet Neymarra használni, de ez sokban eltér a világ egyik legjobbjától.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

EnzoZidane89
Kedvenc játékosaid: Zidane,Ronaldo,C.Ronaldo,X.Alonso
Kedvenc csapatod: Hala Madrid!

HozzászólásSzerző: EnzoZidane89 » 2013. június 9., vasárnap 16:00

cart írta:
Matt009 írta:addig igenis tisztelni kell, és úgy kell kezelni, mint a világ egyik legjobbját.
Hol a világ egyik legjobbja? Semmit nem mutatott eddig. Ez tényleg csak a youtube-hatás miatt fordulhat meg az emberek fejében.

Az a baj,hogy nagyon sokan tényleg a youtube-ról "értesülnek" játékosokról...Megcsinál 2-3 cselt,ami ki van vágva,de azt nem látta,hogy az egész meccsen ez volt az egyetlen érdemes megmozdulása..és ami fel van rakva,az sem minden meccsen van,hanem egy szezonban van 30 meccs pont abból az 5ből van kivágva,amin ezeket megcsinálta :D Szal itt sokan el vannak tévedve,vidóból,de még egy szezonos teljesitményből sem kiáltunk ki senkit a világ egyik legjobbjának. Főleg Neymart nem,mert Európában még edzeni sem edzett,nem hogy egyeneset rúgott volna a labdába. :-)
Iker-Carvajal-Ramos-Varane-Marcelo-Casemiro-Modric-Isco-Bale-Ronaldo-Benzema

Hala Madrid & Go Ferrari
Kép

realistahuni
Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
Kedvenc csapatod: Los negros

HozzászólásSzerző: realistahuni » 2013. június 9., vasárnap 15:57

csak nehogy egymást oltsák ki jelenleg mindhárman a csapatuk góréjai, nem tudom hogy feküdne nekik a dolog, ha egy csapatban játszanának
Balenek CR a példaképe, az ő stílusát vette át Bale is szemmel láthatóan. Nem hinném, hogy az útjába állna, erre a maradék 2-3 évre, ameddig még itt lesz CR.

cart

HozzászólásSzerző: cart » 2013. június 9., vasárnap 15:55

Matt009 írta:addig igenis tisztelni kell, és úgy kell kezelni, mint a világ egyik legjobbját.
Hol a világ egyik legjobbja? Semmit nem mutatott eddig. Ez tényleg csak a youtube-hatás miatt fordulhat meg az emberek fejében.

Vissza: