Button?Remy írta:Csak jöjjön ki a lépés, és nyerje meg a VB-t.

HozzászólásSzerző: Santi » 2014. december 11., csütörtök 12:58
Button?Remy írta:Csak jöjjön ki a lépés, és nyerje meg a VB-t.
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. december 11., csütörtök 11:39
Milyen Ferrari szurkolo vagy te?
HozzászólásSzerző: Remy » 2014. december 11., csütörtök 11:36
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2014. december 5., péntek 11:51
Ebből szerintem semmi sem igaz...Newey inkább ment volna egy olyan csapatba ahol teljesen új kihívásokat kap, új vezetőség, új mérnöki gárda. Nem egy olyanba amit Montezemolo már csak lefelé tudott kormányozni.ericco írta:Állítolag Montezemolo már lezsírozta Newey-val, hogy 2015-től a Ferrarinál dolgozzon, csak aztán kidobták az öreget, így Newey meggodolta magát a politikára hivatkozva. Ráadásul kb. ez volt az utolsó csepp a pohárban Alonsonál is, ezután döntötte el, hogy lép a McLarenhez. A Ferrari/FIAT fejesei ismét nem voltak a helyzet magaslatán
HozzászólásSzerző: ericco » 2014. december 5., péntek 10:00
HozzászólásSzerző: tucsoki » 2014. november 28., péntek 19:27
HozzászólásSzerző: Toti » 2014. november 25., kedd 14:29
HozzászólásSzerző: Santi » 2014. november 25., kedd 14:22
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. november 25., kedd 13:54
Igen,ezért is kezdtem a FIA-val,illetve J.T.-al,csak aztán egy huszárvágással rátértem,hogy miért is szar még ezenkívül a mai F1Pont, hogy ezeket a szabályokat nem Ecclestone hozta, hanem a FIA. Ecclestonet csak a sok unalmas Tilke-pályáért és az arab seggek nyalásáért lehet hibáztatni, de ami leginkább megöli a Forma1-et, a teszttilalom és a különböző fejlesztések befagyasztása, mind-mind az FIA sara.
HozzászólásSzerző: ericco » 2014. november 25., kedd 13:40
Pont, hogy ezeket a szabályokat nem Ecclestone hozta, hanem a FIA. Ecclestonet csak a sok unalmas Tilke-pályáért és az arab seggek nyalásáért lehet hibáztatni, de ami leginkább megöli a Forma1-et, a teszttilalom és a különböző fejlesztések befagyasztása, mind-mind az FIA sara.morientes írta:Ezért kellene Jean Todtnak a sarkára állnia,és valahogy a FIA-nak egyensúlyba hozni az erőviszonyokat.Az F1 válságban van.S amíg annak a szenilis vén marhának az lesz a legfontosabb,hogy mennyit hoz egy egy arab vagy távol-keleti pálya,addig abban is marad...Azt nem tudom, hogy ezt hogy gondolták, de ez a jelenség egyetlen sport haszára sem válna.
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. november 25., kedd 13:37
Ezért kellene Jean Todtnak a sarkára állnia,és valahogy a FIA-nak egyensúlyba hozni az erőviszonyokat.Az F1 válságban van.S amíg annak a szenilis vén marhának az lesz a legfontosabb,hogy mennyit hoz egy egy arab vagy távol-keleti pálya,addig abban is marad...Azt nem tudom, hogy ezt hogy gondolták, de ez a jelenség egyetlen sport haszára sem válna.
HozzászólásSzerző: ericco » 2014. november 25., kedd 10:24
Hisz ez ellen lobbizik annyit a Red Bull (dupla turbó, V8-as, stb). Tudják jól, ha marad a jelenlegi helyzet, amire nagy az esély, mivel Merci motoros csapatból több van (egy esetleges szavazásnál nem sikerülne őket leszavazni). Valószinű, hogy a jelenlegi szabályok 2020-ig nem fognak változni, a teljesen idióta befagyasztások miatt akár oda is lehet adni előre a Mercedesnek a VB-címeket. Jövőre is ugyanaz lesz, mint idén. Hamilton Vs. Rosberg. Lehet kezdeni hozzászokni.Anthony írta:Pff, erről a 26 változtatásról nem tudtam...ez rosszabb, mint gondoltam, akkor egyszerűbb ha odaadják a Mercinek a vb címet, azt csók...én már úgyis csak háttérzajként futtatom a f1-et manapság..megnézem a rajtot, azt szundi van.
HozzászólásSzerző: Anthony » 2014. november 25., kedd 9:37
HozzászólásSzerző: ericco » 2014. november 24., hétfő 16:35
A többiek az idei motorhoz képest 26 változást eszközölhetnek. Hogy pontosan miket érint ez, azt nem tudom, de a Ferrari és a Renault is rohadtul kevesli, a Mercedesz pedig érthetően nem megy bele abba, hogy ezt a számot növeljék. A Honda új motort fejleszt, nincs előző verzió, szóval nekik tk szabad kezük van. Ha elcseszik februárra, akkor ők is szarban vannak, de a McLaren már keményen tolja nekik az infot a Merci motorokról lassan két éve. Kötve hiszem, hogy egy évvel később beleesnének ugyanabba a hibába, mint amibe a Ferrari és a Renault is beleesett, és a hülye szabályoknak köszönhetően nem is havíthatják azt megfelelően.Anthony írta:Nem hiszem, hogy a 2015-ös motron többet fejleszthetne a Honda, mint a többiek. Gondolom tavasszal, olyan márciusban van a végső engedélyeztetés, amitől kezdve nem lehet változtatni, és ez mindenkire érvényes.
HozzászólásSzerző: Anthony » 2014. november 24., hétfő 13:56
HozzászólásSzerző: ericco » 2014. november 24., hétfő 12:54
Csak a Renault és a Ferrari motorjain ott a pecsét, 26 dolgon változtathatnak a következő idényre, de a Honda motorja még nincs befagyasztva, szóval ők annyit változtathatnak rajta, amennyit akarnak.Anthony írta:A Honda sem száll be jobban, állítólag ők is a Renault-Ferrari féle motorstruktúrát alkalmazták
HozzászólásSzerző: Anthony » 2014. november 24., hétfő 12:46
HozzászólásSzerző: Remy » 2014. november 24., hétfő 12:05
HozzászólásSzerző: Enrique » 2014. november 24., hétfő 11:51
Jelenlévő fórumozók: 2 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem