Bale, Isco, Ancelotti, Zidane,Carvajal,Gundogan, Veratti !!!!! Numberone1

take it easy
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2013. június 9., vasárnap 12:01
HozzászólásSzerző: nmate » 2013. június 9., vasárnap 11:58
Azért ezt így nem mondanám, 8 meccsen 3 gól 4 gólpassz a BL-ben, egy év alatt lenyomta yellowteethet.Mike írta: Ügyes srác, de inkább abból kéne kiindulni amit a klubbcsapatában csinált. Ott meg annyira azért nem tűnt ki.
HozzászólásSzerző: Mike » 2013. június 9., vasárnap 11:52
HozzászólásSzerző: EnzoZidane89 » 2013. június 9., vasárnap 11:51
raul0791 írta:Iniestának mi fáj? Hogy az utóbbi időben Mourinho ellen nem tudtak győztesen kijönni? hát igen, veszíteni tudni kell...
HozzászólásSzerző: sanko. » 2013. június 9., vasárnap 11:32
HozzászólásSzerző: Mike » 2013. június 9., vasárnap 11:27
HozzászólásSzerző: BBeno » 2013. június 9., vasárnap 11:25
HozzászólásSzerző: nmate » 2013. június 9., vasárnap 11:17
HozzászólásSzerző: pheco » 2013. június 9., vasárnap 11:13
Modric hátrébb játszik, mint a másik három. Kakával meg kár számolni, vele csak többen vagyunk. Nem láttam sokat játszani Iscot, de szerintem a szélen is megállja a helyét. Kaká-DM pakkot meg legszívesebben eladnám, helyükre meg jöhetne Isco és mondjuk Bale, ha már annyira őt kergetik, persze ez így kb 50 millió mínusz. Plusz még kkp meg egy csatár... Nem tudom, hogy lehetne jól kijönni ebből a nyárból, szerintem sehogy, csak sokat költekezve.el magico írta:El lehetne hozni, de hova? Ha jól tudom ő tkp, de azon poszton már ott van Özil, Modric, és Kaká. De még ha a brazilt el is adjuk, akkor is hárman lesznek...pheco írta:Isco vs Russia
Fú nagyon tanárkodott ezen a meccsen. 30 alatt eltudjuk hozni, akkor jöhet.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. június 9., vasárnap 11:13
Jó, de kivel pótolnád? A fiatalok nem szívesen padoznak. Pont abban a korban van, hogy már megelégszik, ha csak a meccsek 40-60%-án játszik. Tökéletesen lehetne rotálni a belső 3-ast...Galacticos írta:de pepe és coentrao is jobb annál minthogy a padon csücsüljenek a szezon nagyrészében. és pepéből szerintem kb most nyáron tudnánk utoljára valamire való lóvét csinálni. ha jó formában van akkor jobb mint ramos, de a ramos-varane duó sokkal jobban működik mint a varane-pepe. úgyhogy egy 30millió feletti ajánlat esetén én eladnám pepét, alatta nem.Kerlon írta:Megfontolandó lenne eladni, de mivel így, hogy vannak stabil játékosaink, mint Pepe vagy Coentrao és így is nehéz a piacról a kezdőbe is normális embereket hozni, így azért nem annyira baba, ha eladunk mindenkit... Kellene a biztos pad is.
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2013. június 9., vasárnap 11:11
de pepe és coentrao is jobb annál minthogy a padon csücsüljenek a szezon nagyrészében. és pepéből szerintem kb most nyáron tudnánk utoljára valamire való lóvét csinálni. ha jó formában van akkor jobb mint ramos, de a ramos-varane duó sokkal jobban működik mint a varane-pepe. úgyhogy egy 30millió feletti ajánlat esetén én eladnám pepét, alatta nem.Kerlon írta:Megfontolandó lenne eladni, de mivel így, hogy vannak stabil játékosaink, mint Pepe vagy Coentrao és így is nehéz a piacról a kezdőbe is normális embereket hozni, így azért nem annyira baba, ha eladunk mindenkit... Kellene a biztos pad is.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. június 9., vasárnap 11:06
Megfontolandó lenne eladni, de mivel így, hogy vannak stabil játékosaink, mint Pepe vagy Coentrao és így is nehéz a piacról a kezdőbe is normális embereket hozni, így azért nem annyira baba, ha eladunk mindenkit... Kellene a biztos pad is.Galacticos írta:a nyár üzlete lenne.
és kitenné isco vételárát a befolyó lóvé.
simán jó csapatuk lehetne.Hol kell ezt aláírni? Ennyi pénznél nem hiszem, hogy többet remélhetünk érte. Bár Navas után már kacsaszagú.
és 4-2-3-1et játszat ott is pellegrini akkor:
----------------yayatouré--------fernandinho-------------
----jesúsnavas--------davidsilva-----------dimaria-----
----------------------------agüero---------------------------
azért ez nem olyan rossz.padon nasri. :-)
36millió úristen. egy ilyen ajánlatot dobhatnának pepéért is, ennyiért simán eladnám. :-)
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2013. június 9., vasárnap 11:02
simán jó csapatuk lehetne.Hol kell ezt aláírni? Ennyi pénznél nem hiszem, hogy többet remélhetünk érte. Bár Navas után már kacsaszagú.
HozzászólásSzerző: el magico » 2013. június 9., vasárnap 11:02
El lehetne hozni, de hova? Ha jól tudom ő tkp, de azon poszton már ott van Özil, Modric, és Kaká. De még ha a brazilt el is adjuk, akkor is hárman lesznek...pheco írta:Isco vs Russia
Fú nagyon tanárkodott ezen a meccsen. 30 alatt eltudjuk hozni, akkor jöhet.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. június 9., vasárnap 11:01
HozzászólásSzerző: Matt009 » 2013. június 9., vasárnap 10:59
Hol kell ezt aláírni? Ennyi pénznél nem hiszem, hogy többet remélhetünk érte. Bár Navas után már kacsaszagú.mohaola írta:A hírek szerint Pellegrini szeretné a City csapatába vinni Di Maria-t, akinek az ára 36 millió euró, ő lehet a harmadik aláíró Navas és Fernandinho után.
HozzászólásSzerző: El Flaco » 2013. június 9., vasárnap 10:57
Nem is lenne igaz, olyan szép lenne az a 36 millió...mohaola írta:A hírek szerint Pellegrini szeretné a City csapatába vinni Di Maria-t, akinek az ára 36 millió euró, ő lehet a harmadik aláíró Navas és Fernandinho után.
HozzászólásSzerző: mohaola » 2013. június 9., vasárnap 10:52
HozzászólásSzerző: kipriotis » 2013. június 9., vasárnap 10:49
köszi. :-)Remy írta:Jesé Top 10 (az utolsó a 22. találata)
HozzászólásSzerző: Remy » 2013. június 9., vasárnap 10:46
Jesé Top 10 (az utolsó a 22. találata)kipriotis írta:valaki tudna adni egy linket arról a szép Jesé gólról, ami asszem a 22. találata volt
Jelenlévő fórumozók: 24 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem