HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. december 1., hétfő 19:17
HozzászólásSzerző: hunmadridista » 2014. december 1., hétfő 19:12
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. december 1., hétfő 19:11
Costaha már ők hárman maradtak, akkor tényleg kapja Neuer, Messi a VB-ezüst ellenére sem futotta ott azt, amit tud, CR szóra sem érdemes, bár neki ott a BL-cím, az most lényegtelen, hogy eltűnt a döntőben, mint lófing az éjszakában, igaz, a végén bevert egy tizit és ez a kép marad meg sokakban, a pózer...
ha engem kérdeztek volna, én Diego Costának adnám, Falcao távozásával mindenki leírta az Atleticót, de ő a hátára vette a csapatot és megnyerték a világ legerősebb bajnokságát, ráadásul a BL-ben is döntőig meneteltek, ha kellett, a kapufát is szétrúgta, csak menjen be az a nyomorult gól, elképesztő a pali, még ha nagy bunkó is. VB nála is kuka, de ősszel egy új közegben is úgy játszott, ahogy csak a legnagyobbak tudnak, pedig a Chelseaben sokaknak megfeneklett a pályafutása, Shevától kezdve Torresig.
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2014. december 1., hétfő 18:46
stat szerint meg benzema a harmadik, közben meg tudjuk a valóságotde a többieket még így is verte statban, CR-n kívül.
HozzászólásSzerző: pheco » 2014. december 1., hétfő 18:41
HozzászólásSzerző: palesz77 » 2014. december 1., hétfő 18:35
Ezt most csak kíváncsiságból kérdezem, hogy mi az a Goal 50 award?Toti írta:még egy
HozzászólásSzerző: wxyz » 2014. december 1., hétfő 18:27
HozzászólásSzerző: palesz77 » 2014. december 1., hétfő 18:21
Nálam nem lenne bent a top3-ban. Idén nagyon visszaesett a teljesítménye, és sokszor lélektelenül játszott, nálam ez nem top3-as szint volt - még ha ennek ellenére is több gólt lőtt, mint arról sokan csak álmodni mernek. Szóval nálam nem érdemelné meg, gondolom rájöttetek már..ateeemadrid írta:Mondjuk azért ezt a Messi top3at nehéz elhinni, simán van 7-8 játékos aki jobban megérdemelné. Barcásoknak egyébként mi a véleményük? Jogos a top3? Esetleg az első hely is?
HozzászólásSzerző: Demes » 2014. december 1., hétfő 18:18
HozzászólásSzerző: Toti » 2014. december 1., hétfő 18:12
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2014. december 1., hétfő 18:10
HozzászólásSzerző: danianevem » 2014. december 1., hétfő 18:04
HozzászólásSzerző: Csabi » 2014. december 1., hétfő 18:00
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. december 1., hétfő 17:59
Szia.Realista24 írta:FckFifa
HozzászólásSzerző: Matyi » 2014. december 1., hétfő 17:50
Szerintem jogos a top3, az első hely természetesen érdemtelen lenne.ateeemadrid írta:Engem annyira nem idegesít a dolog, ha normális lesz a szavazás, akkor CR egymaga több szavazatot kap, mint neuer meg messi összesen. Arról meg nem is érdemes beszélni, hogy mi van ha nem CR nyeri. Akkor hivatalossá válik, hogy tényleg lószart nem ér ez a díj.
Mondjuk azért ezt a Messi top3at nehéz elhinni, simán van 7-8 játékos aki jobban megérdemelné. Barcásoknak egyébként mi a véleményük? Jogos a top3? Esetleg az első hely is?
HozzászólásSzerző: miro » 2014. december 1., hétfő 17:49
Találtam egy tetszetős hszt.h3x0r írta: NSO cikk a 3 dontosrol
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. december 1., hétfő 17:46
NSO cikk a 3 dontosrolToti írta:sajnálom, h pont így november végére estek a rekodjai.
teljesen egyértelmű, h csak és kizárólag ezek miatt került be. aki tud több nyomós indokot az ne tartsa magába, de a vb-t azt hagyjuk. azt sztem a legelvakultabbja is tudja, h egy full átlagos teljesítményt hozott, azt is a csoportkörben.
HozzászólásSzerző: sanko. » 2014. december 1., hétfő 17:45
HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2014. december 1., hétfő 17:42
HozzászólásSzerző: schranzer » 2014. december 1., hétfő 17:36
Jelenlévő fórumozók: 11 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem