OFF
Re: OFF
De a makkom, KORCSOLYA VÉTEL A FŐTÉMA. HELP!!!!!!!

"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
Az semmi, de nem barcelonai gnóm vagyok 165 cmmel, hanem 180...
Szoktak is nézni a boltokban, mikor benyögöm, hogy 41-es kéne... Egyszer 40-est kellett vennem, mert annyira eltértek a méretek.
Mondjuk a Nike cipőkből szoktam kiindulni 26,5cm belső talphosszú 42-esek a jók.

"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
de kis pöttöm lábad vanKerlon írta:Mivel elindult a téli kori szezon, ezért vennék már végre egy sajátot és a hozzáértőkhöz lenne pár kérdésem. PL. a méretek azok megegyeznek a normál cipőkkel? Szóval 41-42-es lábra nyugodtan rendelhetnék 42-eset? Illetve milyet érdemes venni? Nem szánnék rá sokat 10 alatti korikat néztem, mert pár alkalommal elszoktam járni télen vagy kölcsön korival vagy béreltel, ami durván drága, ezért inkább vennék valami occót.

Nem illik.
Mivel elindult a téli kori szezon, ezért vennék már végre egy sajátot és a hozzáértőkhöz lenne pár kérdésem. PL. a méretek azok megegyeznek a normál cipőkkel? Szóval 41-42-es lábra nyugodtan rendelhetnék 42-eset? Illetve milyet érdemes venni? Nem szánnék rá sokat 10 alatti korikat néztem, mert pár alkalommal elszoktam járni télen vagy kölcsön korival vagy béreltel, ami durván drága, ezért inkább vennék valami occót.
K
K
- ___Samy___
akinek volt már anyajegy eltávolítása, az dobjon már egy pü-t legyen szíves
a műtét utáni dolgokról lenne egy pár kérdésem
a műtét utáni dolgokról lenne egy pár kérdésem
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
Tényleg nem jön be.Nekem még most sem jön be az oldal.

Ez a videó tökéletesen bemutatja, hogy a FIFA mennyire tisztel engem, a klubomat és az országomat. Sok minden érthetővé vált.
Nekem még most sem jön be az oldal.csabi87 írta:Én is szét akartam nézni csak én az Extreme Digitalnál.
Be sem jött az oldal amikor volt a Black Friday...

Valamelyik modinak, tudod a zöld nevesek.Kinek kell írni az ügyben, hogy az email címemet megváltoztassam, mert amivel anno regisztráltam azt feltörték.

"If you don't like your destiny, don't accept it."
Én is szét akartam nézni csak én az Extreme Digitalnál.

Ez a videó tökéletesen bemutatja, hogy a FIFA mennyire tisztel engem, a klubomat és az országomat. Sok minden érthetővé vált.
- P. Krisz
Én is így vagyok vele , de nekem nem sietős , anyámnak rendeltem egy vízforralót és egy hajszárítót .Kerlon írta:Ja, hát ugye az én cuccom még a futár szolgálatnál sincs.
Hogy híjják?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?
Ja, hát ugye az én cuccom még a futár szolgálatnál sincs.

K
K
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Emagtól.
Tájékoztatjuk, hogy az eMAG által forgalmazott termékeket átadtuk a futárszolgálatnak, és ezek kiszállítása folyamatban van. A rendelés azonosítószáma: xxx A termék(ek) kiszállítása jelen levelünk kiküldésétől számított 72 órán belül várható.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
emagtól vagy a futárszolgálattól?Realista24 írta:Nekem jött az üzenet, hogy három napon belül jön.h3x0r írta: Nagyon el vannak uszva a rendelesekkel, tippre 2 hetet mondanek.
K
K
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Nekem jött az üzenet, hogy három napon belül jön.h3x0r írta:Nagyon el vannak uszva a rendelesekkel, tippre 2 hetet mondanek.Kerlon írta:Még a futárnál sincs a tabletem.![]()
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema