Anakin hologram... kész.
HozzászólásSzerző: nmate » 2014. november 30., vasárnap 13:39
HozzászólásSzerző: Faust » 2014. november 30., vasárnap 13:12
HozzászólásSzerző: tucsoki » 2014. november 30., vasárnap 12:50
HozzászólásSzerző: danianevem » 2014. november 30., vasárnap 11:10
Köszönöm a kritikát.lordgabi írta:Mindenhol csupa jót hallottam róla, kilencesek röpkedtek rá, én három részletben bírtam csak megnézni, pedig nem hosszú, egy ötöst kapott.danianevem írta:Ami még tervben van és jónak tűnik: Szerelemre hangszerelve, Coherence, Young Ones, St. Vincent, Sráckor
Itt sem volt rossz az alapötlet, de valahogy egyáltalán nem tudott lekötni, 0 beleéléssel pedig középszerűnél nem tud jobb lenni, 0 költségvetésből érdekes kis sci-fi, nálam a gyengék közé tartozik.
HozzászólásSzerző: nmate » 2014. november 30., vasárnap 9:13
HozzászólásSzerző: lordgabi » 2014. november 30., vasárnap 1:17
Mindenhol csupa jót hallottam róla, kilencesek röpkedtek rá, én három részletben bírtam csak megnézni, pedig nem hosszú, egy ötöst kapott.danianevem írta:Ami még tervben van és jónak tűnik: Szerelemre hangszerelve, Coherence, Young Ones, St. Vincent, Sráckor
HozzászólásSzerző: nmate » 2014. november 29., szombat 23:44
HozzászólásSzerző: hehe » 2014. november 29., szombat 23:26
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. november 29., szombat 23:24
Pedig a majmok bolygoja rohadt jo volt. Egy kicsit en is feltem, hogy csak a latvanyra fognak ramenni, de szerencsere nem igy tortent. Mondjuk nem egy Szulejman, az igaz. :Đziro4vr írta:Amúgy szerintem is gyenge a felhozatal, folyton nézem a """videótékákat""" van e valami használható végre de semmi, ilyen majmok bolygója, meg transformers nem motivál annyira.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. november 29., szombat 23:15
Legközelebb ha mész moziba előtte rám írsz hogy mi a menü, aztán megmondom a tutit hogy fos-e, ha igen akkor utalod a rászánt zsét hogy ne vesszen kárbapalesz77 írta: Az én idei mozis listám, amiket egyáltalán nem bántam meg: Fury, Interstellar, Edge of Tomorrow, Dawn of the Planet of the Apes, Gone Girl (+The Maze Runner). Mindegyik nagy élmény volt nekem, egy mozit mindenképp megértek szerintem..Mondjuk volt jó szar is, az új Drakula és a Hunger Games után is úgy jöttem ki a teremből, hogy akkor is hasznosabban költöttem volna el a pénzem, ha nekiadom egy koldusnak a mozi felé menet..
HozzászólásSzerző: palesz77 » 2014. november 29., szombat 23:12
Az én idei mozis listám, amiket egyáltalán nem bántam meg: Fury, Interstellar, Edge of Tomorrow, Dawn of the Planet of the Apes, Gone Girl (+The Maze Runner). Mindegyik nagy élmény volt nekem, egy mozit mindenképp megértek szerintem..h3x0r írta:Ha raersz, irj egy listat
HozzászólásSzerző: Remy » 2014. november 29., szombat 23:12
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. november 29., szombat 23:11
Melyik az a 2-3 top kategorias film?nmate írta:Idén eddig két-három top kategóriás film is kijött már, viszont tavaly a "jóóó, de azért nem zseniális" kategóriából volt vagy 10 film.
Koszi. Felirom a listamra.danianevem írta:Inkább kevésbé mainstreameket írok, azok közül is, amiket újra megnéznék: Frank, A zéró elmélet (ez a kettő elvontabb), The One I Love, Le Passé - A múlt, The Guest
HozzászólásSzerző: danianevem » 2014. november 29., szombat 23:08
Inkább kevésbé mainstreameket írok, azok közül is, amiket újra megnéznék (biztos van, amelyik kishazánkba ért el 2014-ben): Frank, A zéró elmélet (ez a kettő elvontabb), The One I Love, Le Passé - A múlt, The Guesth3x0r írta:Ha raersz, irj egy listat
HozzászólásSzerző: nmate » 2014. november 29., szombat 22:57
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. november 29., szombat 22:51
Ha raersz, irj egy listatdanianevem írta:Én pont ellenkezőleg láttam. A mainstream vonalon is akadt pár többszörnézős, de a "nemmainstreamek" között volt pár igazán korrekt, aminél nem bántam meg, hogy végül nekiültem. De lehet, tavaly én nem futottam bele a jókba.h3x0r írta:szerk.: Lehet csak nekem tunik igy, de mintha tavaly tobb jo filmet lattam volna mint iden.
HozzászólásSzerző: danianevem » 2014. november 29., szombat 22:49
Én pont ellenkezőleg láttam. A mainstream vonalon is akadt pár többszörnézős, de a "nemmainstreamek" között volt pár igazán korrekt, aminél nem bántam meg, hogy végül nekiültem. De lehet, tavaly én nem futottam bele a jókba.h3x0r írta:szerk.: Lehet csak nekem tunik igy, de mintha tavaly tobb jo filmet lattam volna mint iden.
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. november 29., szombat 21:53
Itt filmeket ertekelsz ahelyett hogy a meccsunket neznedmessideco írta:Transzcendens
Ismét érdekes felütés, de aztán gyakorlatilag nézhetetlen. Ez az erőltetett romantikus, majd akció szál nagyon nem tett jót a filmnek. A-listás sztárokkal illett volna valami nagy durranást kihozni, de egy kissé káosz uralkodott a filmben, talán minden szinten. Kb. olyan volt mint a kampány, sokat ígért, de nem valósított meg szinte semmit belőle...
HozzászólásSzerző: gunner » 2014. november 29., szombat 21:37
HozzászólásSzerző: Zsombor » 2014. november 29., szombat 20:16
Jelenlévő fórumozók: 15 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem