Nem ertem miert lenne atbaszas. A Black Friday (szerintem) nem arrol szol, hogy azon a nap mindenki olcsobban kap meg mindent, ez nem egy vegkiarusitas, hanem a termekek egy reszet elkulonitik es azt mondjak hogy ezeket a normalis arnal olcsobban meg lehet venni. Aki pedig ugyes es joval nyitas elott felkel, es percenkent tobbszor frissiti az oldalt, az fogja elvinni az akcios termekeket. A legjobb termekeket pedig par perc alatt elviszik az emberek. A magyar emag statisztikait nem tudom, de egy hettel korabban a roman emagnal az elso par percben masodpercenkent(!) 100 rendelest adtak le, 1 perc alatt elfogyott a 100 darab akcios PS4 (100 000 forint volt darabja). Szoval ne csodalkozz hogy nyitas utan masfel oraval (7:11kor nyitottak) a legtobb akcios termekbol mar nincs tobb. Tudom, szar erzes hogy szerettel volna venni valamit es mas elvitte eloled, en is jartam mar igy nem egyszer.Sierra írta:Röhej, én is akartam volna venni, 15-ért 120 gigás Intel ssd eléggé adta volna... De már délelőtt 9-kor készlethiányos volt.. Simán átbaszták az embereket, csak nem értem ennek mi értelme.VanillaSky írta:![]()
![]()
![]()
A tegnapi emagos ssd, ami 23.01-kor készlethiányos volt, reggel 7-től - mikor néztem - újra teljes áron virít a kínálatban. Gyorsan töltik azokat a fránya készleteket, tiszta Tesco.
És érdekes mert belenéztem már a számteches alkatrészekbe, és az összes valamire való hardver már készlethiányos volt délelőtt.
Persze itt is van atbaszas, hogy eloszor felviszik az arat, majd le es ugy allitjak be mintha milyen nagy akcio lenne, kozbe meg nem is. Mondjuk pont ennel az SSD-nel ezt nem csinaltak meg.
Persze, lehet mondani, hogy bezzeg az USA-ban... Csak hat mi nem Amerika vagyunk, nalunk messze nincs akkora tortenelme a fekete penteknek, csak most kezdi el par oldal az akciokat.