Lista:szoktam nézni elég sok espn-es és egyéb sport talk showt, ha az időm engedi és ott elég insider infok vannak, onnan tudom az amcsi pénzeket, nem az ujjamból szopom. persze lehet a lista jó, de biztos vok benne hogy egy james többet szakít, mint ennyi.
hulk: most nyáron alá fog írni a cselszibe. másrészt gyors, erős, tehcnikás, de nincs meg benn az a plusz, amire én csettintek, túl szeleburdi, nem koncentrál eléggé, egy átlagosnál vmivel jobb brazil játékos, de nem a legszűkebb elit. mint kb mata a spanyoloknál, az a szint (de nem azok a tulajdonságok ugye)
Értem. Nos sokat hozzászólni nem tudok. De azok a bogyópattogtatók meg is érdemlik. Nem semmi klasszisok a saját sportágukon belül és iszonyat fizikai terhelésnek vannak kitéve (véleményem szerint sokkal nagyobba mint CR-ék). James meg aztán tényleg kiemelkedő most. Bár én leszoktam az NBA-ről mióta M.J. visszavonult.
Hulk:
Na erről a Chelseas inforól se olvastam még semmit sehol. Bár van abban valami ráció, hogy orosz milliárdos klubból max haveri alapon egy orosz tudja kimozdítani egy oda nem kevés pénzért szerződtetett játékost. Én mindenesetre szívesen nézném valamelyik nagy eu bajnokságban őt, hogy magam is jobban véleményt tudjak formálni róla. Lassan ő is 27 years szóval 1 zsíros szerződése lehet még valami komoly klubbal ha nem csak pénzt akar keresni pályafutása alatt hanem nyerni is szeretne valamit.