én életem legnagyobb dilemmáján vagyok túl, szinte pont ezzel kapcsolatban, mert volt két lehetőségem :szoval szerintetek melyik eri meg jobban: tanulni, es bizni abban, hogy otthon osszejon egy elfogadhato allas, vagy kimenni szerencsetprobalni? (nagyon nem konnyu egyebkent, a legtobb ember nem kalandvagybol megy ki...)
itthon (rendőrség) és egy külföldi (leltározó cég), ami viszont csak szezonális.
mind a kettőnek megvoltak az előnyei és a hátrányai, a könnyebb utat választottam, maradtam itthon.
lekopogom, jelen pillanatban úgy érzem, hogy nem döntöttem rosszul.
nem keresek rosszul, jó a munka és a munkarend is tetszik, a csoportba befogadtak és korrektek a kollégák, ráadásul így azzal sincsen gond, hogy mi legyen párommal, akinek még egy éve van az egyetemen.
a másik oldalról pedig (mivel még mindig kapom a szervező csajtól a csoportos maileket) csak a kavarás meg problémák mennek a németországi munkánál.
ettől függetlenül én azt mondom, ha vannak álmaid, szeretnél minél hamarabb 1-ről a 2-re jutni, akkor menj ki, ha van fix és számodra megfelelő munkalehetőséged.
mi is le fogunk majd lépni, csak fejezze be asszony az egyetemet, legyen munkatapasztalatunk, addig elvagyunk itthon.