Zarra vasárnap óta szerzett még két gólt?Realista24 írta:http://www.defensacentral.com/userfiles ... cuadro.jpg
Ha már a gólok a téma.

HozzászólásSzerző: danianevem » 2014. november 24., hétfő 11:17
Zarra vasárnap óta szerzett még két gólt?Realista24 írta:http://www.defensacentral.com/userfiles ... cuadro.jpg
Ha már a gólok a téma.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. november 24., hétfő 11:16
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. november 24., hétfő 11:03
HozzászólásSzerző: mathers » 2014. november 23., vasárnap 22:13
Sehol se vagy. Én olyat ismerek, aki lájkolta mindkettőt, de nem tud róla.A fb témához meg annyit, hogy ismerek olyan srácot, aki mindkettejüket likeolta, pedig egyiküket se szereti..
HozzászólásSzerző: Gleany » 2014. november 23., vasárnap 22:11
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. november 23., vasárnap 21:39
Van igazság persze abban, amit mondasz, ugyanakkor elég szomorú is.'shutterisland írta:szerintem abban a világban, ami a facebookra vonatkozik, inkább az én állításom a helyt álló, mutatja ezt neymar irreális 50 millió facebook lájkja is.Na nem akarok vitát, csak szerintem ne a külsőségek felé tereljük az összehasonlítást.
jampi gyerek, áj szecsi pegu, odavannak érte a csajok.
de ezen nem fogunk összeveszni.
HozzászólásSzerző: palesz77 » 2014. november 23., vasárnap 21:38
Ilyen bogyót én is kérek akkor, egy NB1 szintig csak eljuttatnának ennyi tehetséggel is.. :Đziro4vr írta:Messi meg megelégedett azzal, amivel született ((((( meg amit a bogyók adtak))))).
Tökéletesen leírtad a véleményem kettejükről.ikarus93 írta:Felesleges itt vitázni,ki a jobb vagy rosszabb. Mind a 2 egy állat. Csak míg az egyik már kicsit alulmotivált lett köszönhetően annak, hogy kb mindent megnyert 2-szer,
addig a másik olyan aki semmivel se elégszik meg és mindig több kell neki.(Jó spekuláns lenne CR)
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2014. november 23., vasárnap 21:35
szerintem abban a világban, ami a facebookra vonatkozik, inkább az én állításom a helyt álló, mutatja ezt neymar irreális 50 millió facebook lájkja is.Na nem akarok vitát, csak szerintem ne a külsőségek felé tereljük az összehasonlítást.
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2014. november 23., vasárnap 21:25
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. november 23., vasárnap 21:23
Vagy csak szimplán Ronaldo sokkal jobb motivációs példakép, aki példát mutat a hozzáállásával, fanatizmusával, folyamatos fejlődésre való törekvésével. Messi meg megelégedett azzal, amivel született ((((( meg amit a bogyók adtak))))).'shutterisland írta: ronaldo jóképű, szín izom, igazi divatikon, a tinilányok odavannak érte, minden 3. srác az ő haját majmolja és annyira jó pali akar lenni, mint ő.
messi alacsony, nincs is kigyúrva, nem is túl sármos, ráadásul kobold fülei is vannak.
szerintem a facebook lájkok világában inkább ez okozza a különbséget.
jah, meg az, hogy ronaldo egy másik topcsapat szurkolóival is megkedveltette magát, mivel ott is játszott.
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2014. november 23., vasárnap 21:20
ronaldo jóképű, szín izom, igazi divatikon, a tinilányok odavannak érte, minden 3. srác az ő haját majmolja és annyira jó pali akar lenni, mint ő.Nem tudom mi lenne erre a legreprezentatívabb mutató, de ha abból indulunk ki, hogy a legnagyobb közösségi oldalon Messi neve mellett 75 millió ember van, CR-nél 102, akkor talán állíthatjuk hogy a portugál "népszerűbb", de mivel ez a szám nem közvélemény kutatás vagy valami, csak egy szimpla kattintás, ezért nem lehet komolyan venni.
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2014. november 23., vasárnap 21:05
földet rá
HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2014. november 23., vasárnap 20:15
Mikor ezt elolvastam leestem a székrőldzsi91 írta: deustchland überalles![]()
HozzászólásSzerző: El Sie7e » 2014. november 23., vasárnap 19:52
HozzászólásSzerző: Csabi » 2014. november 23., vasárnap 18:16
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. november 23., vasárnap 17:22
Tömören,ez a lényeg.Ezt magam is megfogalmaztam már egy két társaságban.Kiegészítés képpen még csak annyit,hogy az a jó fiú,olykor mégsem olyan jó,(most nem térek ki,hogy miért,de sorolhatnám)azt akkor sem hajlandóak észrevenni az emberek.Miért?Mert akkor összeomlana az a kép,akkor nem lenne oke a puzzle...huh még belegondolni is rémes...micsoda trauma lenne az...Az meg hogy kinek az érdeke? Ki a fene tudná,ezek megfoghatatlan dolgok,nincsenek mögötte direkt mechanizmusok,vagy csak részben......alakul,a népnek mindig is kellett a jó fiú rossz fiú love sztori,a ketté szakadás teszi izgalmassá,érdekessé,vitathatóvá.....ezzel lehet eladni a sajtót,ez van a címlapon,ez kell a népnek,kenyér és cirkusz.
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. november 23., vasárnap 15:41
gyenge jellemű emberek, akiknek nincs saját véleményük pedig be is nyelték.
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2014. november 23., vasárnap 15:21
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. november 23., vasárnap 15:13
mert olyan jo fiu...![]()
![]()
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2014. november 23., vasárnap 15:05
A kerdes kinek a szandekaban allt, Messit es CR-t ilyeneknek beallitani.....mert a media is csak egy eszkoz, vkinek v vkiknek ezt kezben kellett tartania....es itt mar nem csak a katalan sajtorol beszelunk. Most eltudjatok kepzelni, h Perez sem egy kis ember, de ebben a kampanyban meg os is tehetetlen volt.R.M.C.F írta:.....
Jelenlévő fórumozók: 6 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem