Legalább ismeri a szokásokat

https://twitter.com/LFCVine/status/536571987393798144
HozzászólásSzerző: sucre » 2014. november 24., hétfő 14:11
HozzászólásSzerző: schranzer » 2014. november 23., vasárnap 19:16
HozzászólásSzerző: nmate » 2014. november 23., vasárnap 19:13
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. november 23., vasárnap 18:57
HozzászólásSzerző: GT37 » 2014. november 23., vasárnap 18:47
HozzászólásSzerző: Ferencváros » 2014. november 23., vasárnap 17:39
Nem is tudom már minek húzom őket.morientes írta:A spurs megint hozza a kötelezőt...
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. november 23., vasárnap 17:35
HozzászólásSzerző: András93 » 2014. november 23., vasárnap 17:33
Persze 1-1 meccsből nem lehet messzemenő következtetést levonni, de máshol meg nem találkoznak. A németek most nyertek világbajnokságot, volt valamelyik fordulóban, hogy mind a 6 csapatuk nyert Európában. Nehéz lenne elvitatni, hogy jók.nmate írta:Ilyenek alapján hülyeség szerintem meghatározni, jelenleg még azért presztízs miatt jobb az angol klubfoci.
HozzászólásSzerző: nmate » 2014. november 23., vasárnap 17:12
Ilyenek alapján hülyeség szerintem meghatározni, jelenleg még azért presztízs miatt jobb az angol klubfoci.András93 írta:Szerintem pont ezért jobbak a németek, ha megnézed BL-ben, Európa Ligában is jók. A Bayern persze kiemelkedik, de Dortmund, Schalke, Leverkusen felveszi a versenyt a többi angollal (Chelseat most vegyük le, de a Schalke x-elt velük is). Nem véletlenül vezeti 3 német a csoportját, és a 4. is második. Angoloknál van 1-1 csapat 1-4. helyig.
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2014. november 23., vasárnap 17:10
Nyílván nem lehet ezt 5-10 évre előre megjósolni, de ha nem lesznek nagyobb változások, akkor CR-Messi után is bőven a Real-Barca páros lesz a legvonzóbba legnagyobb játékosoknak. Pénz van dögivel mindkét oldalon, ez sem lehet gond.Ferencváros írta:Elmegy Messi és CR, és máris nem lesznek olyan nagy csapatok.
Pedig őt se kis pénzért vették. Nem egy rossz játékos, nekem például tetszik a játéka, de a Manchesterbe nagyon nem illik bele, meg elég zavartan is nyomja mondjuk.hehe írta:az karrier, hogy a mu már szabadulna herrerától
HozzászólásSzerző: András93 » 2014. november 23., vasárnap 17:09
Igen, hosszútávon nem velük versenyeznek. De nekik ami fontos, hogy olaszok előtt maradjanak, hogy a 4 BL hely megmaradjon. És most jelentős előnyt építenek ki. Konkrétan idén beelőzhetik az angolokat. Így pedig nem egyhamar fognak összeesni.ziro4vr írta:Ez oké, csak mi lesz ennek a következménye?
-angoloknál bevásárlás, edzőváltás, újra talpra állás
-németeknél akik villognak azoknak elviszik a legjobb játékosait, talán az edzőt is és ismét a földre kerülnek
HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2014. november 23., vasárnap 17:09
Ferencváros írta:Elmegy Messi és CR, és máris nem lesznek olyan nagy csapatok. Nyilván ott lesznek a topba, de annyira nem, mint eddig, hiába lesz Kroos vagy Neymar.nmate írta: A spanyolt csak a két nagy miatt nem.
HozzászólásSzerző: hehe » 2014. november 23., vasárnap 17:07
HozzászólásSzerző: Ferencváros » 2014. november 23., vasárnap 17:02
Elmegy Messi és CR, és máris nem lesznek olyan nagy csapatok. Nyilván ott lesznek a topba, de annyira nem, mint eddig, hiába lesz Kroos vagy Neymar.nmate írta: A spanyolt csak a két nagy miatt nem.
HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2014. november 23., vasárnap 17:00
Pénz beszél...ziro4vr írta: -angoloknál bevásárlás, edzőváltás, újra talpra állás
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. november 23., vasárnap 16:58
Ez oké, csak mi lesz ennek a következménye?András93 írta: Szerintem pont ezért jobbak a németek, ha megnézed BL-ben, Európa Ligában is jók. A Bayern persze kiemelkedik, de Dortmund, Schalke, Leverkusen felveszi a versenyt a többi angollal (Chelseat most vegyük le, de a Schalke x-elt velük is). Nem véletlenül vezeti 3 német a csoportját, és a 4. is második. Angoloknál van 1-1 csapat 1-4. helyig.
HozzászólásSzerző: András93 » 2014. november 23., vasárnap 16:51
Szerintem pont ezért jobbak a németek, ha megnézed BL-ben, Európa Ligában is jók. A Bayern persze kiemelkedik, de Dortmund, Schalke, Leverkusen felveszi a versenyt a többi angollal (Chelseat most vegyük le, de a Schalke x-elt velük is). Nem véletlenül vezeti 3 német a csoportját, és a 4. is második. Angoloknál van 1-1 csapat 1-4. helyig.ziro4vr írta:Mitől lenne jobb? Ott is ugyanez van, kiveszed a BM-et, mint a PL-ben a Chelseat aztán megy a körbeverés, a nevetséges jelenetek sora stb..bár a BL-ben most jobban állnak a német csapatok ez igaz.
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2014. november 23., vasárnap 16:44
A Schalket es Leverkusent az nem simazza el europaban aki nem akarja. Dortmund most meg nem rossz, jovore mar ennyi sem lesz, ha Reus,Gundi es Hummels lep. MU-ra meg van esely, h jovore meg erosebbek lesznek. Nem lesz itt Bundesliga elozes.ikarus93 írta:Egy teljesen egészséges kerettel rendelkező BVB, simán lesimázza az ilyen Arsenal,Liverpool,MU sőt szerintem még a City-t is.
A Chelsea ellen ki-ki meccs lenne.
A Schalke is jön felfele rendesen, tudatos építkezés megy ott is, plusz ott van még a Leverkusen.
Egyre vonzóbb hely a focisták számára a Bundesliga.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. november 23., vasárnap 16:41
Nem fogja. A bundesliga sosem fog felnőni anyagilag és elismertségileg a másik kettőhöz. A BM ott lesz persze, de a többiek cserélődnek.nmate írta:Túl fogja lépni a német az angol focit, idő kérdése. A spanyolt csak a két nagy miatt nem.
HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2014. november 23., vasárnap 16:40
Jelenlévő fórumozók: 19 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem