Arsenal és a MU? Utóbbi otthon van'shutterisland írta:a 7 meccsből 2 az, ahol papíron könnyebb ellenfél lesz, de mind a kettő idegenbeli.

HozzászólásSzerző: nmate » 2014. november 25., kedd 0:28
Arsenal és a MU? Utóbbi otthon van'shutterisland írta:a 7 meccsből 2 az, ahol papíron könnyebb ellenfél lesz, de mind a kettő idegenbeli.
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2014. november 24., hétfő 22:58
HozzászólásSzerző: Géci » 2014. november 24., hétfő 22:52
Vagy szóljon, és megyek segítenialexoxladjackoxi írta:http://sport365.hu/nemzetkozi-foci,ango ... otok,79554 Elég nonszensz hír, de ha mégis igaz lenne, nem sajnálom Alexist. Inkább tuningolja ez a csaj, minthogy lehúzná a teljesítményét szerintem.
HozzászólásSzerző: tucsoki » 2014. november 24., hétfő 22:14
Újságírás csúcsa...alexoxladjackoxi írta:http://sport365.hu/nemzetkozi-foci,ango ... otok,79554 Elég nonszensz hír, de ha mégis igaz lenne, nem sajnálom Alexist. Inkább tuningolja ez a csaj, minthogy lehúzná a teljesítményét szerintem.
HozzászólásSzerző: alexoxladjackoxi » 2014. november 24., hétfő 22:13
HozzászólásSzerző: Demes » 2014. november 24., hétfő 15:00
Annyira azért nem. Kiszámolták mennyit kell kifizetniük és úgy döntöttek megéri a hírverést, logikus lépés. Ráadásul elég nagy esély van rá hogy nem is buknak rajta és akkor ez egy elég nagy ingyen reklám volt.BBeno írta:ez érthetetlen. pont hogy utolsó pillanatig tartaniuk kéne az eseményt hátha máshogy alakul. így most kifizetik a chelseaseket és ha a végén mondom HA a city nyer akkor még a cityseket is ki kell fizetniük.schranzer írta:EZ már volt?![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. november 24., hétfő 14:49
De, már sokszor, sok topicban olvastam, és elég sokszor úgy, hogy majd CR helyére, stb.nmate írta:Rajtam kívül csak egy ember említette, de konkrétan csak én dicsértem, olyan nagy "imádata" azért nincs
HozzászólásSzerző: BBeno » 2014. november 24., hétfő 14:48
ez érthetetlen. pont hogy utolsó pillanatig tartaniuk kéne az eseményt hátha máshogy alakul. így most kifizetik a chelseaseket és ha a végén mondom HA a city nyer akkor még a cityseket is ki kell fizetniük.schranzer írta:EZ már volt?![]()
HozzászólásSzerző: sucre » 2014. november 24., hétfő 14:11
HozzászólásSzerző: schranzer » 2014. november 23., vasárnap 19:16
HozzászólásSzerző: nmate » 2014. november 23., vasárnap 19:13
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. november 23., vasárnap 18:57
HozzászólásSzerző: GT37 » 2014. november 23., vasárnap 18:47
HozzászólásSzerző: Ferencváros » 2014. november 23., vasárnap 17:39
Nem is tudom már minek húzom őket.morientes írta:A spurs megint hozza a kötelezőt...
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. november 23., vasárnap 17:35
HozzászólásSzerző: András93 » 2014. november 23., vasárnap 17:33
Persze 1-1 meccsből nem lehet messzemenő következtetést levonni, de máshol meg nem találkoznak. A németek most nyertek világbajnokságot, volt valamelyik fordulóban, hogy mind a 6 csapatuk nyert Európában. Nehéz lenne elvitatni, hogy jók.nmate írta:Ilyenek alapján hülyeség szerintem meghatározni, jelenleg még azért presztízs miatt jobb az angol klubfoci.
HozzászólásSzerző: nmate » 2014. november 23., vasárnap 17:12
Ilyenek alapján hülyeség szerintem meghatározni, jelenleg még azért presztízs miatt jobb az angol klubfoci.András93 írta:Szerintem pont ezért jobbak a németek, ha megnézed BL-ben, Európa Ligában is jók. A Bayern persze kiemelkedik, de Dortmund, Schalke, Leverkusen felveszi a versenyt a többi angollal (Chelseat most vegyük le, de a Schalke x-elt velük is). Nem véletlenül vezeti 3 német a csoportját, és a 4. is második. Angoloknál van 1-1 csapat 1-4. helyig.
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2014. november 23., vasárnap 17:10
Nyílván nem lehet ezt 5-10 évre előre megjósolni, de ha nem lesznek nagyobb változások, akkor CR-Messi után is bőven a Real-Barca páros lesz a legvonzóbba legnagyobb játékosoknak. Pénz van dögivel mindkét oldalon, ez sem lehet gond.Ferencváros írta:Elmegy Messi és CR, és máris nem lesznek olyan nagy csapatok.
Pedig őt se kis pénzért vették. Nem egy rossz játékos, nekem például tetszik a játéka, de a Manchesterbe nagyon nem illik bele, meg elég zavartan is nyomja mondjuk.hehe írta:az karrier, hogy a mu már szabadulna herrerától
HozzászólásSzerző: András93 » 2014. november 23., vasárnap 17:09
Igen, hosszútávon nem velük versenyeznek. De nekik ami fontos, hogy olaszok előtt maradjanak, hogy a 4 BL hely megmaradjon. És most jelentős előnyt építenek ki. Konkrétan idén beelőzhetik az angolokat. Így pedig nem egyhamar fognak összeesni.ziro4vr írta:Ez oké, csak mi lesz ennek a következménye?
-angoloknál bevásárlás, edzőváltás, újra talpra állás
-németeknél akik villognak azoknak elviszik a legjobb játékosait, talán az edzőt is és ismét a földre kerülnek
HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2014. november 23., vasárnap 17:09
Ferencváros írta:Elmegy Messi és CR, és máris nem lesznek olyan nagy csapatok. Nyilván ott lesznek a topba, de annyira nem, mint eddig, hiába lesz Kroos vagy Neymar.nmate írta: A spanyolt csak a két nagy miatt nem.
Jelenlévő fórumozók: 24 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem