Formula-1

Forma-1, kézilabda, kosárlabda, motorsportok, Olimpia és minden más.
Santi
Kedvenc játékosaid: Santillana, RC, Casillas, Zidane, Callejón, Fede
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros

Re: Formula-1

HozzászólásSzerző: Santi » 2014. december 11., csütörtök 12:58

Remy írta:Csak jöjjön ki a lépés, és nyerje meg a VB-t. :salute:
Button? :mrgreen:

h3x0r
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. december 11., csütörtök 11:39

Remy írta:Alonso - Button a Hondánál.

Csak jöjjön ki a lépés, és nyerje meg a VB-t. :salute:
Milyen Ferrari szurkolo vagy te? :sly: Hajrá Vettel! :mrgreen:

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2014. december 11., csütörtök 11:36

Alonso - Button a Hondánál.

Csak jöjjön ki a lépés, és nyerje meg a VB-t. :salute:
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2014. december 5., péntek 11:51

ericco írta:Állítolag Montezemolo már lezsírozta Newey-val, hogy 2015-től a Ferrarinál dolgozzon, csak aztán kidobták az öreget, így Newey meggodolta magát a politikára hivatkozva. Ráadásul kb. ez volt az utolsó csepp a pohárban Alonsonál is, ezután döntötte el, hogy lép a McLarenhez. A Ferrari/FIAT fejesei ismét nem voltak a helyzet magaslatán :kivagyhe:
Ebből szerintem semmi sem igaz...Newey inkább ment volna egy olyan csapatba ahol teljesen új kihívásokat kap, új vezetőség, új mérnöki gárda. Nem egy olyanba amit Montezemolo már csak lefelé tudott kormányozni.

ericco
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: ericco » 2014. december 5., péntek 10:00

Állítolag Montezemolo már lezsírozta Newey-val, hogy 2015-től a Ferrarinál dolgozzon, csak aztán kidobták az öreget, így Newey meggodolta magát a politikára hivatkozva. Ráadásul kb. ez volt az utolsó csepp a pohárban Alonsonál is, ezután döntötte el, hogy lép a McLarenhez. A Ferrari/FIAT fejesei ismét nem voltak a helyzet magaslatán :kivagyhe:
Merci Zizou!

hehe
Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.

HozzászólásSzerző: hehe » 2014. december 1., hétfő 22:27

nem formaeggy, de

édes facom :|
végem. :'(
Kép
Kép
Kép

tucsoki

HozzászólásSzerző: tucsoki » 2014. november 28., péntek 19:27

A szimpátia kérdéshez visszakanyarodva egy rövid gondolat erejéig: az dicséretes, hogy Rosberg megvárta Hamilton-t a futam végén, gratulált neki, majd az interjúban nem arról beszélt, hogy "mi lett volna ha...", hanem elismerte hogy Lewis jobb volt nála, és megérdemelte a bajnoki címet. Ezzel szemben volt olyan futam, amikor Hamilton még kezet fogni sem volt hajlandó...

Toti

HozzászólásSzerző: Toti » 2014. november 25., kedd 14:29

raikkonen ismét szarik bele
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
hatalmas
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91

Santi
Kedvenc játékosaid: Santillana, RC, Casillas, Zidane, Callejón, Fede
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros

HozzászólásSzerző: Santi » 2014. november 25., kedd 14:22

Imola, Magny-Cours, Nürburgring, klasszikus Silverstone, klasszikus Hockenheim, Indianapolis >>>>>> India, Korea, Austin, Sochi, Abu Dhabi, Szingapúr

Nekem a Tilke pályák közül egyedül Sepang, ami még tetszik is, plusz Istanbul és a híres 8-as kanyar, csak ez utóbbi már benne sincs a naptárban, mert ugye a pénz...

morientes
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)

HozzászólásSzerző: morientes » 2014. november 25., kedd 13:54

Pont, hogy ezeket a szabályokat nem Ecclestone hozta, hanem a FIA. Ecclestonet csak a sok unalmas Tilke-pályáért és az arab seggek nyalásáért lehet hibáztatni, de ami leginkább megöli a Forma1-et, a teszttilalom és a különböző fejlesztések befagyasztása, mind-mind az FIA sara.
Igen,ezért is kezdtem a FIA-val,illetve J.T.-al,csak aztán egy huszárvágással rátértem,hogy miért is szar még ezenkívül a mai F1 :)
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

ericco
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: ericco » 2014. november 25., kedd 13:40

morientes írta:
Azt nem tudom, hogy ezt hogy gondolták, de ez a jelenség egyetlen sport haszára sem válna.
Ezért kellene Jean Todtnak a sarkára állnia,és valahogy a FIA-nak egyensúlyba hozni az erőviszonyokat.Az F1 válságban van.S amíg annak a szenilis vén marhának az lesz a legfontosabb,hogy mennyit hoz egy egy arab vagy távol-keleti pálya,addig abban is marad...
Pont, hogy ezeket a szabályokat nem Ecclestone hozta, hanem a FIA. Ecclestonet csak a sok unalmas Tilke-pályáért és az arab seggek nyalásáért lehet hibáztatni, de ami leginkább megöli a Forma1-et, a teszttilalom és a különböző fejlesztések befagyasztása, mind-mind az FIA sara.
Merci Zizou!

morientes
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)

HozzászólásSzerző: morientes » 2014. november 25., kedd 13:37

Azt nem tudom, hogy ezt hogy gondolták, de ez a jelenség egyetlen sport haszára sem válna.
Ezért kellene Jean Todtnak a sarkára állnia,és valahogy a FIA-nak egyensúlyba hozni az erőviszonyokat.Az F1 válságban van.S amíg annak a szenilis vén marhának az lesz a legfontosabb,hogy mennyit hoz egy egy arab vagy távol-keleti pálya,addig abban is marad...
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

ericco
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: ericco » 2014. november 25., kedd 10:24

Anthony írta:Pff, erről a 26 változtatásról nem tudtam...ez rosszabb, mint gondoltam, akkor egyszerűbb ha odaadják a Mercinek a vb címet, azt csók...én már úgyis csak háttérzajként futtatom a f1-et manapság..megnézem a rajtot, azt szundi van.
Hisz ez ellen lobbizik annyit a Red Bull (dupla turbó, V8-as, stb). Tudják jól, ha marad a jelenlegi helyzet, amire nagy az esély, mivel Merci motoros csapatból több van (egy esetleges szavazásnál nem sikerülne őket leszavazni). Valószinű, hogy a jelenlegi szabályok 2020-ig nem fognak változni, a teljesen idióta befagyasztások miatt akár oda is lehet adni előre a Mercedesnek a VB-címeket. Jövőre is ugyanaz lesz, mint idén. Hamilton Vs. Rosberg. Lehet kezdeni hozzászokni.
Az egyetlen esélye a McLaren Hondának lesz, mivel őket nem köti ez a 26 patentos dolog (pl. a Ferrari elismerte, hogy ennyicske változtatás nem elég ahhoz, hogy kijavítsák a tavalyi tervezési hibákat), így olyan motort fejlesztenek, amilyet akarnak, ha valamit eltalálnak, akkor az év második felében oda érhetnek a Merci mellé, de erre sincs túl sok esély, mivel a Mercedes sem fog ülni a babérjain, és már most 1 mp-cel gyorsabb az új motorjuk, mint az idei.
Nálam a Forma1 halott, annak ellenére, hogy nem voltam elkeseredve Lewis Hamilton győzelme láttán sem. Simán csak kiölték a sportot az egészből. Nem az új motorokkal, mert a fejlődés kell, hanem az idióta teszttilalmak és befagyasztások miatt. Van egy erősorrend az elején, és ugyanaz marad a végére is. Azt nem tudom, hogy ezt hogy gondolták, de ez a jelenség egyetlen sport haszára sem válna.
Merci Zizou!

Anthony
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo

HozzászólásSzerző: Anthony » 2014. november 25., kedd 9:37

Pff, erről a 26 változtatásról nem tudtam...ez rosszabb, mint gondoltam, akkor egyszerűbb ha odaadják a Mercinek a vb címet, azt csók...én már úgyis csak háttérzajként futtatom a f1-et manapság..megnézem a rajtot, azt szundi van.

ericco
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: ericco » 2014. november 24., hétfő 16:35

Anthony írta:Nem hiszem, hogy a 2015-ös motron többet fejleszthetne a Honda, mint a többiek. Gondolom tavasszal, olyan márciusban van a végső engedélyeztetés, amitől kezdve nem lehet változtatni, és ez mindenkire érvényes.
A többiek az idei motorhoz képest 26 változást eszközölhetnek. Hogy pontosan miket érint ez, azt nem tudom, de a Ferrari és a Renault is rohadtul kevesli, a Mercedesz pedig érthetően nem megy bele abba, hogy ezt a számot növeljék. A Honda új motort fejleszt, nincs előző verzió, szóval nekik tk szabad kezük van. Ha elcseszik februárra, akkor ők is szarban vannak, de a McLaren már keményen tolja nekik az infot a Merci motorokról lassan két éve. Kötve hiszem, hogy egy évvel később beleesnének ugyanabba a hibába, mint amibe a Ferrari és a Renault is beleesett, és a hülye szabályoknak köszönhetően nem is havíthatják azt megfelelően.
Merci Zizou!

Anthony

HozzászólásSzerző: Anthony » 2014. november 24., hétfő 13:56

Nem hiszem, hogy a 2015-ös motron többet fejleszthetne a Honda, mint a többiek. Gondolom tavasszal, olyan márciusban van a végső engedélyeztetés, amitől kezdve nem lehet változtatni, és ez mindenkire érvényes.

ericco
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: ericco » 2014. november 24., hétfő 12:54

Anthony írta:A Honda sem száll be jobban, állítólag ők is a Renault-Ferrari féle motorstruktúrát alkalmazták
Csak a Renault és a Ferrari motorjain ott a pecsét, 26 dolgon változtathatnak a következő idényre, de a Honda motorja még nincs befagyasztva, szóval ők annyit változtathatnak rajta, amennyit akarnak.
Merci Zizou!

Anthony

HozzászólásSzerző: Anthony » 2014. november 24., hétfő 12:46

A Honda sem száll be jobban, állítólag ők is a Renault-Ferrari féle motorstruktúrát alkalmazták, a Merci másképp rakta össze a motrot (másik oldalon van a turbó, vagy valami ilyesmi), alapvető konstrukciós előnyük van.
Az a baj évközben szinte semmit nem lehet fejleszteni, amelyik csapat az első versenyen jó, azok a többin is azok lesznek, nulla izgalom. (egyedüli kivétel a Williams volt idén, ők hol 2-ik sorban voltak, hol sokkal hátrább, de ezt az ő bénázásuknak tartom, hogy nem voltak képesek stabilan teljesíteni).

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2014. november 24., hétfő 12:05

Mindenki azt várja, hogy jövőre megint szar lesz a Ferrari, aztán majd mutatják a fukkot az első versenyen. :lol:

Hondára nagyon kíváncsi leszek. Alonso-nak meg kell nyernie a kövi évet. :salute:
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

Enrique

HozzászólásSzerző: Enrique » 2014. november 24., hétfő 11:51

Szabálymódosításokról nincs szó?
Vagy az f1-es staffot nem érdekli, hogy nézhetetlenek a versenyek? :lol:
Tegnap bekapcsoltam a tévét, mert mégis csak az utolsó verseny, Hamiltont pedig megérkezése óta nagyon kedvelem, de ez valami borzalom, ennél unalmasabb sporteseményt el sem tudok képzelni, spórolás a gumikkal, taktikázás, 'mesterséges' előzések, minden másodpercre ki van számolva, az emberi tényező, tehetség, improvizációs készség pedig sehol.
Tökéletesen ellentétes az egész ahhoz képest, amiről szólnia kellene.
'Aki látni szeretné a szivárványt, annak meg kell tanulnia szeretni az esőt.'

Vissza: