Casillas-nak megvan az újabb riválisa

HozzászólásSzerző: EnzoZidane89 » 2013. június 9., vasárnap 0:29
Casillas-nak megvan az újabb riválisa
HozzászólásSzerző: TheodoriK » 2013. június 8., szombat 23:49
Brutál ez a faxi... van olyan aki érzésem szerint jobban illene a Madridhoz. De nem lennék elkeseredve ha Bale itt kötne ki. Még az se érdekel ha nem a kapuban lesz :Đ
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. június 8., szombat 23:45
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2013. június 8., szombat 23:41
R.M.C.F írta:Jobb oldalon is otthon van......ott is szokott nyomulni,sokat.
na akkor csak jól tudtam.Los Blancos írta:De.de ő inkább jobbszélső mintsem csatár nem? ott is sűrűn feltűnik, meg szeret beljebb húzódni de inkább szélről indul nem?
Cr, Bale típus, posztot illetően.
HozzászólásSzerző: TheodoriK » 2013. június 8., szombat 23:39
Nem láttam sok meccsen, de amennyire én kivettem szeret visszalépni labdáért akár szélre is de ez abszolut esetleges nála. Nem láttam nála, hogy ez tendencia lenne. Inkább csak szereti lendületből megindulni a kapu felé úgy , hogy van előtte tér.de ő inkább jobbszélső mintsem csatár nem? ott is sűrűn feltűnik, meg szeret beljebb húzódni de inkább szélről indul nem?
HozzászólásSzerző: Los Blancos » 2013. június 8., szombat 23:37
De.de ő inkább jobbszélső mintsem csatár nem? ott is sűrűn feltűnik, meg szeret beljebb húzódni de inkább szélről indul nem?
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. június 8., szombat 23:36
Jobb oldalon is otthon van......ott is szokott nyomulni,sokat.e ő inkább jobbszélső mintsem csatár nem? ott is sűrűn feltűnik, meg szeret beljebb húzódni de inkább szélről indul nem?
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2013. június 8., szombat 23:34
ja mint a premier league kapusainak is törne keze ha beleérnének a vadló lövéseibe.nmate írta:Kapus keze leszakad, ha jobban beleér. Atyaúristen mekkora gól.
cavani szerintem sokkal jobb mint higuain. de nem 60milliós csatár. közel se.nmate írta:Cavani meg azért valamivel jobb, mint a mostani Higuain, én a sérülés előtti Higuain szintjére taksálnám a palit.
TheodoriK írta:Én rá gondoltam csatárposztra ha majd rájövünk,
de ő inkább jobbszélső mintsem csatár nem? ott is sűrűn feltűnik, meg szeret beljebb húzódni de inkább szélről indul nem?hehe írta:hulk: most nyáron alá fog írni a cselszibe. másrészt gyors, erős, tehcnikás, de nincs meg benn az a plusz, amire én csettintek, túl szeleburdi, nem koncentrál eléggé (rengeteg labdakezelési, átvételi hiba, amire nem számítana tőle az ember például; kihagyott ziccerek, nincs túl sok játékintelligánciája sem, murinnyónak ideális lesz), egy átlagosnál vmivel jobb brazil játékos, de nem a legszűkebb elit. mint kb mata a spanyoloknál, az a szint (de nem azok a tulajdonságok ugye)
HozzászólásSzerző: nmate » 2013. június 8., szombat 23:31
Pl ez, ez mi márR.M.C.F írta:Nincs meg benne az a plusz,de tud olyan dolgokat,amiket kevesen.
HozzászólásSzerző: TheodoriK » 2013. június 8., szombat 23:25
Lista:szoktam nézni elég sok espn-es és egyéb sport talk showt, ha az időm engedi és ott elég insider infok vannak, onnan tudom az amcsi pénzeket, nem az ujjamból szopom. persze lehet a lista jó, de biztos vok benne hogy egy james többet szakít, mint ennyi.
hulk: most nyáron alá fog írni a cselszibe. másrészt gyors, erős, tehcnikás, de nincs meg benn az a plusz, amire én csettintek, túl szeleburdi, nem koncentrál eléggé, egy átlagosnál vmivel jobb brazil játékos, de nem a legszűkebb elit. mint kb mata a spanyoloknál, az a szint (de nem azok a tulajdonságok ugye)
HozzászólásSzerző: hehe » 2013. június 8., szombat 23:24
amúgy ja.Ne szórakozzunk már Cavani 60M? Higuaínhoz képest sem látok túl nagy különbséget.
HozzászólásSzerző: Los Blancos » 2013. június 8., szombat 23:23
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. június 8., szombat 23:19
Igen,Hulk átgondolatlan,sokszor előbb cselekszik mint gondolkodik....én egyébként bírom.hulk: most nyáron alá fog írni a cselszibe. másrészt gyors, erős, tehcnikás, de nincs meg benn az a plusz, amire én csettintek, túl szeleburdi, nem koncentrál eléggé, egy átlagosnál vmivel jobb brazil játékos, de nem a legszűkebb elit. mint kb mata a spanyoloknál, az a szint (de nem azok a tulajdonságok ugye)
HozzászólásSzerző: hehe » 2013. június 8., szombat 23:16
szoktam nézni elég sok espn-es és egyéb sport talk showt, ha az időm engedi és ott elég insider infok vannak, onnan tudom az amcsi pénzeket, nem az ujjamból szopom. persze lehet a lista jó, de biztos vok benne hogy egy james többet szakít, mint ennyi.Értem tesó. Lehet h neked van igazad. Én csak azzal a kis angol nyelvismeretemmel számolgathatok. Nem tudok sajnos ilyen Top secret infokat.
HozzászólásSzerző: TheodoriK » 2013. június 8., szombat 23:10
Értem tesó. Lehet h neked van igazad. Én csak azzal a kis angol nyelvismeretemmel számolgathatok. Nem tudok sajnos ilyen Top secret infokat.hehe írta:hidd el nekem, biztos forrásból tudom, hogy vannak tételek, amik nincsenek ebben benne.hehe bizony rosszul tudja. A Forbes kereseti listáiban minden benne van. Fizu+reklám stbstb.
HozzászólásSzerző: TheodoriK » 2013. június 8., szombat 23:07
Nem is kell kivételt tenni. Kapjon csak továbbra is 50%-ot a reklámbevételeiből. De akkor kapjon nagyobb fizetést.Jim írta:ha Raúl meg Casillas sem volt kivétel semmi alól annó (helyesen :-) )TheodoriK írta: CR7-en akarunk spórolni? Pazar ötlet.
akkor Ronaldo miért lenne?
jelenleg még nem adott annyit a klubbnak, mint a régi legendák....
HozzászólásSzerző: hehe » 2013. június 8., szombat 23:06
hidd el nekem, biztos forrásból tudom, hogy vannak tételek, amik nincsenek ebben benne.hehe bizony rosszul tudja. A Forbes kereseti listáiban minden benne van. Fizu+reklám stbstb.
HozzászólásSzerző: TheodoriK » 2013. június 8., szombat 22:59
hehe, ez a Forbes-os lista micsoda? Idei reklámbevétel vagy minden bevétel?
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2013. június 8., szombat 22:56
ez nem lenne jó ajánlólevélnek? :-)R.M.C.F írta:A BL döntőn kivül játszott már valaha kiemelkedően?
Kerlon írta:Amúgy nem értem azokat, akik leszólják Matat.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. június 8., szombat 22:54
Jelenlévő fórumozók: 39 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem