Többször volt szar, mint jó, igen.Vagy akkor is szar volt?
Ha egyszer jobb, mint akiket felsoroltál, mit lehet tenni.te meg elkezdtél itt nekem Varane-al jönni.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. november 28., péntek 23:40
Többször volt szar, mint jó, igen.Vagy akkor is szar volt?
Ha egyszer jobb, mint akiket felsoroltál, mit lehet tenni.te meg elkezdtél itt nekem Varane-al jönni.
HozzászólásSzerző: alexoxladjackoxi » 2014. november 28., péntek 23:39
Csak mondtam néhány nevet leginkább a PL-ből, mert azt követem a legjobban, te meg elkezdtél itt nekem Varane-al jönni. Logikus... Még, ha Ramost vagy T. Silvát mondtad volna. Di Maria tavalyi játékának mondjuk azért biztos örültél, nem? Vagy akkor is szar volt?Realista24 írta:Az első hozzászólás, amivel egyetértek.Rendben van, ha te mondod... Én vagyok elfogult, nem?
Majd holnap azért magyarázd el, hogy Costa vagy Rooney mitől jobb, mint Iniesta vagy Lahm.
Di Maríát már nem is írom.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. november 28., péntek 23:34
Az első hozzászólás, amivel egyetértek.Rendben van, ha te mondod... Én vagyok elfogult, nem?
HozzászólásSzerző: alexoxladjackoxi » 2014. november 28., péntek 23:31
Rendben van, ha te mondod... Én vagyok elfogult, nem?Realista24 írta:21 évesen többet mutatott, mint az általad leírt nevek 80%-a...persze... 20 éves tehetséges védő. kroost azért nem írtam le, mert csak a hasamra ütöttem
Attól még igaz, amit írtam, de írhatnám Modricot is, vagy Iniestát, vagy Lahmot, ha ettől jobban alszol.amúgy a realosok is csak azóta nyomják, amióta náluk van.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. november 28., péntek 23:23
21 évesen többet mutatott, mint az általad leírt nevek 80%-a...persze... 20 éves tehetséges védő. kroost azért nem írtam le, mert csak a hasamra ütöttem
Attól még igaz, amit írtam, de írhatnám Modricot is, vagy Iniestát, vagy Lahmot, ha ettől jobban alszol.amúgy a realosok is csak azóta nyomják, amióta náluk van.
HozzászólásSzerző: alexoxladjackoxi » 2014. november 28., péntek 23:20
persze... 20 éves tehetséges védő. kroost azért nem írtam le, mert csak a hasamra ütöttemRealista24 írta:4,5És például Robben vagy Suárez akkor melyikbe tartozik?
Amúgy totál szűk látókör, hogy csak támadókat ír, mert pl Varane az összes felsorolt játékosnál jobb, vagy írhatnám Kroost is...
, amúgy a realosok is csak azóta nyomják, amióta náluk van.Realista24 írta:Amúgy totál szűk látókör, hogy csak támadókat ír, mert pl Varane az összes felsorolt játékosnál jobb, vagy írhatnám Kroost is...És például Robben vagy Suárez akkor melyikbe tartozik?
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. november 28., péntek 23:07
Amúgy totál szűk látókör, hogy csak támadókat ír, mert pl Varane az összes felsorolt játékosnál jobb, vagy írhatnám Kroost is...És például Robben vagy Suárez akkor melyikbe tartozik?
HozzászólásSzerző: cart » 2014. november 28., péntek 23:05
És például Robben vagy Suárez akkor melyikbe tartozik?alexoxladjackoxi írta: Úgy értem, hogy van Ronaldo és akik utána következnek játékosok, azok közt van: pl. Sanchez, Rooney, Fabregas, Maria, Hazard, Costa, Kun stb. Cé 5/5, Szancsóék 5/4.
HozzászólásSzerző: Boky » 2014. november 28., péntek 23:03
ja h rooney is a cé-ék alatti legjobb szinthez tartozik.Realista24 írta:Te atya ég micsoda névsorpl. Sanchez, Rooney, Fabregas, Maria, Hazard, Costa, Kun stb.![]()
Fabregas még oké, meg talán Kun, de Rooney, meg DM, meg Costa. LOL
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. november 28., péntek 23:02
Te atya ég micsoda névsorpl. Sanchez, Rooney, Fabregas, Maria, Hazard, Costa, Kun stb.
HozzászólásSzerző: alexoxladjackoxi » 2014. november 28., péntek 23:00
Úgy értem, hogy van Ronaldo és akik utána következnek játékosok, azok közt van: pl. Sanchez, Rooney, Fabregas, Maria, Hazard, Costa, Kun stb. Cé 5/5, Szancsóék 5/4.R.M.C.F írta:Én is,most felállok és kimegyek.
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. november 28., péntek 22:50
HozzászólásSzerző: csabi* » 2014. november 28., péntek 22:49
HozzászólásSzerző: alexoxladjackoxi » 2014. november 28., péntek 22:47
Konkrétan minden meccsen jól játszik. Nem CR vagy Messi, hanem az eggyel az alatt lévő szint.R.M.C.F írta:Ez nem indok. Voltak jó meccsei biztos,nem vitatom, de azért ne ájuljunk el tőle ennyire....még a végén aranylabdára jelölitek.Milyen 3 meccs? 3 hónapja a topon van. 3. a PL góllövőlistán úgy, hogy nem is center, mint az agyon dicsért Costa...
HozzászólásSzerző: peti_madrid » 2014. november 28., péntek 22:43
Ahhoz nincs elég gólpassza...R.M.C.F írta:Ez nem indok. Voltak jó meccsei biztos,nem vitatom, de azért ne ájuljunk el tőle ennyire....még a végén aranylabdára jelölitek.Milyen 3 meccs? 3 hónapja a topon van. 3. a PL góllövőlistán úgy, hogy nem is center, mint az agyon dicsért Costa...
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. november 28., péntek 22:40
Ez nem indok. Voltak jó meccsei biztos,nem vitatom, de azért ne ájuljunk el tőle ennyire....még a végén aranylabdára jelölitek.Milyen 3 meccs? 3 hónapja a topon van. 3. a PL góllövőlistán úgy, hogy nem is center, mint az agyon dicsért Costa...
HozzászólásSzerző: tucsoki » 2014. november 28., péntek 22:38
A Chelsea csak azért tud első lenni mert többiek gyengélkednek, gondolom, akkor Sanchez 3. helyénél is felhasználható ez a magyarázat.alexoxladjackoxi írta:3. a PL góllövőlistán úgy, hogy nem is center, mint az agyon dicsért Costa...
HozzászólásSzerző: alexoxladjackoxi » 2014. november 28., péntek 22:35
Milyen 3 meccs? 3 hónapja a topon van. 3. a PL góllövőlistán úgy, hogy nem is center, mint az agyon dicsért Costa...R.M.C.F írta:ikarus93 írta:Alexis mit tol az Arsenalba, te jó isten.![]()
Nyáron simán hoznám Bale helyére.
Miért? Volt 3 jó meccse? Másnak is volt ott.....több is,a la ligában meg nem volt jó,legalább is a barcás ismerőseim egyik sem siratta amikor eladták....sőt.
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. november 28., péntek 22:14
CS0ki írta:nekem a barcás ismerőseim sajnálták. De az angol liga kétségtelenül jobban fekszik neki, nagyobb a terület rohangálni.Miért? Volt 3 jó meccse? Másnak is volt ott.....több is,a la ligában meg nem volt jó,legalább is a barcás ismerőseim egyik sem siratta amikor eladták....sőt.
Az talán erős,hogy ha van egy kiemelkedő hónapja,akkor ezt valós tudásnak megélni.Ez a valódi tudása amit most nyújt,
HozzászólásSzerző: wxyz » 2014. november 28., péntek 21:48
Jó játékos ő. Ez a valódi tudása amit most nyújt, nem amit BarcelonábánR.M.C.F írta:ikarus93 írta:Alexis mit tol az Arsenalba, te jó isten.![]()
Nyáron simán hoznám Bale helyére.
Miért? Volt 3 jó meccse? Másnak is volt ott.....több is,a la ligában meg nem volt jó,legalább is a barcás ismerőseim egyik sem siratta amikor eladták....sőt.
Jelenlévő fórumozók: 36 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem