HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2013. június 10., hétfő 1:17
nyilván a választ én sem tudom (már ha nem az az, hogy ő is biztos barcás) és erről őt kellene nyilván megkérdezni.
viszont az, hogy carvajal kezdő a bayer-ben, és montoya pados a barcában, az a képességeikre nem garancia.
montoya is vélhetően kezdene a leverkusenben (hiszen kb konkurencia sincs a posztra) míg alves mögött az atyaúristen is padozna, nem hogy montoya, vagy éppen carvajal.
sajnos carvajalt kevés (kb 5) meccsen láttam, számomra nem tűnt akkora kalibernek, hogy az év csapatába kerüljön, viszont bízom azokban, akik ezt megszavazták, tehát mivel nagy szezonja volt, én is őt raknám kezdőnek.
de maximum vitatható döntésnek találom, nem pedig orbitális szakmai hibának.
a tello téma meg olyan, hogy a világ egyik legjobb csapatában kiegészítőember, bl-ben is játszott már pályafutása során pár meccset azért, a gólokat és gólpasszokat is (persze a játékperchez képest) odateszi, így érthető, hogy egy utánpótlás csapatban számítanak rá.
szerintem papíron helye van a kezdőben, ha átnézzük ezt a keretet, viszont ha tényleg olyan pocsékul megy neki, akkor mást kellene megpróbálni.
vélhetően az edző elképzeléseibe jobban illenek, vagy őket jobbnak látja, viszont a nagy csapathoz hasonlóan (ugye 4-6-0 cesc-el) bármi is történjék, amíg az eredmény őket igazolja, addig a szokásos "győzelmet nem kell megmagyarázni" klisével ki is lehet pipálni az ilyen szakmai kérdéseket.