Aztán ezek után,aki nem látta a meccset,azt gondolná hogy a chelsea fantasztikus volt...pedig nem...csak amilyen szokott.Az ellen volt megyekettes...
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. november 26., szerda 12:31
HozzászólásSzerző: schranzer » 2014. november 26., szerda 11:43
Ehhez meg csak annyit, hogy Pep akart a Bayernhez menni, mert tudta jól, hogy ott sikeres lehet. Viszont azzal nemszamolt még télen, hogy triplázás lesz a szezon végén, amit elég nehéz lesz majd űberelni, szvsz majdhogynem csak elkurni lehet. Hát így jártdanianevem írta:Ebből a szempontból mindenképp vesztesen jön ki Pep a dologból. Ha folytatja, amit Heynckes felépített, akkor joggal jön a kritika, hogy csak a másik farvizén evezget tovább. Ha pedig megpróbálja a sajátját, akkor meg jönnek az ilyen jellegű (szintén jogos) kritikák, hogy ráerőlteti a stílusát egy alapvetően másabb játékban otthonosabban mozgó csapatra.h3x0r írta:nyaron pedig jonne egy uj edzo, aki nemhogy kihasznalna a sikert, hanem inkabb elkezd egy teljesen uj csapatot epiteni.
HozzászólásSzerző: danianevem » 2014. november 26., szerda 10:28
Ebből a szempontból mindenképp vesztesen jön ki Pep a dologból. Ha folytatja, amit Heynckes felépített, akkor joggal jön a kritika, hogy csak a másik farvizén evezget tovább. Ha pedig megpróbálja a sajátját, akkor meg jönnek az ilyen jellegű (szintén jogos) kritikák, hogy ráerőlteti a stílusát egy alapvetően másabb játékban otthonosabban mozgó csapatra.h3x0r írta:nyaron pedig jonne egy uj edzo, aki nemhogy kihasznalna a sikert, hanem inkabb elkezd egy teljesen uj csapatot epiteni.
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. november 26., szerda 10:01
Kinek lesz sokkal jobb? (a Pep fanokon kivul)'shutterisland írta:lehet, hogy majd idén már beérnek pep változtatásai, és akkor ha ne adj isten bl-t nyer a bayern, sokkal jobb lesz úgy, mintha csak beleült volna heynckess örökségébe és nem próbálta volna meg a csapatot a saját képére formálni.
HozzászólásSzerző: adamzz » 2014. november 26., szerda 8:47
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. november 26., szerda 8:11
Ekkora bullshitet régen olvastam, már ne haragudj.ehet, hogy majd idén már beérnek pep változtatásai, és akkor ha ne adj isten bl-t nyer a bayern, sokkal jobb lesz úgy, mintha csak beleült volna heynckess örökségébe és nem próbálta volna meg a csapatot a saját képére formálni.
mondjuk ha ennyit szívnak a sérülésekkel, akkor pláne nehéz dolguk lesz.
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2014. november 26., szerda 0:13
lehet, hogy majd idén már beérnek pep változtatásai, és akkor ha ne adj isten bl-t nyer a bayern, sokkal jobb lesz úgy, mintha csak beleült volna heynckess örökségébe és nem próbálta volna meg a csapatot a saját képére formálni.Ami azért durva, az a labdabiztosság és magabiztosság, ami van nekik. És az olyan játékosaiknak, mint rafinha, aki kb a helyi khedira volt pár éve. Aztán olyan lazán teszi jobbra-balra, hogy csak nézek, simán beteszik egymásnak a paszt úgy, hogy a másik három ember között áll, és így is megtartják. Azért durva na.
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2014. november 26., szerda 0:09
HozzászólásSzerző: LiamGallagher » 2014. november 25., kedd 23:31
Zara rekordja,Raúl rekordja>>>10. Bl,Király kupa. Nem tudtad?El Unico írta:CR egész éves teljesítményét akkor sem übereli,ha a hátralévő mérkőzéseken 100 gólt rúg. Messi SEMMIT nem nyert idén. CR megnyerte a 10. BL-t és a Király Kupát, rekord mennyiségű gólt szerzett a BL-ben, és ha nincs a Svédország elleni remek mesterhármasa,ki se jutottak volna a VB-re. De ez részletkérdés,mert ugye ez még 2013-ban volt,de később hatással volt a Portugália válogatottjára. Mindegy,szerintem idén Messi labdába sem fog rúgni,hiába vergődik most.
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2014. november 25., kedd 23:28
HozzászólásSzerző: mathers » 2014. november 25., kedd 23:28
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. november 25., kedd 23:24
Nem fog.de oke. tobbet nem irom le. en orulnek a legjobban ha ez a forgatokonyv sosem valosulna meg.
HozzászólásSzerző: Toti » 2014. november 25., kedd 23:19
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. november 25., kedd 22:49
Megy a warn, aztán majd pislogsz. Szóltam nem is olyan régen. Egyértelmű voltam.phys írta:Hogy lehet benzemát szeretni a Realból, én ezt nem értemRealista24 írta:
Hogy lehet ezeknek szurkolni egy Real mellett, én ezt nem értem![]()
HozzászólásSzerző: phys » 2014. november 25., kedd 22:47
Hogy lehet benzemát szeretni a Realból, én ezt nem értemRealista24 írta:
Hogy lehet ezeknek szurkolni egy Real mellett, én ezt nem értem
HozzászólásSzerző: mathers » 2014. november 25., kedd 22:44
Egyszer kétszer ő is lőhet. Amúgy az legyen neki a legnagyobb öröme idén, ha esetleg gólkirály lesz a BL-ben. De azért várható volt az APOEL nem egy acélos csapat.Toti írta:bazdmeg megint mesterhármas.
elkattant messi.
a végén odaadják neki az aranylabdát, indok: 3 nap alatt megdöntött 2 rekordot. kupák száma? nem érdekes. előző 10 havi teljesímény? nem érdekes. ... és még sorolhatnám.
h változnak mostanság az aranylabda oddsok?
HozzászólásSzerző: Remy » 2014. november 25., kedd 22:43
Továbbjutottunk. CR-re kell játszani minden labdát. Basel ellen mester5-ös, Ludogorets ellen Mester 4-es, és mindenki befogja a száját.Toti írta:bazdmeg megint mesterhármas.
elkattant messi.
HozzászólásSzerző: Zsombor » 2014. november 25., kedd 22:42
Attól még, hogy 2 naponta beírod ezt, ugyanúgy marhaság és erőltetett provokáció.Toti írta:bazdmeg megint mesterhármas.
elkattant messi.
a végén odaadják neki az aranylabdát, indok: 3 nap alatt megdöntött 2 rekordot. kupák száma? nem érdekes. előző 10 havi teljesímény? nem érdekes. ... és még sorolhatnám.
h változnak mostanság az aranylabda oddsok?
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. november 25., kedd 22:42
azt nem tudom, de R24 remélem kezded lassan elhinni, hogy miért is lesz top 3 a fazon...Toti írta: h változnak mostanság az aranylabda oddsok?
HozzászólásSzerző: Toti » 2014. november 25., kedd 22:41
Jelenlévő fórumozók: 7 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem