Kommentáld a híreket
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Kommentáld a híreket
Reus idén már nem játszik...elég necces ez így, egy MU pl simán megveheti így is, de nekünk nincs most szükségünk ilyen kockázatra, még ha nem is kéne érte sokat fizetni.
Nem illik.
- schranzer
- Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Ronaldo (R9)
Épp irni akartam. Modric lassan megy kifele, 30 lesz jovore. Ugyh az o helyére lenne ideális Pogba. Egy Pogba Kroos Isco hármas tokeletes lenne, korban is (21,22,24) ... a jovo KP-ja.Realista24 írta:Pogba most hosszabbított, ahogy írod 21 éves, nem tudni még mi lesz vele. Várni kell és lehet is vele 1-2 évet. Modric helyére ideális lehet, ha minden klappol. Én így látom.
- Toky
- Kedvenc játékosaid: Casillas, Varane, Ramos, Benzema, Marcelo, Alonso, di María, Isco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Van/volt arról valami hír, hogy Illarramendi mikor térhet vissza?
OFF:
OFF:
Akkor már nem inkább Exodia?ziro4vr írta:Kroos, Gündogan és Thiago, ez a három olyan, mint a yugiohban a kékszemű hósárkány, akiknél ezek vannak mindent visznek...

- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Nálam ott kezdődik a dolog, hogy Khedira a lelátóra való, a helyére nekem nem kell senki, akiért súlyos milliókat kell fizetni.Tegnap belenéztem a Lazio - Juve meccsbe, a Pogba gyerek meglepően intelligensen játszott, mind védekezésben és támadásban kiemelkedőt nyújtott. Nem követem a Serie A-t, de 21 évesen nem ez volt az első klasszis teljesítménye. Sokáig elleneztem, de lassan beállok a követői közé, és nyáron szívesen látnám miután Khedira elhúzta a belét.
Pogba most hosszabbított, ahogy írod 21 éves, nem tudni még mi lesz vele. Várni kell és lehet is vele 1-2 évet. Modric helyére ideális lehet, ha minden klappol.
Én így látom.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Tegnap belenéztem a Lazio - Juve meccsbe, a Pogba gyerek meglepően intelligensen játszott, mind védekezésben és támadásban kiemelkedőt nyújtott. Nem követem a Serie A-t, de 21 évesen nem ez volt az első klasszis teljesítménye. Sokáig elleneztem, de lassan beállok a követői közé, és nyáron szívesen látnám miután Khedira elhúzta a belét.Realista24 írta:Pogba>Gündogan.
Nesztek :Đ
- numberone1
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
Ez a valasztasok ideje? mert akkor beszalok a Pogba kampanyba
,aztan par ev mulva johetne Tielmans is.
tamadonak Depay.Kozepen es a szel mindket oldalan is bevetheto.

tamadonak Depay.Kozepen es a szel mindket oldalan is bevetheto.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou
KAK 
34. Liga, 13. BL

Merci Zizou

- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Pogba>Gündogan.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- ziro4vr
Kroos, Gündogan és Thiago, ez a három olyan, mint a yugiohban a kékszemű hósárkány, akiknél ezek vannak mindent visznekpalesz77 írta: Na de komolyra fordítva a szót, ziro4vr véleményén vagyok én is, ha vissza tud térni a régi formájához, akkor bármelyik csapatnak nagy kincs lehet, mert manapság kevés az ilyen focista, mint ő. Igazából még az se zavarna nagyon, ha hozzátok menne, csak épüljön fel, és hozza ki magából a maximumot. Szomorú lenne, ha egy ilyen sérülés törné ketté az ígéretesnek induló karrierjét..

Nem illik.
-
- Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
- Kedvenc csapatod: Barcelona
Hát, nem tudom.. Egyikük Bl győztes, és a VB-t megnyerő német válogatott kapitánya, a másikuk meg egy Dortmundban tengeti mindennapjait. Azért van különbség.. :ĐCS0ki írta:Ha év végéig Gündogán teljesen egészséges lesz, visszatér a játéka korábbi szintre, hozni kell, nem is kérdés. Khedira helyett nagyon elférne a csapatba.
Na de komolyra fordítva a szót, ziro4vr véleményén vagyok én is, ha vissza tud térni a régi formájához, akkor bármelyik csapatnak nagy kincs lehet, mert manapság kevés az ilyen focista, mint ő. Igazából még az se zavarna nagyon, ha hozzátok menne, csak épüljön fel, és hozza ki magából a maximumot. Szomorú lenne, ha egy ilyen sérülés törné ketté az ígéretesnek induló karrierjét..

Gündogan-t év végén nem hoznám, bizonyítsa be, hogy műtét, majd ekkora kihagyás után képes újra az elitben lenni, nagyobb/huzamosabb sérülés nélkül.
- Savant
- Kedvenc játékosaid: Carlos, Zidane, Ronaldo; Jordan, Shaq, Ibaka
- Kedvenc csapatod: Madrid
Gündogan... milliószor inkább gyűjteni egy Pogbára. A franciának ha jól rémlik durvább sérülése sem volt, a töröknek meg... hát hagyjuk a pennába azt mondom. A francia játéka is sokkal inkább kellene mint a másiké... ááá.. sosem voltam a török érkezése mellett. És nem is leszek.

CRISTIANORONALDO
Ricsárd, Bayern-Barcelona BL elődöntő:
"A Barcelona nem szokott foglalkozni a játékvezetőkkel!"

Ricsárd, Bayern-Barcelona BL elődöntő:
"A Barcelona nem szokott foglalkozni a játékvezetőkkel!"

- ziro4vr
Shaqiri ne pls, ha nem kap elég percet, márpedig itt se kapna többet mint a BM-ben, csak rinyálna, durcáskodna és amúgy is baromi ingadozó a teljesítménye. Neki most bizalom és sok játékperc kell. Nekünk meg van egy Jesénk.
Aubameyang mellett anno hehe is kardoskodott, Csicsa helyére simán elhoznám én is, több helyen bevethető, gyors, gólveszélyes, bővíthetné a taktikai repertoárunkat.
Aubameyang mellett anno hehe is kardoskodott, Csicsa helyére simán elhoznám én is, több helyen bevethető, gyors, gólveszélyes, bővíthetné a taktikai repertoárunkat.
Nem illik.
Amúgy ha Reus maradna végül Dortmundban a sérülései miatt, akkor Aubameyang jó lenne helyette
4-4-2ben szélen és csatárként is bevethető
4-4-2ben szélen és csatárként is bevethető
-
- Kedvenc játékosaid: M. Laudrup, Modric, Kroos, Courtois, Fede
Ha Marcelo megy, akkor kéne helyette Alaba a kezdőbe, ha pedig Coentrao, akkor Ricardo Rodriguez a padra elvileg 2016-ban jár le a szerződése olcsón hozható lenne. Bale helyett Reus-t preferálnám én is, de ez a sok sérülés aggasztó. Igazából én Shaqiri-t hoznám, jó kis játékos olcsón hozható lenne és így Jesé is tudna játszani. Bár őt most épp a MU fogja elvinni a hírek szerint.
-----------Courtois
Fede--Saliba--Gvardiol-Mendes
------Tonali-----------Neves
Cherki------Musiala-----Bappé
-------------Haaland
https://www.youtube.com/watch?v=kRzMmt_MFko
Fede--Saliba--Gvardiol-Mendes
------Tonali-----------Neves
Cherki------Musiala-----Bappé
-------------Haaland
https://www.youtube.com/watch?v=kRzMmt_MFko
- ziro4vr
Gündogan bizonyítson, fél vagy másfél évet, aztán szépen elhozzuk és beépítjük Modric helyére vagy mellé mindegy. El kell hozni, mert ha egészséges akkora kincs a mai fociban, amiből a korosztályában 3-4 van összesen kb.
Nem illik.
Ha év végéig Gündogán teljesen egészséges lesz, visszatér a játéka korábbi szintre, hozni kell, nem is kérdés. Khedira helyett nagyon elférne a csapatba.
Bale meg nem fog elmenni...
Bale meg nem fog elmenni...
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Hát,pedig sokszor játszik jobboldalon,pl a válogatottban,vagy mikor Dzekoval együtt vannak fönn a pályán....szal megoldaná na...Agüero.... nem is tudtam, hogy szélsőt játszik. :lol:

LEGIO PATRIA NOSTRA

http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...

http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
-
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
Én se a kebabost, se Reust nem hoznám. Reus állandóan sérült, Gündogan meg ki tudja. Kellene helyettük mást keresni azt ennyi (Khedira helyett tuti kellene valaki, illetve Illarra helyett meg érdemes nézelődni, mert valamiért nem kapja meg a lehetőséget).