Zeneklub
- peadani
- Kedvenc játékosaid: R9,Zidane,Benzema, Modric
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Re: Zeneklub
Nekem az lenne a kérdésem hány szám található ezen az albumon?Mert én "megvásárolnám" neten inkább.

- Zsoc
- Kedvenc játékosaid: Raul,RC,Guti-Iker,SR4,Coentrao,Varane- Gerrard,Totti,Schweinsteiger
Na, kicsit, hogy oldjam ezt a rap vs rock csatát(amugy egyértelmű melyik oldalt erősíteném..
bár mindkét műfajt szeretem azért) egy kicsit lazább darabot hozok, meg GT-t is pótlom kicsit, de annyira nem lesz elvont remélhetőleg.
Egyúttal saját sokszínűségemet is bizonygatom, hogy minden műfajban rendkívül művelt, tájékozott és így mennyire sokrétű vagyok.
Na ennyit rólam.
Markus Schulz német producer és DJ korongját hoztam nektek, talán nyáron találkoztam vele én is először, úgyhogy bővebb munkásságába azért nem ástam bele magam, de ez az album elkapott, remélem ti is szeretni fogjátok vagy legalább egy elviselhető értéket fog képviselni mindenkinél.
Markus Schulz - Scream 2
Nem találtam tyúb linket, ugyhogy így linkelem, remélem megfelel ez is.

Egyúttal saját sokszínűségemet is bizonygatom, hogy minden műfajban rendkívül művelt, tájékozott és így mennyire sokrétű vagyok.

Markus Schulz német producer és DJ korongját hoztam nektek, talán nyáron találkoztam vele én is először, úgyhogy bővebb munkásságába azért nem ástam bele magam, de ez az album elkapott, remélem ti is szeretni fogjátok vagy legalább egy elviselhető értéket fog képviselni mindenkinél.
Markus Schulz - Scream 2
Nem találtam tyúb linket, ugyhogy így linkelem, remélem megfelel ez is.

- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Nem lesz ez így jó, fontos embert veszítettünk a rap vs rock csatánkhoz.csabi* jelezte, hogy feladja a harcot.

- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
csabi* jelezte, hogy feladja a harcot. DuplaD el van tűnve, ha akarja majd pótolja a lemaradást. Zsoc jöhetsz ma az ajánlással.
- fiore
- Kedvenc játékosaid: isco
- Kedvenc csapatod: real madrid
bocsi a sok késésért, majd bővebben értékelem a következő albummal együtt, a pont: 4/10
.
- Zsoc
- Kedvenc játékosaid: Raul,RC,Guti-Iker,SR4,Coentrao,Varane- Gerrard,Totti,Schweinsteiger
De, de még van 3 elmaradónk(azt hiszem), többen csak hét közben jöttek az ajánlással, úgyhogy gondoltam megvárom a hétfőt.
Na jólvan. szép volt pheco
Na jólvan. szép volt pheco

- pheco
csabi*, DuplaD és fiore el vannak maradva az értékeléssel. Vasárnap éjfélig, ha lehet értékeljetek és akkor hétfőn jöhet az új ajánlással Zsoc. Ha ez így okés mindenkinek.
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Van Canto - A Storm To Come
Egy számot nem tudtam végighallgatni, egyszerűen nem ment, borzasztóan idegesítő, buzis és rossz. Nekem legalábbis.
Sajnálom egyébként, azt hittem csak nekem volt ennyire ellenszenves zene.
2/10
Egy számot nem tudtam végighallgatni, egyszerűen nem ment, borzasztóan idegesítő, buzis és rossz. Nekem legalábbis.
Sajnálom egyébként, azt hittem csak nekem volt ennyire ellenszenves zene.

2/10
- pheco
Bocsi a késésért.
Hújjajjj, ez érdekes volt
Nem tudom hova tenni, nem hallottam még ilyen műfajt, de nem is igazán hiányzott az életemben. Nekem olyan semmilyen volt, színtelen, szagtalan, erőtlen és leginkább idegesítő volt. Nem nagyon tudok kiemelni számokat, egysíkú volt nekem az egész. Nem szívesen adok ennyire alacsony pontszámot, de az eddigi ajánlásokat végiggondolva ez volt a leggyengébb számomra.
2/10
Viszont a legkülönlegesebb ajánlás címet szerintem megnyerted
Hajrá srácok, pörögjetek fel.
Hújjajjj, ez érdekes volt

2/10
Viszont a legkülönlegesebb ajánlás címet szerintem megnyerted

Hajrá srácok, pörögjetek fel.
- Marci77
- Kedvenc játékosaid: Raúl.....Kocsárdi,Huszti.
- Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots
Véleményem egyezik messideco-éval. Egyáltalán nem tetszett,őszintén egyik számot se tudtam végighallgatni. Idegesített és végig azon gondolkodtam hogy ez most mi. Nem tudom mennyit adjak rá.Lehet hogy akad még olyan zene ami ennél is kevésbé tetszik,szóval
2/10
Véleményem egyezik messideco-éval. Egyáltalán nem tetszett,őszintén egyik számot se tudtam végighallgatni. Idegesített és végig azon gondolkodtam hogy ez most mi. Nem tudom mennyit adjak rá.Lehet hogy akad még olyan zene ami ennél is kevésbé tetszik,szóval
2/10
Mindörökké KÉK-FEHÉR szív!
- Zsoc
Nekem nem is tudom hogy miért de egészen bejött. Kivételesen nagyon nem is tudok mit mondani, kellemes volt, így egésében nézve. Tényleg volt ahol idegesítő volt a sok vokál és nekem sem lesz a szívem csücske a női tag, de így is megér 6,5/10-et.
Viszont jó ajánlás volt teljesen.
Nekem nem is tudom hogy miért de egészen bejött. Kivételesen nagyon nem is tudok mit mondani, kellemes volt, így egésében nézve. Tényleg volt ahol idegesítő volt a sok vokál és nekem sem lesz a szívem csücske a női tag, de így is megér 6,5/10-et.
Viszont jó ajánlás volt teljesen.

- pheco
Elméletileg tegnap éjfél volt a határidő, sajnos én is csúszásban vagyok, bocsi. Valószínűleg holnap lesz időm meghallgatni és értékelni.
-
- Kedvenc csapatod: Arsenal
Mi volt ez a förmedvény? Gregorián metál? Na ne.
Abszolút nem tetszett, egyszer sem éreztem azt, hogy tetszene. Még a legpocsékabb elektronikus vagy rapzenénél is sokszor érzem azt, hogy egy két számrészlet megfog, de ez csak kínlódás volt, még a Battery is, idegesítő volt nagyon.
Nem személyes,ez csak üzlet.
3/10
Mi volt ez a förmedvény? Gregorián metál? Na ne.

Abszolút nem tetszett, egyszer sem éreztem azt, hogy tetszene. Még a legpocsékabb elektronikus vagy rapzenénél is sokszor érzem azt, hogy egy két számrészlet megfog, de ez csak kínlódás volt, még a Battery is, idegesítő volt nagyon.
Nem személyes,ez csak üzlet.

3/10
"And my heart will leave you never."
-
- Kedvenc játékosaid: Gera, Lipcsei, Ronaldo, Zidane, Henry
- Kedvenc csapatod: FTC, Real Madrid
Nagyon jó ajánlás volt, még soha nem hallottam ilyen stílusú együttest!Néha nagyon elkapott a hangulata, néha viszont a vokáltól már a falra másztam!A férfi énekesnek jó kis hangja van, a női énekes hangjától viszont nem voltam elájulva!
The Mission,King,I Stand Alone ezek nagyon bejöttek, az album rövidsége miatt nem lett egyhangú nekem, ha még lett volna egy pár szám akkor más lett volna lehet!Nem valószínű, hogy fogok ilyen stílusú zenét hallgatni, de ajánlásnak tökéletes volt! A A Day to Remember 6,5 kapott erre is azt akartam, de az egyedisége miatt legyen akkor 7
Nagyon jó ajánlás volt, még soha nem hallottam ilyen stílusú együttest!Néha nagyon elkapott a hangulata, néha viszont a vokáltól már a falra másztam!A férfi énekesnek jó kis hangja van, a női énekes hangjától viszont nem voltam elájulva!
The Mission,King,I Stand Alone ezek nagyon bejöttek, az album rövidsége miatt nem lett egyhangú nekem, ha még lett volna egy pár szám akkor más lett volna lehet!Nem valószínű, hogy fogok ilyen stílusú zenét hallgatni, de ajánlásnak tökéletes volt! A A Day to Remember 6,5 kapott erre is azt akartam, de az egyedisége miatt legyen akkor 7

- RealRaúl77
- Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Akkor Deák Bill legyen 8-as, erre pedig 7-et adok.
Köszi:)
Köszi:)
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.
https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4
- pheco
Ha gondolod, átírom, amit szeretnél.RealRaúl77 írta:Egyébként van lehetőség módosításra, vagy ezek maradnak?
- RealRaúl77
- Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Hát leginkább háttérzenének volt. Sokszor beleuntam, mert már sok volt egyszerre.
Viszont.
Kellemes volt, úgy amúgy, kis adagokban. Igaz nem tudtam igazán beleélni magam a hangulatba, meg a zenébe, mert ahhoz kicsit szokatlan, és fura volt, de épp ez az amiért remek ajánlásnak tartom. Én hasonlóval még nem találkoztam, és örülök, hogy meghallgathattam. És ez hiába volt csak háttérzene, élveztem azt. Viszont nem tudott úgy igazán magával ragadni.
Leginkább olyan, jó-jó, kellően érdekes, de mégis valami nekem hiányzott, ami igazán jóvá tette volna.
Az ajánlást és a zenekar ezen különleges formáját is díjazom természetesen.
Öjj de sűrűek a pontjaim..... A zongorásnál (6.5) jobbnak tartom, Bill papánál viszont gyengébb (7). Adjak 6.75-öt?
Egyébként van lehetőség módosításra, vagy ezek maradnak?
Hát leginkább háttérzenének volt. Sokszor beleuntam, mert már sok volt egyszerre.
Viszont.
Kellemes volt, úgy amúgy, kis adagokban. Igaz nem tudtam igazán beleélni magam a hangulatba, meg a zenébe, mert ahhoz kicsit szokatlan, és fura volt, de épp ez az amiért remek ajánlásnak tartom. Én hasonlóval még nem találkoztam, és örülök, hogy meghallgathattam. És ez hiába volt csak háttérzene, élveztem azt. Viszont nem tudott úgy igazán magával ragadni.
Leginkább olyan, jó-jó, kellően érdekes, de mégis valami nekem hiányzott, ami igazán jóvá tette volna.
Az ajánlást és a zenekar ezen különleges formáját is díjazom természetesen.
Öjj de sűrűek a pontjaim..... A zongorásnál (6.5) jobbnak tartom, Bill papánál viszont gyengébb (7). Adjak 6.75-öt?

Egyébként van lehetőség módosításra, vagy ezek maradnak?
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.
- soadroli
- Kedvenc csapatod: a másik
Fura egy stílus ez. Néha elkapott a hangulat, de a végégre már eléggé idegesített ez a kórusban éneklés. A zene jó volt. Ez a Battery meg
Jó amúgy, de így hogy imádom az eredetit, ezért néhol vicces volt
Maradjunk annyiban, a Metallicáé pöppet jobb. De még így is ez lett a legjobb az albumon. 6,5/10
Amúgy ha jól emlékszem pont én ajánlottam a Master of Puppets albumot annó, azon van a Battery.
Fura egy stílus ez. Néha elkapott a hangulat, de a végégre már eléggé idegesített ez a kórusban éneklés. A zene jó volt. Ez a Battery meg

Amúgy ha jól emlékszem pont én ajánlottam a Master of Puppets albumot annó, azon van a Battery.

- peadani
- Kedvenc játékosaid: R9,Zidane,Benzema, Modric
Victor tényleg kedves vagy
Válaszolva a kérdésedre a Battery az amelyik nem tetszik illetve a 1,5 percest is annak vettem.