HozzászólásSzerző: hala real » 2014. november 26., szerda 0:45
en mar meghoztam a dontest, "leleptem"...nagyon sokat gondolkodtam, es azert dontottem igy, mert mindenkepp ki akartam menni, csak eloszor el akartam valamit vegezni...most csak egy erettsegim van...viszont addigra valoszinuleg nem allt volna mar ez az ajanlat, ami nem annyira kecsegteto, de a kijutas a legnehezebb, onnantol idovel lehet alakitani a dolgokat..legalabbis mindenki ezt mondja az itteniek kozul is, akik mar feljebb leptek a rangletran...tanulni a hotelben is lehet, illetve ilyen pincer, stb kepzeseken idovel reszt tudnek venni, ami elvileg papirt is adna...csak az ido, mert en nemetet tanultam vilageletemben, es az angolom tenyleg minimalis....ha a nyelvet megtanulom, onnantol sokkal gyorsabban lehet feljebb lepni....mindezek mellett nagyon nehez egyedul itt kint. viszont akarok vallalni egy masodallast is, lehuzni egy jo par evet, es aztan meglatom...utana lehet azt fogom mondani, hogy haza se megyek. sokan vannak igy.
angliaban nagyon magasak az arak amugy, nemcsak otthonhoz, hanem a tobbi orszaghoz kepest is.
ja es ha vegkepp nem jonne ossze, akkor jovo szeptemberben meg kezdhetek valami tanulmanyt otthon...bar nem igy tervezem.
Annyi a köcsög , hogy megtelik velük a Nou Camp.
"A szívem inkább fehér, mint gránátvörös-kék” – (R9)
"Megvan a véleményem, de tudom, hogy bármit is mondok, úgyis rossz fényben tüntetik fel." - C.Ronaldo