Prison Break. Megnézel egy vagy két részt és garantáltan ráfüggsz. Egy adrenalin bomba az a sorozat. Máig a kedvencem semmi sem előzi be.Valaki tud jövőre ajánlani befejezett sorozatot, vagy majdnem befejezettet? Jöhet több is.

HozzászólásSzerző: mathers » 2014. december 2., kedd 23:18
Prison Break. Megnézel egy vagy két részt és garantáltan ráfüggsz. Egy adrenalin bomba az a sorozat. Máig a kedvencem semmi sem előzi be.Valaki tud jövőre ajánlani befejezett sorozatot, vagy majdnem befejezettet? Jöhet több is.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. december 2., kedd 23:14
The Wire. Ne is várj másra.Valaki tud jövőre ajánlani befejezett sorozatot, vagy majdnem befejezettet? Jöhet több is.
HozzászólásSzerző: Anyaka » 2014. december 2., kedd 23:13
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2014. december 2., kedd 22:47
hát eddig ahogy néztem már készen voltak az évadok...de ez így sok leszpeadani írta:Tudtommal mindig szokott lenni évad közbe egy jó 2 hónapos szünet a sorozatban.Bosszantó dolog tud lenni.wZoLee7 írta:valahogy csak nem jön a walking dead szinkronosan...és mi ez hogy most szünet lesz? valaki mesélje már el
HozzászólásSzerző: peadani » 2014. december 2., kedd 22:45
Tudtommal mindig szokott lenni évad közbe egy jó 2 hónapos szünet a sorozatban.Bosszantó dolog tud lenni.wZoLee7 írta:valahogy csak nem jön a walking dead szinkronosan...és mi ez hogy most szünet lesz? valaki mesélje már el
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2014. december 2., kedd 22:36
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. december 2., kedd 21:23
Na, azért megvan a kakukktojásMeg még a Gotham is
HozzászólásSzerző: mathers » 2014. december 2., kedd 21:02
Ő már nincs többé. Persze még nézem az Arrowt is. Kabarénak elmegy.Hagytad, hogy a többiek elnyomjanakÉn a régi matherst szeretném!
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. december 2., kedd 20:58
Hagytad, hogy a többiek elnyomjanakmathers írta:Ami most minőséget képvisel az a Homeland, Banshee, Orphan Black. Meg még a Gotham is. Bár az eleje nem túl jó de lassan azért szépen magára talál.Inkább ajánlj szépen Kerlonnak pár sorozatot a kedvenceid közül...![]()
HozzászólásSzerző: mathers » 2014. december 2., kedd 20:57
Ami most minőséget képvisel az a Homeland, Banshee, Orphan Black. Meg még a Gotham is. Bár az eleje nem túl jó de lassan azért szépen magára talál.Inkább ajánlj szépen Kerlonnak pár sorozatot a kedvenceid közül...![]()
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. december 2., kedd 20:54
Inkább ajánlj szépen Kerlonnak pár sorozatot a kedvenceid közül...mathers írta:Én még csak most olvastam, hogy az Orvlövészből(Mark Whalberg) sorozatot csinálnak. És Mark lesz a producer. Várós.
HozzászólásSzerző: mathers » 2014. december 2., kedd 20:52
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. december 2., kedd 19:57
Még nem tiportad sárba elég kedvencemet, írj csakRealista24 írta: Írjak én is ziro?![]()
HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2014. december 2., kedd 16:39
HozzászólásSzerző: tucsoki » 2014. december 2., kedd 16:30
HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2014. december 2., kedd 15:01
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. december 2., kedd 14:19
Bazzeg ne írj ilyeneket, mert múltkor is kaptam érte egy warn-t.ziro4vr írta:Most megbántottál ezzel a hozzászólással.Kerlon írta: Lostot még néztem is az elején, de engem nem kötött le.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. december 2., kedd 14:14
Írjak én is ziro?ziro4vr írta:Most megbántottál ezzel a hozzászólással.Kerlon írta: Lostot még néztem is az elején, de engem nem kötött le.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. december 2., kedd 14:12
Most megbántottál ezzel a hozzászólással.Kerlon írta: Lostot még néztem is az elején, de engem nem kötött le.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. december 2., kedd 14:08
Jelenlévő fórumozók: 4 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem