Ha egy marseillei utcagyerekről lenne szó,te azt is hoznád csak mert franciaNumber írta[...]

HozzászólásSzerző: morientes » 2014. november 24., hétfő 18:07
Ha egy marseillei utcagyerekről lenne szó,te azt is hoznád csak mert franciaNumber írta[...]
HozzászólásSzerző: tucsoki » 2014. november 24., hétfő 17:19
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2014. november 24., hétfő 17:18
HozzászólásSzerző: tucsoki » 2014. november 24., hétfő 16:43
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. november 24., hétfő 16:19
Jólvan,megértetted akkor mire gondoltak a srácok...mi baj van pogbával? sok sárgát vagy pirosat kap? nem hiszem. csak meg kell nézni hogy hogyan vezeti a lasztit. milyen gyorsan gondolkodik. vannak olyan labdakezelései hogy csak néz az ember. és nem úgy néz ahogy khedirára. lehet hogy a digóknál nincs ellenfél és szar az egész úgy ahogy van de neki máshol sem lennének nagyobb gondjai.
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2014. november 24., hétfő 14:50
+1cart írta:Szerintem meg minél hamarabb le kéne lépnie abból az állóvízből, ha vinni akarja valamire. Így csak egyre nagyobb lesz az esélye a leépülésre...eReMA írta:Egyetértek R24-el, JELEN PILLANATBAN jó helyen van ő még az olaszoknál.
HozzászólásSzerző: Toti » 2014. november 24., hétfő 14:41
HozzászólásSzerző: GT37 » 2014. november 24., hétfő 14:37
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. november 24., hétfő 14:29
Jogos, angolból már értem isŐt már szerptemberben leigazoltuk.![]()
A finn gyereket még senki nem igazolta le. Egyes infók szerint a Realhoz fog igazolni, de a MU is begyújtott a rakétákat.Lehet neked van igazad, de nem a finn gyerekkel kevered véletlen?
HozzászólásSzerző: Géci » 2014. november 24., hétfő 14:01
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2014. november 24., hétfő 13:56
Őt már szerptemberben leigazoltuk.Az első a sorban akinek az ügyét szeretnék lezárni, az Mink Peeters, holland támadó.
HozzászólásSzerző: Géci » 2014. november 24., hétfő 13:41
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. november 24., hétfő 13:31
Annyira azért nincs nagy gond, hogy a Juvénál van. Nemzetközi szereplés - még ha rövid ideig is - de megvan. Egy közepesen nagy csapatnál van, ahol az alap dolgokat beleverhetik a fejébe. Nem utolsó szempont, hogy máshonnan -akikkel szóba hozták idén nyáron, PSG, Chelsea, City - pedig nem tudnánk elhozni :Đcart írta:Szerintem meg minél hamarabb le kéne lépnie abból az állóvízből, ha vinni akarja valamire. Így csak egyre nagyobb lesz az esélye a leépülésre...eReMA írta:Egyetértek R24-el, JELEN PILLANATBAN jó helyen van ő még az olaszoknál.
HozzászólásSzerző: cart » 2014. november 24., hétfő 13:05
Szerintem meg minél hamarabb le kéne lépnie abból az állóvízből, ha vinni akarja valamire. Így csak egyre nagyobb lesz az esélye a leépülésre...eReMA írta:Egyetértek R24-el, JELEN PILLANATBAN jó helyen van ő még az olaszoknál.
HozzászólásSzerző: eReMA » 2014. november 24., hétfő 12:45
A legtöbb franszoánál szerintem nem a képességekkel, technikával, vagy a potenciállal szokott gond lenni szerintem, sokkal inkább a hozzáállás és az akarat, ami a szűk keresztmetszet. Kis sikertől megrészegedve elku..vulnak, vagy legalábbis hajlamosak rá.mi baj van pogbával? sok sárgát vagy pirosat kap? nem hiszem. csak meg kell nézni hogy hogyan vezeti a lasztit. milyen gyorsan gondolkodik. vannak olyan labdakezelései hogy csak néz az ember.
HozzászólásSzerző: BBeno » 2014. november 24., hétfő 12:04
HozzászólásSzerző: tubatibi » 2014. november 24., hétfő 11:42
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. november 24., hétfő 11:32
Pont ezért írtam én is, hogy veszélyes csomag.eReMA írta:Hirtelen nem is tudom, hogy ez jó-e neki vagy nem...fiatal, francia![]()
Lass, M'Vila, Matuidi, stb. Hááát... Volt már pár csiszolatlan gyémánt.
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2014. november 24., hétfő 11:25
HozzászólásSzerző: eReMA » 2014. november 24., hétfő 11:22
Hirtelen nem is tudom, hogy ez jó-e neki vagy nem...fiatal, francia
Jelenlévő fórumozók: 13 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem