ha Raúl meg Casillas sem volt kivétel semmi alól annó (helyesen :-) )TheodoriK írta: CR7-en akarunk spórolni? Pazar ötlet.
akkor Ronaldo miért lenne?
jelenleg még nem adott annyit a klubbnak, mint a régi legendák....
HozzászólásSzerző: Jim » 2013. június 8., szombat 22:49
ha Raúl meg Casillas sem volt kivétel semmi alól annó (helyesen :-) )TheodoriK írta: CR7-en akarunk spórolni? Pazar ötlet.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. június 8., szombat 22:40
HozzászólásSzerző: hehe » 2013. június 8., szombat 22:36
hogy ki mennyit.hehe, ez a Forbes-os lista micsoda? Idei reklámbevétel vagy minden bevétel?
HozzászólásSzerző: yvettebourne » 2013. június 8., szombat 22:20
R.M.C.F írta:Csak nehogy ezzel az iscoval is az legyen mint azzal a szőke kölökkel(hogyishívják) aki a racingból jött,és elment,megsérült és lófaxt sem fejlődik....oké jöjjön bale. de akkor hozzuk mellé iscot is. leszarom mi lesz itt a nyáron. ő kell.
HozzászólásSzerző: TheodoriK » 2013. június 8., szombat 22:16
CR7-en akarunk spórolni? Pazar ötlet.h3x0r írta:Tetves 15 szazalek?? Nem par ezer eurorol van szo, hanem tobb milliorol. Azt ugye tudod, hogy minden ceg ott probal meg penzt sporolni ahol tud. Es ha sikerul akar csak 1 milliot megsporolni azzal, hogy 1 het helyett 4 het alatt zarjuk le a targyalast Ronaldoval, akkor 100%-ig tamogatom.RaúlRealMadrid írta:Nem értem miért nem lehet megadni CR-nek azt a 75%-ot... annyira rá vagyunk szorulva arra a tetves 15%-ra?
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. június 8., szombat 22:16
Csak nehogy ezzel az iscoval is az legyen mint azzal a szőke kölökkel(hogyishívják) aki a racingból jött,és elment,megsérült és lófaxt sem fejlődik....oké jöjjön bale. de akkor hozzuk mellé iscot is. leszarom mi lesz itt a nyáron. ő kell.
Nem tud ő még egy madridot elkormányozni.......kell pár év....hát ha nagyon szoros a kapcsolata ancelottival, akkor én eltudnám képzelni hogy elhozza magával és meggyőzi hogy ő kell nekünk. a psg-t na őket már nehezebb lenne meggyőzni.
Soha.....semmit se fogadja el a médiától....hazudnak általában. De bale nem ér 90-et........max 50-et,szerintem. Egy szerény kis fickó,semmi bulvár,nem ver nőt,nem töri össze az autóját havonta,nem akar videótékában megerőszakolni senkit mint RVP......nem áll a haja égnek mint egy tarajos gőtének.......szóval nem média bohóc......Szerintem...de lehet, hogy tévedek...nem értékelik le sokan, csak az veri ki a biztosítékot, hogy 90 milliós ajánlatokról írogat a média, ami azért agyrém. 90 millió volt CR, aki BL győztes, aranylabdás, és reklámértékben is kicsit más kategória volt. Szóval mondjuk 50 milla, és hadd szóljon.
HozzászólásSzerző: Jim » 2013. június 8., szombat 22:04
HozzászólásSzerző: Toky » 2013. június 8., szombat 22:01
Erre már valaki korábban írt. De akkor tömören.lucifer írta:Igazolással kapcsolatban egyébként miért nem rutinos kicsit a Real?
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2013. június 8., szombat 21:57
az ő vételárát költöttem el gondolatban.R.M.C.F írta:Hol írtál a vadlóról?
hát ha nagyon szoros a kapcsolata ancelottival, akkor én eltudnám képzelni hogy elhozza magával és meggyőzi hogy ő kell nekünk. a psg-t na őket már nehezebb lenne meggyőzni.R.M.C.F írta:.áll neki a jövő,miért váltana?
xabi két hónap out. ki tudja milyen formában tér vissza? khedirát ismerjük.. bőven kaphatna játéklehetőséget szerintem.R.M.C.F írta:Kondogbia....egyáltalán nem ismerem. Cserének miért jönne el egy fiatal? Nem tud fejlődni......ha nincs reális esélye a kezdőre akkor ne jöjjön,magával baxik ki.
hehe írta:hallod RMCF idehozzuk bélt, de ha tévedsz és betli lesz vagy egyfoyltában sérült, én nagyon összepüföllek![]()
R.M.C.F írta:Lehet hogy tévedek....de az ritka,mint a taknyos nyár....
HozzászólásSzerző: Anthony » 2013. június 8., szombat 21:57
Szerintem...de lehet, hogy tévedek...nem értékelik le sokan, csak az veri ki a biztosítékot, hogy 90 milliós ajánlatokról írogat a média, ami azért agyrém. 90 millió volt CR, aki BL győztes, aranylabdás, és reklámértékben is kicsit más kategória volt. Szóval mondjuk 50 milla, és hadd szóljon.R.M.C.F írta:de ma gondolkodtam volt -e ennyire lefelé kerekített focista az elmúlt 10 évben és nem tudok olyant megnevezni......iszonyat mennyire lefelé értéklik.
HozzászólásSzerző: cart » 2013. június 8., szombat 21:53
Ki értékeli le? Max itt a fórumon. Amúgy mindenki csak dicséri.R.M.C.F írta:10 évben és nem tudok olyant megnevezni......iszonyat mennyire lefelé értéklik.
HozzászólásSzerző: nmate » 2013. június 8., szombat 21:51
Aszondják idén hűvös nyarunk leszR.M.C.F írta:Lehet hogy tévedek....de az ritka,mint a taknyos nyár....
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. június 8., szombat 21:50
hehe írta:hallod RMCF idehozzuk bélt, de ha tévedsz és betli lesz vagy egyfoyltában sérült, én nagyon összepüföllek![]()
HozzászólásSzerző: hehe » 2013. június 8., szombat 21:46
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. június 8., szombat 21:43
megírtam a hozzászólást megnéztem kik vannak a fórumon abban a topikban. megláttam a nevedet tudtam hogy írtam a vadlóról és geci tudtam hogy valamit írni fogsz. de jó is mert akartam kérdezni. te hogy költenél el most ezen a nyáron úgy 120 milliót? az eladásokkal együtt. elmegy higuain és dimaria meg kaká így számolj. :-)A jobb szárny,elég rutintalan lenne nem? Carvajal,Isco,verratti......azért ez a real,itt nem olyan eccerű ez.
HozzászólásSzerző: cart » 2013. június 8., szombat 21:36
HozzászólásSzerző: Sierra » 2013. június 8., szombat 21:31
HozzászólásSzerző: schranzer » 2013. június 8., szombat 21:26
HozzászólásSzerző: nmate » 2013. június 8., szombat 21:26
Cavani elkényelmesedett herceg lenne csak itt, nem látom a szemében azt amit Suareznek. Suarez lazán odaveri és olcsóbb is jóval.Kerlon írta:Ráadásul benne is meg van az ami Suárezben, de tud viselkedni.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. június 8., szombat 21:21
Én se. Gyors, jól fejel, mindkét lábával jól lő, remekül érkezik a kapu elé... Ráadásul benne is meg van az ami Suárezben, de tud viselkedni.Sierra írta:Én nem bánom, ha jön Cavani, de sírni se fogok, ha nem jön. A számok mindenesetre mellette szólnak, Higuaínhoz képest egyáltalán nem visszaesés. Szóval nem leszünk szarabb csapat, ha érkezik. :-)
Csatárposzton igazából már csak Suarez meg Cavani van terítéken, valamelyik szinte biztos, hogy jönni fog.
Jelenlévő fórumozók: 33 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem