igen?

HozzászólásSzerző: morientes » 2014. november 29., szombat 15:35
Ja tényleg.Az olyan volt mint mikor Henry vagy Beckham hazajárt ámerikából...Henke kölcsönbe ment a Unitedhez, mert a svéd bajnokság olyankor szünetel. :) Amúgy ha el vagyunk tiltva az igazolásoktól, én max kapus sérülések esetén adnék kedvezményt.
HozzászólásSzerző: mahitoo(Henke) » 2014. november 29., szombat 15:30
Henke kölcsönbe ment a Unitedhez, mert a svéd bajnokság olyankor szünetel.morientes írta:Nemtom,de mintha annak idején Henke Larrsont is valami hasonló dolog miatt igazolhatta a manchester időn kívül...de lehet hogy az más dolog miatt volt.R.M.C.F írta:Miért lehetne ettől igazolni? Nem lehet. Nevezni lehet mást a bl táblára,ha van még első keretes akit nem neveztek,ha jól tudom saját nevelés barca B ből bármikor felvihető nevezés nélkül,de ez lehet csak a la ligára érvényes és a bl-re nem.
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. november 29., szombat 14:16
Nemtom,de mintha annak idején Henke Larrsont is valami hasonló dolog miatt igazolhatta a manchester időn kívül...de lehet hogy az más dolog miatt volt.R.M.C.F írta:Miért lehetne ettől igazolni? Nem lehet. Nevezni lehet mást a bl táblára,ha van még első keretes akit nem neveztek,ha jól tudom saját nevelés barca B ből bármikor felvihető nevezés nélkül,de ez lehet csak a la ligára érvényes és a bl-re nem.
HozzászólásSzerző: csababarca » 2014. november 29., szombat 12:43
Ez meg a másik.dzsi91 írta:
Ha az idei szezonotok is rosszul sül el szerintem leváltják a vezetőséget odaát.De teljesen mind1 kit igazoltok,lehet ott egy CR-Messi-Ibra trió is amíg nincs egy igazán komoly edzőtök.Szerintem.
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2014. november 29., szombat 12:22
Ha az idei szezonotok is rosszul sül el szerintem leváltják a vezetőséget odaát.De teljesen mind1 kit igazoltok,lehet ott egy CR-Messi-Ibra trió is amíg nincs egy igazán komoly edzőtök.Szerintem.csababarca írta:Kösz,de látva az idei nyarunkat, nem igazán vagyunk kisegítve azzal hogy igazolhatunk.tucsoki írta:A CAS "jó magatartásért" elengedi majd az utolsó részletet és a Barca már nyáron igazolhat. Ha nem így lesz, akkor jövök az itteni Barca szurkolóknak egy sörrel.
HozzászólásSzerző: csababarca » 2014. november 28., péntek 22:35
Kösz,de látva az idei nyarunkat, nem igazán vagyunk kisegítve azzal hogy igazolhatunk.tucsoki írta:A CAS "jó magatartásért" elengedi majd az utolsó részletet és a Barca már nyáron igazolhat. Ha nem így lesz, akkor jövök az itteni Barca szurkolóknak egy sörrel.
HozzászólásSzerző: tucsoki » 2014. november 28., péntek 22:20
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. november 28., péntek 22:16
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. november 28., péntek 22:14
Igen, csak minket nem tiltottak el az atigazolasi szezontol.CS0ki írta:Az igazolás más téma, nagyon komoly sérülése esetén engedélyezett lehet egy igazolás (tavaly nálunk is felmerült kérdésként ez Khedira sérülésénél).
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2014. november 28., péntek 22:12
Miért lehetne ettől igazolni? Nem lehet. Nevezni lehet mást a bl táblára,ha van még első keretes akit nem neveztek,ha jól tudom saját nevelés barca B ből bármikor felvihető nevezés nélkül,de ez lehet csak a la ligára érvényes és a bl-re nem.
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. november 28., péntek 22:10
Realista24 írta:A spanyol liga gálát szervez Messinek a rekorddöntés miatt
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. november 28., péntek 22:07
HozzászólásSzerző: GT37 » 2014. november 28., péntek 22:06
Itt meg egy szó sem esik arról az ötmeccses szabályról, amit bemásoltam tegnap. Érdekes. Jó lenne, ha kérnénk a spanyol szövetségtől vagy az UEFA-tól vagy a FIFA-tól valami hivatalos felvilágosítást, hogy akkor pontosan hogyan is működik ez a dolog.Realista24 írta:Amúgy itt a cikk
http://as.com/diarioas/2014/11/28/engli ... 94000.html
Van benne pár dolog, aminek nem értem a logikáját.
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. november 28., péntek 22:06
Minek akarnank mi is leigazolni? :ĐDrake írta:A finn doki szerint legjobb esetben 3 hónap,ami igazából tudjuk mit jelent...Leghamarabb csak a májusi BL döntőben léphet pályára.Realista24 írta:Amúgy, Vermaelenről azt is írták, hogy 3 hónap múlva már ott lehet a csapattal. Ilyenkor is lehet igazolni? Nem csak hosszabb esetben?
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. november 28., péntek 22:05
HozzászólásSzerző: Drake » 2014. november 28., péntek 22:05
A finn doki szerint legjobb esetben 3 hónap,ami igazából tudjuk mit jelent...Leghamarabb csak a májusi BL döntőben léphet pályára.Realista24 írta:Amúgy, Vermaelenről azt is írták, hogy 3 hónap múlva már ott lehet a csapattal. Ilyenkor is lehet igazolni? Nem csak hosszabb esetben?
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. november 28., péntek 22:03
HozzászólásSzerző: Drake » 2014. november 28., péntek 22:00
Jelenlévő fórumozók: 22 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem