kösz de te ezen nézed?szilamer írta:Sopcast HD:
Channel - 143531
nekem azt írja hogy this channel is offline...
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2013. június 9., vasárnap 20:46
kösz de te ezen nézed?szilamer írta:Sopcast HD:
Channel - 143531
HozzászólásSzerző: szilamer » 2013. június 9., vasárnap 20:43
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2013. június 9., vasárnap 20:43
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2013. június 9., vasárnap 20:41
ezt nézem.kupak17 írta:uram..Galacticos írta:inkább adjatok hd streamet.
HozzászólásSzerző: kupak17 » 2013. június 9., vasárnap 20:40
uram..Galacticos írta:inkább adjatok hd streamet.
HozzászólásSzerző: Kitfisto. » 2013. június 9., vasárnap 20:37
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2013. június 9., vasárnap 20:35
HozzászólásSzerző: Remy » 2013. június 9., vasárnap 20:34
full véletlen választották meg a bundesliga egyik legjobb hátvédjének. Biztos, hogy egy Montoya, aki nem is alapember a csapatában jobb nála.'shutterisland írta:montoya is nagyon pöpec kis jobbhátvéd, nem kevesen nyomták volna már be alves helyére.
annyiból én is carvajalt kezdetném, mert ő alapember a csapatában, viszont képességekre (bár mondjuk 5 leverkusen meccset, ha láttam) nem érzek differenciát közöttük, akkorát meg pláne, hogy "vicc...óriási vicc" legyen a játszatása.
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2013. június 9., vasárnap 20:32
az u21 edző is barcás ? csak mert vdb az, azt már megtanultam.Azért van előtte, mert barcás.
azt viszont én sem feltétlen.én azt nem értem hogy tello minek játszik.
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2013. június 9., vasárnap 20:29
HozzászólásSzerző: nmate » 2013. június 9., vasárnap 20:23
HozzászólásSzerző: Remy » 2013. június 9., vasárnap 20:22
Csabi írta: egyik madridista sincs a kezdőben. azt megmondaná valaki, hogy ez a montoya mivel érdemelte ki, hogy Carvajal előtt legyen?
HozzászólásSzerző: Csabi » 2013. június 9., vasárnap 20:19
HozzászólásSzerző: El Maestro » 2013. június 9., vasárnap 15:01
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2013. június 9., vasárnap 14:59
HozzászólásSzerző: El Maestro » 2013. június 9., vasárnap 14:56
Az u20-as vb-re vitték parádézni Deulofeuval.___Samy___ írta:egyébként jesé hogy hogy nincs ott a spanyolokkal?
HozzászólásSzerző: accel » 2013. június 9., vasárnap 14:56
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2013. június 9., vasárnap 14:54
HozzászólásSzerző: Remy » 2013. június 9., vasárnap 14:45
Canales sérülés? OMG.... szerencsétlen.GT37 írta: Canales sérülés miatt nem játszhat, a többiek viszont bevethetők, úgyhogy remélhetőleg megint nézhetjük majd a Thiago-Isco párost.![]()
Szóba hozták már több nagyobb angol csapattal is (Spurs, Liverpool), szinte biztos vagyok benne, hogy jövőre már a Premier League-ben fog szerepelni. :-)Kerlon írta:Ez az Ince gyerek nem rossz... Jobb, mint Zaha pedig az utóbbit jobban felkarolták... Championshipben is 18 gól 14 gólpasszal áll. Meglepő lenne, ha jövőre is a másodosztályú Blackpoolban tengetné a napjait...
HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. június 9., vasárnap 14:42
Canales sérülés miatt nem játszhat, a többiek viszont bevethetők, úgyhogy remélhetőleg megint nézhetjük majd a Thiago-Isco párost.Julien Lopetegui, a spanyol szövetségi kapitány írta:We are in the finals so no team are going to be an easy game. It's very difficult to win these games and against Russia we nearly didn't – but I think this is normal in this kind of tournament. We just need to work hard and keep our options open.
Germany have a very complete squad; they have got options. They played a really good match against the Netherlands and they had their chances to win, even though they eventually lost. They played a really good second half. However, we just have to focus on our game – we know what we have to do.
Germany play at the very highest level and their players have a lot of quality. They are versatile and they have players who are at some of the biggest teams in Europe. Every team has a chance of getting through to the semi-finals, but for now we think only about our match against Germany.
Szóba hozták már több nagyobb angol csapattal is (Spurs, Liverpool), szinte biztos vagyok benne, hogy jövőre már a Premier League-ben fog szerepelni. :-)Kerlon írta:Ez az Ince gyerek nem rossz... Jobb, mint Zaha pedig az utóbbit jobban felkarolták... Championshipben is 18 gól 14 gólpasszal áll. Meglepő lenne, ha jövőre is a másodosztályú Blackpoolban tengetné a napjait...
Jelenlévő fórumozók: 3 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem