Ha ezek után elviszitek, és hatalmas karriert fut be nálatok, személyesen keresem fel Zubit egy baseballütő társaságában...
HozzászólásSzerző: GT37 » 2014. november 24., hétfő 14:37
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. november 24., hétfő 14:29
Jogos, angolból már értem isŐt már szerptemberben leigazoltuk.![]()
A finn gyereket még senki nem igazolta le. Egyes infók szerint a Realhoz fog igazolni, de a MU is begyújtott a rakétákat.Lehet neked van igazad, de nem a finn gyerekkel kevered véletlen?
HozzászólásSzerző: Géci » 2014. november 24., hétfő 14:01
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2014. november 24., hétfő 13:56
Őt már szerptemberben leigazoltuk.Az első a sorban akinek az ügyét szeretnék lezárni, az Mink Peeters, holland támadó.
HozzászólásSzerző: Géci » 2014. november 24., hétfő 13:41
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. november 24., hétfő 13:31
Annyira azért nincs nagy gond, hogy a Juvénál van. Nemzetközi szereplés - még ha rövid ideig is - de megvan. Egy közepesen nagy csapatnál van, ahol az alap dolgokat beleverhetik a fejébe. Nem utolsó szempont, hogy máshonnan -akikkel szóba hozták idén nyáron, PSG, Chelsea, City - pedig nem tudnánk elhozni :Đcart írta:Szerintem meg minél hamarabb le kéne lépnie abból az állóvízből, ha vinni akarja valamire. Így csak egyre nagyobb lesz az esélye a leépülésre...eReMA írta:Egyetértek R24-el, JELEN PILLANATBAN jó helyen van ő még az olaszoknál.
HozzászólásSzerző: cart » 2014. november 24., hétfő 13:05
Szerintem meg minél hamarabb le kéne lépnie abból az állóvízből, ha vinni akarja valamire. Így csak egyre nagyobb lesz az esélye a leépülésre...eReMA írta:Egyetértek R24-el, JELEN PILLANATBAN jó helyen van ő még az olaszoknál.
HozzászólásSzerző: eReMA » 2014. november 24., hétfő 12:45
A legtöbb franszoánál szerintem nem a képességekkel, technikával, vagy a potenciállal szokott gond lenni szerintem, sokkal inkább a hozzáállás és az akarat, ami a szűk keresztmetszet. Kis sikertől megrészegedve elku..vulnak, vagy legalábbis hajlamosak rá.mi baj van pogbával? sok sárgát vagy pirosat kap? nem hiszem. csak meg kell nézni hogy hogyan vezeti a lasztit. milyen gyorsan gondolkodik. vannak olyan labdakezelései hogy csak néz az ember.
HozzászólásSzerző: BBeno » 2014. november 24., hétfő 12:04
HozzászólásSzerző: tubatibi » 2014. november 24., hétfő 11:42
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. november 24., hétfő 11:32
Pont ezért írtam én is, hogy veszélyes csomag.eReMA írta:Hirtelen nem is tudom, hogy ez jó-e neki vagy nem...fiatal, francia![]()
Lass, M'Vila, Matuidi, stb. Hááát... Volt már pár csiszolatlan gyémánt.
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2014. november 24., hétfő 11:25
HozzászólásSzerző: eReMA » 2014. november 24., hétfő 11:22
Hirtelen nem is tudom, hogy ez jó-e neki vagy nem...fiatal, francia
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. november 24., hétfő 10:52
Mondjuk ott tudtommal csak SAF-fal volt nézeteltérése. Mondjuk tudjuk, hogy kijött abból ki jobban.Realista24 írta:Érdemes megnézn ia válogatottban, teljesen más képet mutat magáról egyébként. De meglátjuk, fiatal, francia és még a képességei is rendben vannak. Ez mindig veszélyes csomag.Kerlon írta:Esetleg az, de szerintem nagyképű és arrogáns is, rengeteg megmozdulása utal erre. A jelenlegi csapatba ez szerintem nagyon nem illene bele.
Pl. ami tetszett most, hogy az interjúban kérdezték a MU-ról is, és teljesen kulturált formában nyilatkozott róluk, semmi szardobálás, vagy lenéző szöveg.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. november 24., hétfő 10:20
Érdemes megnézn ia válogatottban, teljesen más képet mutat magáról egyébként. De meglátjuk, fiatal, francia és még a képességei is rendben vannak. Ez mindig veszélyes csomag.Kerlon írta:Esetleg az, de szerintem nagyképű és arrogáns is, rengeteg megmozdulása utal erre. A jelenlegi csapatba ez szerintem nagyon nem illene bele.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. november 24., hétfő 10:17
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. november 24., hétfő 10:13
Én úgy gondolom, hogy a körülmények "áldozata", de lehet, hogy nem lesz belőle semmi. Ezért is örülök a hosszabbításának, és most már annak is (Kroos érkeztével persze), hogy idén nem jött.Az a bajom Pogbával, hogy egy iszonyat szar olasz ligából is csak pár meccsen tűnik ki igazán
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. november 24., hétfő 10:11
Reusnak szerintem annyi. Elvileg 6-odjára sérült meg ugyanaz a bokája ebben az évben. Igaz most egy durva belépőnek hála, de ott már komoly gondok vannak szerintem, ha ennyire sérülékeny.ziro4vr írta:Reus idén már nem játszik...elég necces ez így, egy MU pl simán megveheti így is, de nekünk nincs most szükségünk ilyen kockázatra, még ha nem is kéne érte sokat fizetni.
HozzászólásSzerző: BBeno » 2014. november 24., hétfő 10:04
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. november 23., vasárnap 15:37
Jelenlévő fórumozók: 12 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem