Ezek soha nem tudják befogni a pofájukat? Sosem a saját dolgukkal törődnek, hihetetlen. Az egész klub, a játékosok, az elnök, és még a szurkolók is ugyanilyenek... elképesztő.

HozzászólásSzerző: Remy » 2013. június 9., vasárnap 13:39
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2013. június 9., vasárnap 12:04
HozzászólásSzerző: Drake » 2013. június 9., vasárnap 11:41
HozzászólásSzerző: BBeno » 2013. június 9., vasárnap 11:36
ez a négy emberke az első csapathoz megy vagy eligazolnak máshova? mert pl deulofeu (milyen mocskos nehéz neve van) nem sok jóra számíthat a csóri bármekkora tehetség is. ha jól tudom szélsőt játszik inkább de lehet csatárt is. namost ott van alexis, pedro, neymar, iniesta....GT37 írta:Vak tyúk is talál szemet.MorataMartin írta:Ez az a Castilla a Barca B előtt végzett!!!![]()
![]()
Viccen kívül grat a Castillának, jobbak voltak idén, igaz, csak két ponttal.
Kíváncsi leszek, jövőre hogyan változnak az erőviszonyok, a Barça B-ből távozik Rafinha, Sergi Roberto, Deulofeu és Luis Alberto is, négy kulcsember, tehát valamilyen szinten újra kell majd építeni a csapatot.
HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. június 9., vasárnap 11:09
Vak tyúk is talál szemet.MorataMartin írta:Ez az a Castilla a Barca B előtt végzett!!!![]()
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. június 8., szombat 22:47
Azt hiszem ez a jó megfogalmazás.a meg már egy ember legelöl nem csinálja rendesen a letámadást akkor onnantól borul az egész mint a dominó.
HozzászólásSzerző: sonic » 2013. június 8., szombat 22:47
istimester írta:We enjoyed the bulk of the possession against Bayern, they couldn't control the game. To look only at the result doesn't really tell the whole story.
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2013. június 8., szombat 22:41
ebben egyetértek. és ehhez jön hogy xavi kiöregedett.realistahuni írta:Annyit még hozzátennék, hogy a letámadós játékuk nagy mértékben leromlott.
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. június 8., szombat 22:40
Vagyis.....amiről pofáztam már évekkel ezelőtt.....ha valaki végre elhiszi hogy verhetőek,az talán meg is tudja őket verni.....aki (20ból 19/20 csapat teleszart gatyával hagyta hogy passzolgassanak a térfelükön) fél,aki ne hisz,az NEM is tud győzni........realistahuni írta:Én leegyszerűsítem a barca problémáját.....mert nem is nagyon bonyolult....Xavi kezd kikopni,ő határozta meg azt a tempót,ami most már annyira nem jellemző. A sebességet,a beindulásokra adott ütempasszokat......a beindulások lehetőségét.
Annyit még hozzátennék, hogy a letámadós játékuk nagy mértékben leromlott. Illetve vannak csapatok, akiknek van pár technikás játékosa és nem összefosott gatyával mennek ki a pályára és ki tudják hozni a labdát a térfelükről(onnantól meg nagyon sebezhető a katalán csapat) mint a Bayern, Real vagy akár a Dortmund.
HozzászólásSzerző: istimester » 2013. június 8., szombat 22:37
A g. c. veri a brét a labdatartásra és szerinte az eredmény nem adja vissza a játék képét.R.M.C.F írta: ez mit jelent?
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. június 8., szombat 22:33
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2013. június 8., szombat 22:33
Én leegyszerűsítem a barca problémáját.....mert nem is nagyon bonyolult....Xavi kezd kikopni,ő határozta meg azt a tempót,ami most már annyira nem jellemző. A sebességet,a beindulásokra adott ütempasszokat......a beindulások lehetőségét.
HozzászólásSzerző: nmate » 2013. június 8., szombat 22:32
Annyira rá jellemző...istimester írta:Szép vastag az a bőr
HozzászólásSzerző: istimester » 2013. június 8., szombat 22:28
Szép vastag az a bőrWe enjoyed the bulk of the possession against Bayern, they couldn't control the game. To look only at the result doesn't really tell the whole story.
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. június 8., szombat 22:22
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2013. június 8., szombat 22:18
R.M.C.F írta:Ezt Te végig olvastad?kis plusz, R.M.C.F. féle taktikusoknak is akár:![]()
![]()
Nem tudom,ehhez azért kell idő....neki kellene látni.
ez tény, és gratulálok is ehhez a teljesítményhez a castillának.MorataMartin írta:Ez az a Castilla a Barca B előtt végzett!!!![]()
HozzászólásSzerző: MorataMartin » 2013. június 8., szombat 20:58
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. június 8., szombat 20:48
Ezt Te végig olvastad?kis plusz, R.M.C.F. féle taktikusoknak is akár:
HozzászólásSzerző: Anthony » 2013. június 8., szombat 15:54
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2013. június 8., szombat 15:36
Jelenlévő fórumozók: 18 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem