Ez igen egyértelmű,hogy kinek kell kapni.

HozzászólásSzerző: csabi87 » 2014. november 27., csütörtök 11:07
HozzászólásSzerző: Csabi » 2014. november 27., csütörtök 10:51
HozzászólásSzerző: Victor » 2014. november 27., csütörtök 9:12
isco és varane nem eladó, pláne nem ennek a két csapatnakArsenal 45 millióért vinné januárban Iscot.
A MU Varanet vinné bármikor.
A Chelsea 16 milliót fizetne az "új-Kakáért", Lucas Silváért.
Ancelotti pedig azért nem írta alá még új szerződését, mert vár arra, hogy milyen munkák lesznek Angliában
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. november 27., csütörtök 9:10
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2014. november 26., szerda 22:01
Ezt akartam irni en is, meg ha oda jonnenek, de egyik sem akar a castillaba jatszi, ahhoz tul jok.Realista24 írta:Ezeket a játékosokat pont hogy nem a Castillaba hozzuk.h3x0r írta:En is orulok neki, hogy probalunk igeretes jatekosokat hozni a Castillaba. Egy reszuk valoszinuleg ugyse valik be, de olyan hatalmas kockazatot egyikkel se vallalunk. Foleg hogy eveken keresztul a Castillat csak az utanpotlasbol feljott jatekosok alkottak es azok a 20 ev felettiek, akiket a tobbi csapatbol kukaztunk ossze. Utanpotlas topikban tobbszor is kitargyaltuk.
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. november 26., szerda 20:33
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. november 26., szerda 19:23
Ezeket a játékosokat pont hogy nem a Castillaba hozzuk.h3x0r írta:En is orulok neki, hogy probalunk igeretes jatekosokat hozni a Castillaba. Egy reszuk valoszinuleg ugyse valik be, de olyan hatalmas kockazatot egyikkel se vallalunk. Foleg hogy eveken keresztul a Castillat csak az utanpotlasbol feljott jatekosok alkottak es azok a 20 ev felettiek, akiket a tobbi csapatbol kukaztunk ossze. Utanpotlas topikban tobbszor is kitargyaltuk.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. november 26., szerda 18:44
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. november 26., szerda 18:33
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. november 26., szerda 13:08
HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2014. november 26., szerda 9:06
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2014. november 26., szerda 0:38
De hát pont erről van szó, pont ez történik most. Eddig nem nagyon fizettünk 18 év alatti játékosokért sokat, nem hoztuk el őket az utánpótlásba. A még fiatalabbakra, illetve az innen-onnét ingyen vagy nagyon olcsón megszerezhető játékosokkal operáltunk, aztán várhattuk a csodát. Közben meg fizettük a súlyos pénzeket a kiegészítő játékosokért.A sportszakmai nálam az, ha ezeket a játékosokat nem csak kölcsönadogatjuk évekig, majd eladjuk, hanem ha 1-2 év kölcsön után visszatér és évekig lesz meghatározó, vagy közel meghatározó játékos a klubnál.
Ehhez rengeteg türelem kell, ezen játékosok játszatása hosszabb távon, megfelelő mennyiségű játékperccel, de nem agyba-főbe (nem feltétlen most, hanem 2-3 év kölcsön után), valamint valóbán átállni az igazoláspolitikában arra, hogy ne 30 milliókért vegyünk kiegészítő játékosokat. De szerintem sok újat nem írtam.
HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2014. november 26., szerda 0:08
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. november 26., szerda 0:00
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2014. november 25., kedd 23:54
Ezért kérdem, hogy mi a megoldás? Mi lenne neked a sportszakmai siker? Miben rosszabb ez (akár sportszakmailag, akár pénzügyileg), mint ami eddig volt?A koncepcióval én személy szerint még egyet is értenék, én a sikerességében nem bízok, sportszakmai szempontból. Pénzügyileg más tészta, de nekem az nem elég.
HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2014. november 25., kedd 23:45
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2014. november 25., kedd 22:45
De mi? Még mindig nem értem...Még mindig nem értem. Mi az, hogy a madridnál nincsen türelem? Mihez? Milyen irányba nem lehet elmenni túlzottan?Amit bemondtál,az a másik véglet......arra gondoltam,hogy nem szabad elmenni abba az irányba túlzottan,mert a real madrid ezt nem tudja elfogadtatni,ehhez itt nincsen türelem,idő.....ahogy morata is mondta,itt senkit sem fognak pátyolgatni,mint másutt.....ha akkora ász vagy,mint varane,vagy raul anno...akkor helyed lesz,de itt beérni nem egy egyszerű feladat.Sőt......roppant nehéz.
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. november 25., kedd 21:56
Amit bemondtál,az a másik véglet......arra gondoltam,hogy nem szabad elmenni abba az irányba túlzottan,mert a real madrid ezt nem tudja elfogadtatni,ehhez itt nincsen türelem,idő.....ahogy morata is mondta,itt senkit sem fognak pátyolgatni,mint másutt.....ha akkora ász vagy,mint varane,vagy raul anno...akkor helyed lesz,de itt beérni nem egy egyszerű feladat.Sőt......roppant nehéz.Szóval nem értem mi ezzel a gond.
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2014. november 25., kedd 21:48
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. november 25., kedd 21:33
RealRaúl77 írta:Még a korábbi reakciókra válaszolva, elsősorban CSOki-ra.
Szerintem semmit nem kellene változtatni, nekem nagyon tetszik az idei keret (khm Kheira) - még ha szűk is kissé - , játék, felfogás.
Csak úgy érzem, ez a hirtelen vegyünk fiatalokat dolog, ezzel kicsit szembe megy. Tudjuk, hogy nem sok lehetőség van itt teljesen szinte még gyerekkortól kiteljesedni. Néhány kivételtől eltekintve (Carvajal elsősorban, Jesé, Nacho.. Varane nem teljesen ez a kategória, de hasonló. Korábbra most ne menjünk vissza ). Én ebben a 4-5 évig kölcsönadogatjuk, aztán majd lesz belőle valami, nem igazán hiszek. Ezerből egy most bejött, de rengeteg az ellenpélda.
Félreértés ne essék, én nagyon örülök, hogy ilyesmi játékospolitikába kezdtünk, mert mindig is kedveltem ezt, hogy már fiatalon lecsapunk, és itt próbáljuk kinevelni. Csak jelen körülmények közt erre nem sok esélyt látok, hogy ezek igazán sikeres üzletek lesznek, a pénzügyi részét leszámítva, mert ott tényleg nem lehet kb bukni. Örülök, de nem hiszek benne úgy igazán.
Aztán cáfoljanak rá. Az lenne a legjobb.
Jelenlévő fórumozók: 12 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem