Ha már leszedtem akkor belekezdek, max felénél kikacsolomZsombor írta:Hitchcockot meg ne nézd, tragédia az a film!
ma pedig egy ilyen Hitchcock minimaraton : Psycho,Hátsó ablak,Észak-északnyugat
HozzászólásSzerző: rafael23 » 2013. június 10., hétfő 18:42
Ha már leszedtem akkor belekezdek, max felénél kikacsolomZsombor írta:Hitchcockot meg ne nézd, tragédia az a film!
HozzászólásSzerző: Zsombor » 2013. június 10., hétfő 18:31
HozzászólásSzerző: nmate » 2013. június 10., hétfő 18:20
HozzászólásSzerző: Remy » 2013. június 10., hétfő 18:19
A 2.-at már nem nem Hitchcock csinálta, és minőségben sokat romlik. Egyáltalán nem kell megnézned a folytatásokat.rafael23 írta:Pont ettől féltem. Ha megnézem az elsőt muszáj lesz a másika 3 isFaust írta:A Psychót![]()
na sebaj megvan az esti program köszi
HozzászólásSzerző: rafael23 » 2013. június 10., hétfő 18:18
Pont ettől féltem. Ha megnézem az elsőt, muszáj lesz a másika 3 isFaust írta:A Psychót
HozzászólásSzerző: Faust » 2013. június 10., hétfő 18:09
A Psychót, hiszen annak a forgatásról szól.rafael23 írta:Tegnap este megnéztem a Hitchcock előzeteset, majd le is töltöttem. Érdekesnek ígérkezik, mihamarabb meg szeretnem nézni, de még egy Alfred Hitchcock által rendezett filmet sem láttam, gondoltam előtte megnézek egyet. Ki melyiket ajánlja?
HozzászólásSzerző: Remy » 2013. június 10., hétfő 18:08
Kubrick elképesztő... minden filmjénél valami eredetit tol. Ritka egy zseni voltFaust írta: Engem amúgy lenyűgözött annak tudatában, hogy egyetlen lámpát sem használtak a forgatás során...
HozzászólásSzerző: rafael23 » 2013. június 10., hétfő 18:07
HozzászólásSzerző: Faust » 2013. június 10., hétfő 18:04
Takarodj.Remy írta:- Volt egyszer egy vadnyugat
A Lolita még nekem is hiányzik.Remy írta:Stanley Kubrick: Lolita, Barry Lyndon, Tágra zárt szemek
HozzászólásSzerző: Remy » 2013. június 10., hétfő 17:57
HozzászólásSzerző: lordgabi » 2013. június 10., hétfő 0:51
HozzászólásSzerző: Remy » 2013. június 10., hétfő 0:01
HozzászólásSzerző: Santi » 2013. június 9., vasárnap 17:25
HozzászólásSzerző: nmate » 2013. június 9., vasárnap 16:24
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2013. június 9., vasárnap 9:30
Na ezt meg kell lessem, egy jó ideje TWD hiányom van, hosszú lesz októberig...Nagyon különleges hangulatú film, végre nem amerikában vannak csak zombik.
HozzászólásSzerző: sanko. » 2013. június 9., vasárnap 8:47
jogos, igazad van. Faustnak is, ez a starling nyomába se ér a másiknak, pedig az se csinált többet. nomindegy. Ha már témánál vagyunk, valaki nézi a Hannibál sorozatot? érdemes elkezdeni?Galacticos írta:de láttam mindet.
nem az durva hogy mit mutatnak meg mit nem. maga a tudat.![]()
az hogy most mutatják hogy levágják valakinek valamijét, istenem, megtörtént már hány emberrel. ez viszont szerintem túl megy egy határon. persze a csonkítás se piskóta még mielőtt valaki belekötne.
de ha választhatnák hogy megegyem a testvéremet leves formájában vagy levágják a jobb karomat tőből hát nem gondolkodnék.
egyébként starling akit julianne moore játszik az utolsó részben az engem is idegesít. de a bárányok hallgatnakban amikor jodie foster játssza az nagyon adja szerintemm, talán még oscart is kapott érte.
HozzászólásSzerző: Sierra » 2013. június 9., vasárnap 3:14
HozzászólásSzerző: Faust » 2013. június 9., vasárnap 1:42
Kapott, pedig csak sír 2 órán keresztül. De fényévekkel jobb, mint Moore, aki nem csak idegesítő, de ocsmány is egyben szegénykém. Nem lenne egy annyira rossz film a Hannibal, csak hát az előd... :-)Galacticos írta:de a bárányok hallgatnakban amikor jodie foster játssza az nagyon adja szerintemm, talán még oscart is kapott érte.
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2013. június 8., szombat 22:39
HozzászólásSzerző: sanko. » 2013. június 8., szombat 22:33
Jelenlévő fórumozók: 4 regisztrált és 0 vendég
Real Madrid
Betis
Estadio Santiago Bernabéu
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem