Real Madrid vs. Barcelona
Re: Real Madrid vs. Barcelona
Az igaz, de én nem küldenék egy fiatal játékost egy süllyedő hajóra. A sevillai politika nagyon elromlott az elmúlt 4 évben... Hol van már a Kanouté, Fabiono, Renato, Alves, Keita, Capel, Navas, Dragutinovic, Adriano féle vonulat... Most se valami ígéretesek. Könnyen belefásulhatna ebbe a csapatba. Inkább egy Sociedad, Betis, Valencia féle helyre, ahol van konkurencia és normális célok.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
az ilyen nyilatkozatokat mindig úgy kézelitek el, hogy iniesta becsöngetett a szerkesztőséghez, rácsapott az asztalra, és elkezdte nyomni a szöveget ?Remy írta:Mourinho ártott a spanyol futballnak - Iniesta
Ezek soha nem tudják befogni a pofájukat? Sosem a saját dolgukkal törődnek, hihetetlen. Az egész klub, a játékosok, az elnök, és még a szurkolók is ugyanilyenek... elképesztő.
gondolom megkérdezték, ő elmondta a véleményét.
azzal is fejezi be, hogy nem akar róla többet beszélni, így nyilván egy kérdésre válaszolt.
inkább maradjunk annyiban akkor, hogy a sevillába inkább küldeném, ott talán jobban lenne egyrészt helye, másrészt a spanyol bajnokságban maradna, és azt szokná.kerlon írta:...
nem mondom, hogy a bvb-nél végig ülne, de szvsz ott jobb a konkurencia, főleg, ha igazolnak is még.
Bittencourt nem is játszott szinte idén, szóval kétlem, hogy benne komoly riválisa lenne a rossz nevű gyereketeknek. Grosskreutz meg nem egy nagy durranás... Mondjuk a Dortmund elvileg nagyon sok támadó középpályással van szóba hozva pedig csak Götze távozott. Szerintem tudják, hogy valaki lépni fog a támadószekcióból még... Kuba most hosszabbított, szóval maradt Reus és Grosskreutz, de lehet csak minőségileg szeretnék a padot is felturbózni.dortmundban nem érzem, hogy a grosskreutz,reus,blaszczykowski,bittencourt fogat mögött játszana eleget.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Mourinho ártott a spanyol futballnak - Iniesta
Ezek soha nem tudják befogni a pofájukat? Sosem a saját dolgukkal törődnek, hihetetlen. Az egész klub, a játékosok, az elnök, és még a szurkolók is ugyanilyenek... elképesztő.

2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- 'shutterisland
alberto megy vissza a sevillához, ez biztos.
rafinhát kölcsön szeretnék adni (vigo,sociedad,betis olvastam eddig) egy olyan elsőosztályú csapathoz, ahol játszhat.
ugyanis az ő posztja telített (sajnos, de inkább nem sajnos) minőségileg is.
roberto nagyobb eséllyel megy fel, de akkor jds-nek kellene távoznia.
deulofeunál a sevilla a sanszos, és neymar érkezése, és pedro + tello biztos maradása miatt támogatnám is.
oda mehetne egy évre, navas távozásával jól fog jönni nekik egy szélső.
dortmundban nem érzem, hogy a grosskreutz,reus,blaszczykowski,bittencourt fogat mögött játszana eleget.
egyébként távozik még más is a b-től, muniesa, balliu, leses és lobato is elmegy.
sajnos nem kaphatja meg mindenki a lehetőséget, évente 1-2 játékosnál többet nem lehet felvinni, nincs annyi hely.
a barca b a végétől eltekintve jó szezont ment, itt sok volt már a döntetlen meg vereség a vége fele, le is csúsztak szépen.
de sosem vagyok az ilyen fiókcsapatokkal szigorú ebben a tekintetben, hiszen a többi erős középcsapattal és élcsapattal ellentétben nekik "csak" az a motiváció van meg, hogy bizonyítsanak, felkerüljenek vagy valaki elvigye őket, a feljutás viszont nem tudja őket motiválni, nyilván így nehezebb.
rafinhát kölcsön szeretnék adni (vigo,sociedad,betis olvastam eddig) egy olyan elsőosztályú csapathoz, ahol játszhat.
ugyanis az ő posztja telített (sajnos, de inkább nem sajnos) minőségileg is.
roberto nagyobb eséllyel megy fel, de akkor jds-nek kellene távoznia.
deulofeunál a sevilla a sanszos, és neymar érkezése, és pedro + tello biztos maradása miatt támogatnám is.
oda mehetne egy évre, navas távozásával jól fog jönni nekik egy szélső.
dortmundban nem érzem, hogy a grosskreutz,reus,blaszczykowski,bittencourt fogat mögött játszana eleget.
egyébként távozik még más is a b-től, muniesa, balliu, leses és lobato is elmegy.
sajnos nem kaphatja meg mindenki a lehetőséget, évente 1-2 játékosnál többet nem lehet felvinni, nincs annyi hely.
a barca b a végétől eltekintve jó szezont ment, itt sok volt már a döntetlen meg vereség a vége fele, le is csúsztak szépen.
de sosem vagyok az ilyen fiókcsapatokkal szigorú ebben a tekintetben, hiszen a többi erős középcsapattal és élcsapattal ellentétben nekik "csak" az a motiváció van meg, hogy bizonyítsanak, felkerüljenek vagy valaki elvigye őket, a feljutás viszont nem tudja őket motiválni, nyilván így nehezebb.
-
- Kedvenc játékosaid: Henry
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Arsenal
[/quote]ez a négy emberke az első csapathoz megy vagy eligazolnak máshova? mert pl deulofeu (milyen mocskos nehéz neve van) nem sok jóra számíthat a csóri bármekkora tehetség is. ha jól tudom szélsőt játszik inkább de lehet csatárt is. namost ott van alexis, pedro, neymar, iniesta....[/quote]
Deut kölcsönözné a Dortmund meg talán a Sevilla is.Rafinhát is 1 évre kölcsön adják ha jól tudom a Betisnek.Luis Alberto csak kölcsönbe volt a Barca B-ben.Sergi Roberto meg megy a nagyokhoz.
Deut kölcsönözné a Dortmund meg talán a Sevilla is.Rafinhát is 1 évre kölcsön adják ha jól tudom a Betisnek.Luis Alberto csak kölcsönbe volt a Barca B-ben.Sergi Roberto meg megy a nagyokhoz.
ez a négy emberke az első csapathoz megy vagy eligazolnak máshova? mert pl deulofeu (milyen mocskos nehéz neve van) nem sok jóra számíthat a csóri bármekkora tehetség is. ha jól tudom szélsőt játszik inkább de lehet csatárt is. namost ott van alexis, pedro, neymar, iniesta....GT37 írta:Vak tyúk is talál szemet.MorataMartin írta:Ez az a Castilla a Barca B előtt végzett!!!![]()
![]()
Viccen kívül grat a Castillának, jobbak voltak idén, igaz, csak két ponttal.
Kíváncsi leszek, jövőre hogyan változnak az erőviszonyok, a Barça B-ből távozik Rafinha, Sergi Roberto, Deulofeu és Luis Alberto is, négy kulcsember, tehát valamilyen szinten újra kell majd építeni a csapatot.
- GT37
- Kedvenc csapatod: Barça, Spurs
Vak tyúk is talál szemet.MorataMartin írta:Ez az a Castilla a Barca B előtt végzett!!!![]()

Viccen kívül grat a Castillának, jobbak voltak idén, igaz, csak két ponttal.
Kíváncsi leszek, jövőre hogyan változnak az erőviszonyok, a Barça B-ből távozik Rafinha, Sergi Roberto, Deulofeu és Luis Alberto is, négy kulcsember, tehát valamilyen szinten újra kell majd építeni a csapatot.
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Azt hiszem ez a jó megfogalmazás.a meg már egy ember legelöl nem csinálja rendesen a letámadást akkor onnantól borul az egész mint a dominó.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- sonic
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric
istimester írta:We enjoyed the bulk of the possession against Bayern, they couldn't control the game. To look only at the result doesn't really tell the whole story.
BVAHAHAHAHAHAHAHAHAAAAAAA!!!! A mai este tiszta moka es kacagas ugylatom.

"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."
- Galacticos
ebben egyetértek. és ehhez jön hogy xavi kiöregedett.realistahuni írta:Annyit még hozzátennék, hogy a letámadós játékuk nagy mértékben leromlott.
régen foggal körömmel küzdöttek a labdáért amíg vissza nem szerezték meg se álltak. most meg messi sétálgat, ha meg már egy ember legelöl nem csinálja rendesen a letámadást akkor onnantól borul az egész mint a dominó.
-
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Vagyis.....amiről pofáztam már évekkel ezelőtt.....ha valaki végre elhiszi hogy verhetőek,az talán meg is tudja őket verni.....aki (20ból 19/20 csapat teleszart gatyával hagyta hogy passzolgassanak a térfelükön) fél,aki ne hisz,az NEM is tud győzni........realistahuni írta:Én leegyszerűsítem a barca problémáját.....mert nem is nagyon bonyolult....Xavi kezd kikopni,ő határozta meg azt a tempót,ami most már annyira nem jellemző. A sebességet,a beindulásokra adott ütempasszokat......a beindulások lehetőségét.
Annyit még hozzátennék, hogy a letámadós játékuk nagy mértékben leromlott. Illetve vannak csapatok, akiknek van pár technikás játékosa és nem összefosott gatyával mennek ki a pályára és ki tudják hozni a labdát a térfelükről(onnantól meg nagyon sebezhető a katalán csapat) mint a Bayern, Real vagy akár a Dortmund.
A másik....messi(megváltozott a taktika és minden rá épül).....egyik vad barcának mondtam egy éve már......bej lesz még messivel,akkor nem értette......de majd eltelik még egy két év,és érteni fogja.......
- istimester
- rex madridistae
- Kedvenc játékosaid: Iván Helguera, Raúl
- Kedvenc csapatod: DAC
A g. c. veri a brét a labdatartásra és szerinte az eredmény nem adja vissza a játék képét.R.M.C.F írta: ez mit jelent?
-
Nem lehetne az olyan tanulatlan bugrisoknak is előadni mint én,aki nem tud angolul hogy ez mit jelent?
Te meg igazán megtanulhatnál delfinül,nekem is hogy kapóra jött....és tudok még teknősül és vizilóúl is.
Te meg igazán megtanulhatnál delfinül,nekem is hogy kapóra jött....és tudok még teknősül és vizilóúl is.
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Én leegyszerűsítem a barca problémáját.....mert nem is nagyon bonyolult....Xavi kezd kikopni,ő határozta meg azt a tempót,ami most már annyira nem jellemző. A sebességet,a beindulásokra adott ütempasszokat......a beindulások lehetőségét.
Annyit még hozzátennék, hogy a letámadós játékuk nagy mértékben leromlott. Illetve vannak csapatok, akiknek van pár technikás játékosa és nem összefosott gatyával mennek ki a pályára és ki tudják hozni a labdát a térfelükről(onnantól meg nagyon sebezhető a katalán csapat) mint a Bayern, Real vagy akár a Dortmund.
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Annyira rá jellemző...istimester írta:Szép vastag az a bőr
- istimester
- rex madridistae
- Kedvenc játékosaid: Iván Helguera, Raúl
- Kedvenc csapatod: DAC
Ha már Xavi, nem szeretném Hehe szerű jelzőkkel illetni, de képes volt azt nyilatkozni a Bayern ellenei meccsekről, hogy:
Szép vastag az a bőrWe enjoyed the bulk of the possession against Bayern, they couldn't control the game. To look only at the result doesn't really tell the whole story.

-
Akkor ne olvasd el......kicsit olyan mint a hullámvasút részegen.......nem tudod hol vagy,hol jársz éppen.
Én leegyszerűsítem a barca problémáját.....mert nem is nagyon bonyolult....Xavi kezd kikopni,ő határozta meg azt a tempót,ami most már annyira nem jellemző. A sebességet,a beindulásokra adott ütempasszokat......a beindulások lehetőségét.
Kimegy Iniesta....és majd messi......és .........
Felesleges ezt túlragozni.
Kimegy Iniesta....és majd messi......és .........

Felesleges ezt túlragozni.
- 'shutterisland
R.M.C.F írta:Ezt Te végig olvastad?kis plusz, R.M.C.F. féle taktikusoknak is akár:![]()
![]()
Nem tudom,ehhez azért kell idő....neki kellene látni.
egyelőre még csak a képeket néztem meg.

ez tény, és gratulálok is ehhez a teljesítményhez a castillának.MorataMartin írta:Ez az a Castilla a Barca B előtt végzett!!!![]()
viszont az igazi fokmérője az utánpótlásnak majd az lesz, hogy ezen játékosokból mi lesz.
real madrid, getafe vagy mondjuk tenerife játékos.
-
- Kedvenc játékosaid: Morata, Zidane, Cristiano Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Ez az a Castilla a Barca B előtt végzett!!!