Divat
- alexoxladjackoxi
- Kedvenc játékosaid: Wilshere, Lacazette, Koscielny,
- Kedvenc csapatod: Arsenal
Re: Divat
Realista24: Miért lett volna hülye kérdés? Meg is indokolhatod.
- peti_madrid
- Kedvenc játékosaid: Zizou, Guti, Modric, CR
Jut eszembe: ki milyen dezodort használ?

-
- Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
- Kedvenc csapatod: los blancos.
szerintem nem muszáj nap mint nap ilyen faszságokat beböknialexoxladjackoxi írta:Bocs, hogy be vagyok regelve és hozzátok fordultam segítségért...h3x0r írta: Most erre mit lehet irni? Menj el fodraszhoz, majd csinalj rola egy kepet es max megmondjuk hogy mennyire szar.

- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Bocs, hogy hülye kérdésre, hülye választ kapsz.Bocs, hogy be vagyok regelve és hozzátok fordultam segítségért...
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- alexoxladjackoxi
Bocs, hogy be vagyok regelve és hozzátok fordultam segítségért...h3x0r írta:Most erre mit lehet irni? Menj el fodraszhoz, majd csinalj rola egy kepet es max megmondjuk hogy mennyire szaralexoxladjackoxi írta:Szerintetek az milyen lenne, ha 2 oldalt meg hátul a hajam 0-2 mm-essel vágatnám egy darabig, felette meg 5-össel, 6-ossal? A fejem tetején mindig van hagyva kb 4 cm. 3-assal szoktam felette meg ollóval jó rövidre, csak az a baj, hogy hamar megnő..
- h3x0r
Most erre mit lehet irni? Menj el fodraszhoz, majd csinalj rola egy kepet es max megmondjuk hogy mennyire szaralexoxladjackoxi írta:Szerintetek az milyen lenne, ha 2 oldalt meg hátul a hajam 0-2 mm-essel vágatnám egy darabig, felette meg 5-össel, 6-ossal? A fejem tetején mindig van hagyva kb 4 cm. 3-assal szoktam felette meg ollóval jó rövidre, csak az a baj, hogy hamar megnő.

- alexoxladjackoxi
http://i.dailymail.co.uk/i/pix/2013/09/ ... 34x591.jpg Ilyesmi hajam van, ha frissen van vágva, csak nincs annyira a tetejéig felnyírva oldalt. 3-4 cm felül van hagyva, érted?Marci77 írta:Lehet. hogy én vagyok a hülye,de nemértem. 4cm-es volt akkor miaz hogy 3assal vágtad?alexoxladjackoxi írta:Szerintetek az milyen lenne, ha 2 oldalt meg hátul a hajam 0-2 mm-essel vágatnám egy darabig, felette meg 5-össel, 6-ossal? A fejem tetején mindig van hagyva kb 4 cm. 3-assal szoktam felette meg ollóval jó rövidre, csak az a baj, hogy hamar megnő.AMúgy csináld meg és megtudod hogy milyen
Ha nemtetszik gyorsan megnő.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
jó ez az utolsó oldal
amúgy én nem igazán szoktam külön ott nyírni, tokám szerencsére nincs
, plusz nekem kevés helyen nő azon a területen szóval nem is látszik mi van ott szinte

amúgy én nem igazán szoktam külön ott nyírni, tokám szerencsére nincs

Nem illik.
- miro
- Kedvenc játékosaid: Maradona, Guti, Modric, Bale
Most én is úgy lőttem be,legalább is ha jól értelmezem!csababarca írta:nem igazán van,ahogy akarod, a lényeg,hogy szabályos legyen.miro írta:
Látszik neki is hogy föl van vágva,de van erre valami paragrafus hogy meddig nézz ki jól?
De nekem is úgy szokott általában,hogy amíg a nyakam függőlegesen megy, addig vágom le,ha érted hogy gondolom. Nem tudom jobban megfogalmazni![]()
Kivéve mnost, most ősember style-ba nyomom, még egy darabig...

Perez & CR
Zidane
Coutinho-Karim-Bale

Zidane

Coutinho-Karim-Bale

- csababarca
- Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.
nem igazán van,ahogy akarod, a lényeg,hogy szabályos legyen.miro írta:
Látszik neki is hogy föl van vágva,de van erre valami paragrafus hogy meddig nézz ki jól?
De nekem is úgy szokott általában,hogy amíg a nyakam függőlegesen megy, addig vágom le,ha érted hogy gondolom. Nem tudom jobban megfogalmazni

Kivéve mnost, most ősember style-ba nyomom, még egy darabig...

"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
- miro
Viszont nekem is lenne egy kérdésem..
Van szakállam/borostám,épp hogy milyen kedvem van,de sosem sima az arcom,viszont a nyakam utálom ha ugyan olyan méretű mint az arcom,szerintem pl ha mar kezd hosszabb lenni az arcomon akkor csúnya hogy ugyanolyan a nyakam is,na itt jön a kérdésem,meddig szoktátok( ha van ilyen ) fölvágni?
pl.
http://fc00.deviantart.net/fs70/f/2014/ ... 7basxq.jpg
Van szakállam/borostám,épp hogy milyen kedvem van,de sosem sima az arcom,viszont a nyakam utálom ha ugyan olyan méretű mint az arcom,szerintem pl ha mar kezd hosszabb lenni az arcomon akkor csúnya hogy ugyanolyan a nyakam is,na itt jön a kérdésem,meddig szoktátok( ha van ilyen ) fölvágni?
pl.
http://fc00.deviantart.net/fs70/f/2014/ ... 7basxq.jpg

Perez & CR
Zidane
Coutinho-Karim-Bale

Zidane

Coutinho-Karim-Bale

- miro
Szerintem Neked tök jól állna.alexoxladjackoxi írta:Szerintetek az milyen lenne, ha 2 oldalt meg hátul a hajam 0-2 mm-essel vágatnám egy darabig, felette meg 5-össel, 6-ossal? A fejem tetején mindig van hagyva kb 4 cm. 3-assal szoktam felette meg ollóval jó rövidre, csak az a baj, hogy hamar megnő.

Perez & CR
Zidane
Coutinho-Karim-Bale

Zidane

Coutinho-Karim-Bale

- Marci77
- Kedvenc játékosaid: Raúl.....Kocsárdi,Huszti.
- Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots
Lehet. hogy én vagyok a hülye,de nemértem. 4cm-es volt akkor miaz hogy 3assal vágtad?alexoxladjackoxi írta:Szerintetek az milyen lenne, ha 2 oldalt meg hátul a hajam 0-2 mm-essel vágatnám egy darabig, felette meg 5-össel, 6-ossal? A fejem tetején mindig van hagyva kb 4 cm. 3-assal szoktam felette meg ollóval jó rövidre, csak az a baj, hogy hamar megnő.

Mindörökké KÉK-FEHÉR szív!
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Most ez milyen kérdés?alexoxladjackoxi írta:Szerintetek az milyen lenne, ha 2 oldalt meg hátul a hajam 0-2 mm-essel vágatnám egy darabig, felette meg 5-össel, 6-ossal? A fejem tetején mindig van hagyva kb 4 cm. 3-assal szoktam felette meg ollóval jó rövidre, csak az a baj, hogy hamar megnő.

Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- alexoxladjackoxi
Szerintetek az milyen lenne, ha 2 oldalt meg hátul a hajam 0-2 mm-essel vágatnám egy darabig, felette meg 5-össel, 6-ossal? A fejem tetején mindig van hagyva kb 4 cm. 3-assal szoktam felette meg ollóval jó rövidre, csak az a baj, hogy hamar megnő.
- peti_madrid
- Kedvenc játékosaid: Zizou, Guti, Modric, CR
A http://www.danielwellington.com oldalon december 31-ig 15% kedvezmény minden termékre (karóra, óraszíj) whatchs promó kóddal. Jézuskától lehet szép órát kérni

- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Az ali vissza is utalta a pénzeimet 
És megjött a Nike cipőm is, 28 dollárért ingyen volt :Đ

És megjött a Nike cipőm is, 28 dollárért ingyen volt :Đ
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Nekem négyezeröccá volt akkori árfolyamon.Kerlon írta:Ezek a replikák kajak 4ezer forintba fájnak?
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Ezek a replikák kajak 4ezer forintba fájnak?
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K