Egy ilyen alkotás kellett nekem nagyon. Nem egy másfél órás epilepsziateszt, nem egy húdedark eredettörténet, hanem egy jó misztikus film. A Nolan filmeknél előbb-utóbb bedobják a mindfuck szócskát, mert hogy ő milyen játékot űz a nézőkkel, de igazából a filmjei csak ártatlan pettingek egy ilyen alkotáshoz képest. Ahogy tucsoki írta, az első 15-20 percet valahogy el kell viselni, meg is éri, mert utána jó keményen elmén szexuálja a nézőt a film.

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Ha jól értelmeztem, akkor Em a végén mégiscsak egy alternatív világban ragadt. Vagy pontosabban a körmenetnek egy másik fázisába. Ugyanis a film eleji beszélgetés kezdődött meg. Vagy nem?
Hirtelen csak az Evil Dead 2 jut eszembe, ott az alkotók lényegében véve remakelték az elsőt, csak horrorból átmentek horror-vígjátékba. Szóval ez meg igazán tekinthető folytatásnak.CS0ki írta:Egyébként én pont azon gondolkodtam, hogy van-e olyan folytatás, ami nem akar ráígérni az előző részre? Ez a több, nagyobb, keményebb, izgalmasabb, halálosabb....tökömtudja mi az, amin sok folytatás elhasal.