Sami Khedira - 6
- h3x0r
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Sami Khedira - 6
Ez a Khedira ma is felhuzott. Elfoglalja a helyet a keretben egy olyan ember elol, akit talan be is cserelhetnenk meccs kozben.
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Szerintem azért kapott agyrázkódást, mert olyan kicsi, hogy a nagy fejében tùl nagy a kilengése az agyacskájának, és össze vissza rázkódik.Realista24 írta:HIVATALOS: Khedriának van agya!

- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Komolyan hihetetlen ez a faszi. Vagy sérült, vagy szar már bocsánat. Mondjuk Carlo nyilatkozata se rossz. "Reus a legjobb német játékos Kroos és Khedira mellett."
Remélem csak a Bayernnek akarta jelezni, hogy a 3 legjobból egyet illene maguknál tudniuk.

Remélem csak a Bayernnek akarta jelezni, hogy a 3 legjobból egyet illene maguknál tudniuk.

Nem illik.
- peti_madrid
- Kedvenc játékosaid: Zizou, Guti, Modric, CR
Ezt eddig is tudtuk, nem véletlenül van ekkora játékintelligenciája

- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
HIVATALOS: Khedriának van agya!
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Xabival gyorsak lesznek mint az olajozott villám...egyszerre szabadulunk meg tőle és telepítünk vírust a legnagyobb nemzetközi riválisunkhoz :lol: tetszik

LEGIO PATRIA NOSTRA

http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...

- peti_madrid
Szerintem nem kell ahhoz megvárni az idény végét

- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Az azért sokat elmond, hogy tegnap sem lett becserélve, pedig a közép pályán vagyunk a legrövidebbek...
Gondolom a Basel ellen már kezdő lesz, de nyilatkozhat olyanokat Ancelotti, hogy Ő lenne az ideális megoldás Modric kiválása miatt, de szerintem már abszolút nem számol vele. Úgyhogy én nyugodt vagyok, mert "játszani" sem fogom már látni és idény végén vééégre elhúz a 'csába...
Gondolom a Basel ellen már kezdő lesz, de nyilatkozhat olyanokat Ancelotti, hogy Ő lenne az ideális megoldás Modric kiválása miatt, de szerintem már abszolút nem számol vele. Úgyhogy én nyugodt vagyok, mert "játszani" sem fogom már látni és idény végén vééégre elhúz a 'csába...
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
egyszerre szabadulunk meg tőle és telepítünk vírust a legnagyobb nemzetközi riválisunkhozpeti_madrid írta:Meg világbajnok, meg német csapatkapitány, meg mindenEgy német lap, a TZ szerint a Bayern München és Khedira között januárban hivatalosan is meg fog történni a szerződéskötés. A hír szerint a német klub évi 8 millió eurós fizetést fog adni a Bajnokok Ligája győztes középpályásnak. Forrás: Madridom.huKevésnek tartom csak simán a Bajnokok Ligája győztes jelzőt
mehet isten hírével, aztán valakit keríteni kell a helyére hamarjában.

Nem illik.
- peti_madrid
Meg világbajnok, meg német csapatkapitány, meg mindenEgy német lap, a TZ szerint a Bayern München és Khedira között januárban hivatalosan is meg fog történni a szerződéskötés. A hír szerint a német klub évi 8 millió eurós fizetést fog adni a Bajnokok Ligája győztes középpályásnak. Forrás: Madridom.hu

- morientes
Nincs nagyon más opcio.Khedira vagy Illarramendi.Esetleg még Pepet lehetne feltolni,de azzal lassulna a kp bőven.Bár Illarraval,Khediraval sem lennénk gyorsabbak.De egy Eibar ellen tök mindegy ki játszik ott.De látszik azért,hogy mennyire hiányzik Modric.szerintem sem Isconak valo az a szerepkor. Mindegy at kell veszelni ezt az idoszakot. Barki is jatszik majd kozepen annak oda kell tennie magat vedekezesben.
De ha már Isco van a képben,akkor Kroost egyel visszább Modric helyére,és azon a helyen meg a spanyol...a német játszott a bayernban ott.
LEGIO PATRIA NOSTRA

- numberone1
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
szerintem sem Isconak valo az a szerepkor. Mindegy at kell veszelni ezt az idoszakot. Barki is jatszik majd kozepen annak oda kell tennie magat vedekezesben.R.M.C.F írta:wZoLee7 írta:Illarra ma a tornateremben edzett...és hát igazából az a poszt totál idegen neki, ahogy Kroos sem ott játszik a legjobban...szerintem ebből Isco lesz, ha nem is egész meccsre de fog ott játszani.
Isco mitől lenne ott jobb? A kreativitását,váratlan megoldásait semennyire nem tudja ott kamatoztatni,ez megint csak arról szól,mint a BL döntőben.....tök mindegy ki megy oda......csak illarra ne.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou
KAK 
34. Liga, 13. BL

Merci Zizou

-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
wZoLee7 írta:Illarra ma a tornateremben edzett...és hát igazából az a poszt totál idegen neki, ahogy Kroos sem ott játszik a legjobban...szerintem ebből Isco lesz, ha nem is egész meccsre de fog ott játszani.
Isco mitől lenne ott jobb? A kreativitását,váratlan megoldásait semennyire nem tudja ott kamatoztatni,ez megint csak arról szól,mint a BL döntőben.....tök mindegy ki megy oda......csak illarra ne.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Illarra ma a tornateremben edzett...és hát igazából az a poszt totál idegen neki, ahogy Kroos sem ott játszik a legjobban...szerintem ebből Isco lesz, ha nem is egész meccsre de fog ott játszani.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
És a nap jó híre!
Khedira helyzete: "Khedira magabiztos és itt akar maradni. Nem akarja elhagyni a Real Madridot, ezt nekem személyesen mondta. Próbáljuk meghosszabbítani a szerződését, de úgy gondolom, hogy nem ez a megfelelő időpont beszélni róla.Fizikálisan jó állapotban van, játszott a spanyolok ellen, és jó volt."
remélem kamu.
Khedira helyzete: "Khedira magabiztos és itt akar maradni. Nem akarja elhagyni a Real Madridot, ezt nekem személyesen mondta. Próbáljuk meghosszabbítani a szerződését, de úgy gondolom, hogy nem ez a megfelelő időpont beszélni róla.Fizikálisan jó állapotban van, játszott a spanyolok ellen, és jó volt."

Még nem százas az ágyéksérülése óta. Róla is beszélt amúgy, csak még nem járok ott.Illara sérült most épp, vagy csak szimplán nem számít rá Carlo? Bocsi ha már volt róla szó, és tudnom kéne.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
- Kedvenc csapatod: Barcelona
Illara sérült most épp, vagy csak szimplán nem számít rá Carlo? Bocsi ha már volt róla szó, és tudnom kéne.Realista24 írta:Modric helyettese: "Még nem döntöttem. Két lehetőségünk van. A klasszikus választás Khedira, a másik pedig Isco. Az edzésen majd meglátjuk, hogy Khedira milyen formában van, ha jóban, akkor ő fog játszani, ha nem, akkor Isco."
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Modric helyettese: "Még nem döntöttem. Két lehetőségünk van. A klasszikus választás Khedira, a másik pedig Isco. Az edzésen majd meglátjuk, hogy Khedira milyen formában van, ha jóban, akkor ő fog játszani, ha nem, akkor Isco."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- morientes
Az arsenalban majd szintet lép....london feljebb van mint madrid...mármint a térképen

LEGIO PATRIA NOSTRA

- h3x0r
ennyi :Đziro4vr írta:A csk vezérletével legyőzték a spanyolokat!!! Szép volt kapitány!!!
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
padra lehet találni jobbat is...utánpótlás stb. nem kérne annyit és kicsit jobb is lenne a pályándannen írta:mondjuk engem egyáltalán nem érdekelne ha maradna biztos padozónak vagy beugrósnak kisebb meccsekre. csak sajnos nem fog.