1;mert sose láttam futballozni
2;mert Maradona jobb volt
Ronaldot sem kifejezetten azért csípem mert szarja a gólokat,hanem mert van egy két olyan gólja,vagy megmozdulása,amitől lemegyek hídba...
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. november 24., hétfő 16:04

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. november 24., hétfő 15:34
Most üt vissza a barca védőigazolási politikája, hogy mindegy, vegyünk egy jó nevű, valamikori klasszis védőt, aztán majd biztos jó lesz.revolver írta:Vermaelen sehogy se akar felépülni, marad a műtét számára, 3 hónap további pihenő.
HozzászólásSzerző: GT37 » 2014. november 24., hétfő 15:32
revolver írta:Vermaelen sehogy se akar felépülni, marad a műtét számára, 3 hónap további pihenő.
HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2014. november 24., hétfő 15:22
HozzászólásSzerző: revolver » 2014. november 24., hétfő 14:52
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. november 24., hétfő 11:18
1. Nem a Zarrás rész a lényeg.danianevem írta:Zarra vasárnap óta szerzett még két gólt?Realista24 írta:http://www.defensacentral.com/userfiles ... cuadro.jpg
Ha már a gólok a téma.
HozzászólásSzerző: danianevem » 2014. november 24., hétfő 11:17
Zarra vasárnap óta szerzett még két gólt?Realista24 írta:http://www.defensacentral.com/userfiles ... cuadro.jpg
Ha már a gólok a téma.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. november 24., hétfő 11:16
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. november 24., hétfő 11:03
HozzászólásSzerző: mathers » 2014. november 23., vasárnap 22:13
Sehol se vagy. Én olyat ismerek, aki lájkolta mindkettőt, de nem tud róla.A fb témához meg annyit, hogy ismerek olyan srácot, aki mindkettejüket likeolta, pedig egyiküket se szereti..
HozzászólásSzerző: Gleany » 2014. november 23., vasárnap 22:11
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. november 23., vasárnap 21:39
Van igazság persze abban, amit mondasz, ugyanakkor elég szomorú is.'shutterisland írta:szerintem abban a világban, ami a facebookra vonatkozik, inkább az én állításom a helyt álló, mutatja ezt neymar irreális 50 millió facebook lájkja is.Na nem akarok vitát, csak szerintem ne a külsőségek felé tereljük az összehasonlítást.
jampi gyerek, áj szecsi pegu, odavannak érte a csajok.
de ezen nem fogunk összeveszni.
HozzászólásSzerző: palesz77 » 2014. november 23., vasárnap 21:38
Ilyen bogyót én is kérek akkor, egy NB1 szintig csak eljuttatnának ennyi tehetséggel is.. :Đziro4vr írta:Messi meg megelégedett azzal, amivel született ((((( meg amit a bogyók adtak))))).
Tökéletesen leírtad a véleményem kettejükről.ikarus93 írta:Felesleges itt vitázni,ki a jobb vagy rosszabb. Mind a 2 egy állat. Csak míg az egyik már kicsit alulmotivált lett köszönhetően annak, hogy kb mindent megnyert 2-szer,
addig a másik olyan aki semmivel se elégszik meg és mindig több kell neki.(Jó spekuláns lenne CR)
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2014. november 23., vasárnap 21:35
szerintem abban a világban, ami a facebookra vonatkozik, inkább az én állításom a helyt álló, mutatja ezt neymar irreális 50 millió facebook lájkja is.Na nem akarok vitát, csak szerintem ne a külsőségek felé tereljük az összehasonlítást.
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2014. november 23., vasárnap 21:25
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. november 23., vasárnap 21:23
Vagy csak szimplán Ronaldo sokkal jobb motivációs példakép, aki példát mutat a hozzáállásával, fanatizmusával, folyamatos fejlődésre való törekvésével. Messi meg megelégedett azzal, amivel született ((((( meg amit a bogyók adtak))))).'shutterisland írta: ronaldo jóképű, szín izom, igazi divatikon, a tinilányok odavannak érte, minden 3. srác az ő haját majmolja és annyira jó pali akar lenni, mint ő.
messi alacsony, nincs is kigyúrva, nem is túl sármos, ráadásul kobold fülei is vannak.
szerintem a facebook lájkok világában inkább ez okozza a különbséget.
jah, meg az, hogy ronaldo egy másik topcsapat szurkolóival is megkedveltette magát, mivel ott is játszott.
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2014. november 23., vasárnap 21:20
ronaldo jóképű, szín izom, igazi divatikon, a tinilányok odavannak érte, minden 3. srác az ő haját majmolja és annyira jó pali akar lenni, mint ő.Nem tudom mi lenne erre a legreprezentatívabb mutató, de ha abból indulunk ki, hogy a legnagyobb közösségi oldalon Messi neve mellett 75 millió ember van, CR-nél 102, akkor talán állíthatjuk hogy a portugál "népszerűbb", de mivel ez a szám nem közvélemény kutatás vagy valami, csak egy szimpla kattintás, ezért nem lehet komolyan venni.
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2014. november 23., vasárnap 21:05
földet rá
HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2014. november 23., vasárnap 20:15
Mikor ezt elolvastam leestem a székrőldzsi91 írta: deustchland überalles![]()
HozzászólásSzerző: El Sie7e » 2014. november 23., vasárnap 19:52
Jelenlévő fórumozók: 1 regisztrált és 0 vendég
Real Madrid
Betis
Estadio Santiago Bernabéu
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem