Annyira utálom a bgf oldalát, hogy inkább nem ajánlottam, de amúgy igen ott is biztosan fent van valahol.Kerlon írta:Szerintem az egyetemi/kari honlapon is talál róla információt.

HozzászólásSzerző: pheco » 2014. november 26., szerda 19:21
Annyira utálom a bgf oldalát, hogy inkább nem ajánlottam, de amúgy igen ott is biztosan fent van valahol.Kerlon írta:Szerintem az egyetemi/kari honlapon is talál róla információt.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. november 26., szerda 19:20
HozzászólásSzerző: pheco » 2014. november 26., szerda 19:18
Hát sajnos nagyon húzós, 230k egy félév. A felvi.hu-n fent van minden szerintem, de lehet, hogy jelenleg csak a februárban induló képzéseket mutatja. Tavasszal biztos minden infót megtalálsz.Marci77 írta: Ez is jó lehetne,csak államira nem lesz 449 pontom,költségtérítéseset meg nemigazán akarnék(ezeken a szakokon egységes az állami ponthatár) Mennyi amúgy egy félév ha fizetős lennék? Ezt hol tudom megnézni?
HozzászólásSzerző: Marci77 » 2014. november 26., szerda 19:14
Ez is jó lehetne,csak államira nem lesz 449 pontom,költségtérítéseset meg nemigazán akarnékpheco írta:Én BGF-re(Külkereskedelmi Kar) járok ker-marketing szakra. Úgy hallottam egyébként, hogy nem feltétlen indulnak előnnyel a Corvinusos gazdasági szakon végzett hallgatók munkakeresésnél, mert a BGF gyakorlatiasabb. Statisztika 1-2 a legparább tárgy, meg van ezen kívül még pár húzós, de azért teljesíthető iskola.Marci77 írta: vagy a BGF lenne a következő opció.
HozzászólásSzerző: pheco » 2014. november 26., szerda 19:01
Én BGF-re(Külkereskedelmi Kar) járok ker-marketing szakra. Úgy hallottam egyébként, hogy nem feltétlen indulnak előnnyel a Corvinusos gazdasági szakon végzett hallgatók munkakeresésnél, mert a BGF gyakorlatiasabb. Statisztika 1-2 a legparább tárgy, meg van ezen kívül még pár húzós, de azért teljesíthető iskola.Marci77 írta: vagy a BGF lenne a következő opció.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. november 26., szerda 18:37
HozzászólásSzerző: Marci77 » 2014. november 26., szerda 18:20
HozzászólásSzerző: szilamer » 2014. november 26., szerda 16:39
HozzászólásSzerző: tucsoki » 2014. november 26., szerda 16:07
Nem csak fel lehet venni, fel is kell. Nagyjából igaz.Marky írta:egyszer már ráfáztam, mert elkezdtem egy mérnökinfot, de rájöttem az első fizika kurzuson, hogy ez nem fog nekem menni... azért is gondolkozok a másik kettőn.
azt mondják a pti nagyon elméleti szak, kevés gyakorlati órával, míg a gazdinfon több a gazdasági kurzus, de amellett ugyanúgy lehet felvenni a programozós tárgyakat. ebben valaki meg tud erősíteni?
HozzászólásSzerző: revolver » 2014. november 26., szerda 16:00
HozzászólásSzerző: Marky » 2014. november 26., szerda 15:54
HozzászólásSzerző: tucsoki » 2014. november 26., szerda 15:27
Szvsz a gazdinfo-nak könnyebb dolga van, elég nagy területet fed le. A PTI sokkal inkább ráfekszik programozás/matek/elmélet részére, szóval ha vérbeli programozónak képzeled el magad, akkor ez a te szakod. Persze mindkettővel remekül el lehet helyezkedni relatíve jó fizetéssel, ez részletkérdés, inkább a két képzés különbségeit kell szerintem mérlegelni, később nehogy megbánd.Marky írta:akkor most felteszek egy nagy kérdést... gazdinfo vagy proginfo?melyikkel könnyebb elhelyezkedni, melyikben van több tudás és kevesebb rizsa?
HozzászólásSzerző: Marky » 2014. november 26., szerda 15:17
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2014. november 26., szerda 15:14
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. november 26., szerda 14:54
Ahol többet keres, ott simábban megvan. Remek ténymegállapítás :Đés minden olyan esetben, ahol többet keres az ember, ott már simábban/simán megvan.
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2014. november 26., szerda 14:51
igen, így egy napra az alap minimálbérrel 3200, szakmunkás minimálbérrel 3500 forint.Egy napról beszéltél...
rendben, az alap minimálbér esetében éppen, de a szakmunkás minimálbér esetében, és minden olyan esetben, ahol többet keres az ember, ott már simábban/simán megvan.10 euró, nagyjából 3100 Ft, minimálbérrel a 8 óra alatt olyan simán nem jön össze, csak éppen...
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. november 26., szerda 14:41
én úgy számoltam ezt, hogy legyen 66 ezer a nettója a minimálbérnek, az 168 óra munkára is 400 forintos nettó órabér, ami két nap alatt (8 órás munkaviszonyban) 6400 forint, 21 euró.
Egy napról beszéltél...a szakmunkás minimálbér esetében pedig 75 ezer a nettó, ott is 168 órára levetítve az pedig 440 forintos nettó órabér, ami 7000 forint, 23 euró két munkanapra.
10 euró, nagyjából 3100 Ft, minimálbérrel a 8 óra alatt olyan simán nem jön össze, csak éppen...akkor magyarország nagyon jó, mert itt 1 nap alatt simán megkeresed a 10 eurót.
HozzászólásSzerző: revolver » 2014. november 26., szerda 14:41
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2014. november 26., szerda 14:36
én úgy számoltam ezt, hogy legyen 66 ezer a nettója a minimálbérnek, az 168 óra munkára is 400 forintos nettó órabér, ami két nap alatt (8 órás munkaviszonyban) 6400 forint, 21 euró.Attól függ hol és mennyi munkával.
Indulj ki abból, hogy az aktuális minimálbér bruttó 101.500 ft.
HozzászólásSzerző: shoota » 2014. november 26., szerda 14:21
Jelenlévő fórumozók: 9 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem