MIndegy,mert már megfogadtam hogy nem szólok bele a bale leminősítésekbe,de ma gondolkodtam volt -e ennyire lefelé kerekített focista az elmúlt 10 évben és nem tudok olyant megnevezni......iszonyat mennyire lefelé értéklik.
Szerintem nincs alulértékelve,itt a fórumon is kis kivétellel mindenki kedveli,az a csúnya rossz média is csupa jókat ír róla(de lehet hogy ez a baj mer hazudik,én nemtom)de lényeg az hogy egyáltalán nincs alulértékelve...
Ha most azt mondjuk,hogy kissé túl van értékelve,azt aláírom.Levy nem véletlenül tette rá a 90m cédulát,nem akarja elengedni,ez az igazság.
De az meg aztán tényleg nevetséges hogy néhányan kiadnának érte ennyit(nem te RMCF,hisz mondtad hogy 50-től többet nem ér)-Ronaldot meg eladnák ugyan ezek 100-ért ha nem hosszabbít...

hát csak én érzem itt az ellentmondást?Elhiszem én hogy kellenek az új arcok,na de azé na...
Di Mariat meg ha 36millióért vinné a city,akkor segítek neki becsomagolni,Fernandinhoval meg nem érdemes összehasonlítani,mert a brazil posztja egyik legjobbja,míg DM..........