Real Madrid vs. Barcelona

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
morientes
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)

Re: Real Madrid vs. Barcelona

HozzászólásSzerző: morientes » 2013. június 10., hétfő 19:04

morata csatár, tello meg szélső. de tény hogy tello katasztrofálisan játszik, én is játszatnám moratat csak nem tello helyett, tello helyett muniain kéne.
Én többször leírtam,hogy nekem Tello stílusa abba tilitoli feelingbe üde színfolt.Tetszik a dinamikája,meg ahogy felválalja az 1-1et....
Összehasonlítva a 35milliós Iscoval-bár nem egy stílus,talán még a poszt se egészen-de nálam a katalán jobb.
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

GT37
Kedvenc csapatod: Barça, Spurs

HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. június 10., hétfő 16:10

Tellóhoz még annyit, hogy a Barçában is jellemző (volt) rá (ebben a szezonban is), hogy kiszámíthatatlanul hullámzó a teljesítménye. Nem egyszer volt olyan, hogy két pocsék meccs után lehozott egy olyat, amikor gyakorlatilag megnyerte nekünk a meccset, és vice versa.
Szóval lehet (sőt, biztos), hogy az első két mérkőzésen nem játszott túl jól, de őt ismerve el tudom képzelni, hogy a harmadik találkozón fog gólt rúgni vagy éppen gólpasszt adni. :)

De tény az is, hogy Muniaín több lehetőséget érdemelne.
Realista24 írta:Lehetséges, hogy jövőre kiderül mit tud, ugyanis Montoyával pótolná Carvajalt a Leverkusen.
Montoyát elengedjük, Alves szerződését pedig meghosszabbítjuk 2021-ig, és jó lesz. :lol:

'shutterisland
Kedvenc játékosaid: LM / GD
Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2013. június 10., hétfő 15:47

mondjuk muniain sem egy nagy durranás, kicsit bojan szerűen stagnál vagy két éve.
ha tényleg olyan fos tello a tornán, ahogy mondjátok (mivel én csak részleteket tudtam eddig elcsípni a tornából) akkor nyilván mehetne helyette, de az, hogy papíron tello kezdő, elnézve a névsort meg mindent, szerintem érthető.
morata meg ugye inkább középen az igazi.

hát ez a barca bizonyítványa, mert alves kb egy vicc 2 éve.
tény, hogy nem kellene betonkezdőnek lennie, de azt hiszem, minden csapatban vannak olyan emberek, akik a teljesítménytől függetlenül vagy alapkezdők, vagy legalább is nagyok sokat játszanak.
a realban is lehetne sorolni a neveket.

ugyanis Montoyával pótolná Carvajalt a Leverkusen.
kishíján akkora hiba lenne, mint thiago elengedése.
nem feltétlen azért, mert futurecafú, hanem azért, mert alig van értelmes jobbhátvéd a piacon.

Galacticos

HozzászólásSzerző: Galacticos » 2013. június 10., hétfő 15:36

istimester írta:Barcás kémek felé lenne egy kérdésem. Montoya akkora pro tehetség, hogy nagyjából nulla felnőtt tapasztalattal kezdő azelőtt a Carvajal előtt, aki végigtolta a szezont a Bayerrel? A kérdés bármiféle cinizmust nélkülöz.
A kérdés Tellóra is érvényes.
egyébként montoya jól játszik a tornán.
hala_madrid írta:Két meccsen semmit nem tett hozzá, Morata beállt és két meccset döntött el.
nem egy poszt.
morata csatár, tello meg szélső. de tény hogy tello katasztrofálisan játszik, én is játszatnám moratat csak nem tello helyett, tello helyett muniain kéne.
hala_madrid írta:se Moreno kárára.
mármint rodrigora gondolsz?

Marky
Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
Kedvenc csapatod: csakamadrid.

HozzászólásSzerző: Marky » 2013. június 10., hétfő 13:58

míg alves mögött az atyaúristen is padozna, nem hogy montoya, vagy éppen carvajal.
volt itt pár napja egy statisztika, hogy mennyi beadásából lett helyzet. na ott is kijött ez, hogy csak felmegy és beleszab egyet a labdába, a látszat kedvéért. nagyon leépült az ember, de az arca továbbra sem csökkent. pedig a sevillaban és még 4 éve elég jól játszott.

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. június 10., hétfő 12:05

Szerintem meg ésszerű lenne bedobni őket, mivel már továbbmentek a spanyolok. Persze spanyol honban sok dolog nem ésszerű...
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Csabi
Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Csabi » 2013. június 10., hétfő 12:02

míg alves mögött az atyaúristen is padozna, nem hogy montoya, vagy éppen carvajal.
hát ez a barca bizonyítványa, mert alves kb egy vicc 2 éve. tőle rosszabbul beadó embert esküszöm h még nem láttam. inkább veszélyezteti a szögletzászlót, mint a kapust. addig volt ő nagy király, ameddig ezt az agresszív letámadást toltátok, és nem kellett védekeznie.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. június 10., hétfő 11:59

viszont az, hogy carvajal kezdő a bayer-ben, és montoya pados a barcában, az a képességeikre nem garancia.
montoya is vélhetően kezdene a leverkusenben (hiszen kb konkurencia sincs a posztra) míg alves mögött az atyaúristen is padozna, nem hogy montoya, vagy éppen carvajal.
Lehetséges, hogy jövőre kiderül mit tud, ugyanis Montoyával pótolná Carvajalt a Leverkusen.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

hala_madrid
Kedvenc játékosaid: Iker, Sergio Ramos, Özil, CR7, R9, Zidane, Marcelo, Raul, Redondo, Guti, Luka, Robinho
Kedvenc csapatod: Real Madrid CF, MTK Budapest

HozzászólásSzerző: hala_madrid » 2013. június 10., hétfő 8:47

'shutterisland írta:a tello téma meg olyan, hogy a világ egyik legjobb csapatában kiegészítőember, bl-ben is játszott már pályafutása során pár meccset azért, a gólokat és gólpasszokat is (persze a játékperchez képest) odateszi, így érthető, hogy egy utánpótlás csapatban számítanak rá.
szerintem papíron helye van a kezdőben, ha átnézzük ezt a keretet, viszont ha tényleg olyan pocsékul megy neki, akkor mást kellene megpróbálni.
Két meccsen semmit nem tett hozzá, Morata beállt és két meccset döntött el. De lefogadom, hogy így sem lesz kezdő se Tello se Moreno kárára.
Modric - Kroos

Kercsó
Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham

HozzászólásSzerző: Kercsó » 2013. június 10., hétfő 7:53

poénból senkit nem válogatnak be az év csapatában a bundesligában sem...szóval én csak pislogtam tegnap is a meccs előtt, mikor láttam a kezdőt.

amúgy néztem a meccset és Montoya jól játszott.
nem látom sok esélyét, hogy Carvajal kezdjen helyette :cens:
#whatisyourexcuse

Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor

'shutterisland
Kedvenc játékosaid: LM / GD
Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2013. június 10., hétfő 1:17

nyilván a választ én sem tudom (már ha nem az az, hogy ő is biztos barcás) és erről őt kellene nyilván megkérdezni.

viszont az, hogy carvajal kezdő a bayer-ben, és montoya pados a barcában, az a képességeikre nem garancia.
montoya is vélhetően kezdene a leverkusenben (hiszen kb konkurencia sincs a posztra) míg alves mögött az atyaúristen is padozna, nem hogy montoya, vagy éppen carvajal.

sajnos carvajalt kevés (kb 5) meccsen láttam, számomra nem tűnt akkora kalibernek, hogy az év csapatába kerüljön, viszont bízom azokban, akik ezt megszavazták, tehát mivel nagy szezonja volt, én is őt raknám kezdőnek.
de maximum vitatható döntésnek találom, nem pedig orbitális szakmai hibának.

a tello téma meg olyan, hogy a világ egyik legjobb csapatában kiegészítőember, bl-ben is játszott már pályafutása során pár meccset azért, a gólokat és gólpasszokat is (persze a játékperchez képest) odateszi, így érthető, hogy egy utánpótlás csapatban számítanak rá.
szerintem papíron helye van a kezdőben, ha átnézzük ezt a keretet, viszont ha tényleg olyan pocsékul megy neki, akkor mást kellene megpróbálni.

vélhetően az edző elképzeléseibe jobban illenek, vagy őket jobbnak látja, viszont a nagy csapathoz hasonlóan (ugye 4-6-0 cesc-el) bármi is történjék, amíg az eredmény őket igazolja, addig a szokásos "győzelmet nem kell megmagyarázni" klisével ki is lehet pipálni az ilyen szakmai kérdéseket.

Kitfisto.
Kedvenc csapatod: Barça

HozzászólásSzerző: Kitfisto. » 2013. június 10., hétfő 0:50

istimester írta:Barcás kémek felé lenne egy kérdésem. Montoya akkora pro tehetség, hogy nagyjából nulla felnőtt tapasztalattal kezdő azelőtt a Carvajal előtt, aki végigtolta a szezont a Bayerrel? A kérdés bármiféle cinizmust nélkülöz.
Nemtudom, de szerintem ezt innen senki nem tudja megválaszolni. Olyan szakemberek döntenek erről a válogatottba, akik ezerszer jobabn értenek hozzá mint mi.

istimester
rex madridistae
Kedvenc játékosaid: Iván Helguera, Raúl
Kedvenc csapatod: DAC

HozzászólásSzerző: istimester » 2013. június 9., vasárnap 23:45

Barcás kémek felé lenne egy kérdésem. Montoya akkora pro tehetség, hogy nagyjából nulla felnőtt tapasztalattal kezdő azelőtt a Carvajal előtt, aki végigtolta a szezont a Bayerrel? A kérdés bármiféle cinizmust nélkülöz.

Fenomen

HozzászólásSzerző: Fenomen » 2013. június 9., vasárnap 16:57

Vicces fiú ez az Iniesta.
De meg kell jegyezni, hogy Mourinho érkezésével eléggé tele lett ott a nadrág, még akkor is, ha sokkal jobb eredményeket tudtunk volna elérni.

Érdekes, amikor Mourinho elmondta a véleményét, akkor egyből fröcsögött mindenki 2011-ben a BL elődöntő után, most meg semmi, csak elmondta a véleményét az őszinte kisfiú. :shifty:

Neymarra meg csak pakolják az izmot, főleg a felsőtestére így tovább. :-)

EnzoZidane89
Kedvenc játékosaid: Zidane,Ronaldo,C.Ronaldo,X.Alonso
Kedvenc csapatod: Hala Madrid!

HozzászólásSzerző: EnzoZidane89 » 2013. június 9., vasárnap 16:20

http://www.quickmeme.com/meme/3ul02o/

Ne haragudjatok,nem engedte már szerkeszteni :-D
Iker-Carvajal-Ramos-Varane-Marcelo-Casemiro-Modric-Isco-Bale-Ronaldo-Benzema

Hala Madrid & Go Ferrari
Kép

Demes

HozzászólásSzerző: Demes » 2013. június 9., vasárnap 16:17

nektek betölti vagy nektek is csak egy 1x1es valamit? :lol: :lol:
Nekem is csak annyi, azt hittem csak én nem értem :D

Galacticos

HozzászólásSzerző: Galacticos » 2013. június 9., vasárnap 16:15

EnzoZidane89 írta:http://static.quickmeme.com/media/social/qm.gif

Elnézést a Barcásoktól,de ezt nem tudtam kihagyni :mrgreen:
hij. ez nagyon durva. ez már nem túl sértő? :hmmm:

nektek betölti vagy nektek is csak egy 1x1es valamit? :lol: :lol:

EnzoZidane89
Kedvenc játékosaid: Zidane,Ronaldo,C.Ronaldo,X.Alonso
Kedvenc csapatod: Hala Madrid!

HozzászólásSzerző: EnzoZidane89 » 2013. június 9., vasárnap 16:13

http://static.quickmeme.com/media/social/qm.gif

Elnézést a Barcásoktól,de ezt nem tudtam kihagyni :mrgreen:
Iker-Carvajal-Ramos-Varane-Marcelo-Casemiro-Modric-Isco-Bale-Ronaldo-Benzema

Hala Madrid & Go Ferrari
Kép

lestat
Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos

HozzászólásSzerző: lestat » 2013. június 9., vasárnap 15:31

'shutterisland írta:
Remy írta:Mourinho ártott a spanyol futballnak - Iniesta

Ezek soha nem tudják befogni a pofájukat? Sosem a saját dolgukkal törődnek, hihetetlen. Az egész klub, a játékosok, az elnök, és még a szurkolók is ugyanilyenek... elképesztő. :argue:
az ilyen nyilatkozatokat mindig úgy kézelitek el, hogy iniesta becsöngetett a szerkesztőséghez, rácsapott az asztalra, és elkezdte nyomni a szöveget ?
gondolom megkérdezték, ő elmondta a véleményét.
azzal is fejezi be, hogy nem akar róla többet beszélni, így nyilván egy kérdésre válaszolt.

kerlon írta:...
Válaszolhat máshogyan is egy kérdésre de télleg..amugy meg miben is tett kárt? azzal h levertük őket a kupa döntőn vagy h tavaly bajnokságot nyertünk...ez csk nekik baj...és Mou dolga a sajtóval nem a spanyol focira tartozik..az Mou és a sajtó háborúja volt...Foglalkozzanak a saját dolgukkal! Mi játékosaink miért nem pofáznak ilyeneket az edzőjükről ? :roll:
Cristiano Ronaldo :goat:
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni 🎱
Zinedine Zidane

92:48 :sziv:

pheco
Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: pheco » 2013. június 9., vasárnap 15:08

'shutterisland írta:
Remy írta:Mourinho ártott a spanyol futballnak - Iniesta

Ezek soha nem tudják befogni a pofájukat? Sosem a saját dolgukkal törődnek, hihetetlen. Az egész klub, a játékosok, az elnök, és még a szurkolók is ugyanilyenek... elképesztő. :argue:
az ilyen nyilatkozatokat mindig úgy kézelitek el, hogy iniesta becsöngetett a szerkesztőséghez, rácsapott az asztalra, és elkezdte nyomni a szöveget ?
gondolom megkérdezték, ő elmondta a véleményét.
azzal is fejezi be, hogy nem akar róla többet beszélni, így nyilván egy kérdésre válaszolt.
Kezdhette volna azzal, hogy nem akar többet róla beszélni, mivel már nem Spanyolországban dolgozik és ennyi. Érdekesek ezek a Barca nyilatkozatok. Tavaly az EB előtt is beszóltak valamit a Realnak, bár lehet a VB előtt volt. Valami olyasmit, hogy ők tudnak veszíteni és gratulálni a győztesnek, bezzeg a Realosok nem... Vagy buták, vagy azt hiszik, hogy nekik szabad ilyeneket, pont ezekért nem értem Perezt, hogy Thiagoért azért nem tesz ajánlatot, hogy ne b.ssza szét a két csapat kapcsolatát, miközben a másik oldalról a mocskolódás jön mindig.

Vissza: