Kommentáld a híreket

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
Jim
Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: Jim » 2013. június 8., szombat 22:49

TheodoriK írta: CR7-en akarunk spórolni? Pazar ötlet. :salute:
ha Raúl meg Casillas sem volt kivétel semmi alól annó (helyesen :-) )
akkor Ronaldo miért lenne?
jelenleg még nem adott annyit a klubbnak, mint a régi legendák....

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. június 8., szombat 22:40

Javi Martinez úgy lerúgta a haitii játékost, hogy szétszakadt a csukája. Tanulság: ne vegyél pumát. :mrgreen:
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

hehe
Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.

HozzászólásSzerző: hehe » 2013. június 8., szombat 22:36

hehe, ez a Forbes-os lista micsoda? Idei reklámbevétel vagy minden bevétel?
hogy ki mennyit.
nemtom mi van benne, mert pl kobe meg lebroki tudom hogy 100-nál többet tesznek el, utóbbinak egyéb üzletei is vannak
Kép
Kép
Kép

yvettebourne
Kedvenc játékosaid: Guti

HozzászólásSzerző: yvettebourne » 2013. június 8., szombat 22:20

R.M.C.F írta:
oké jöjjön bale. de akkor hozzuk mellé iscot is. leszarom mi lesz itt a nyáron. ő kell.
Csak nehogy ezzel az iscoval is az legyen mint azzal a szőke kölökkel(hogyishívják) aki a racingból jött,és elment,megsérült és lófaxt sem fejlődik....

Canales. :-) Aki amúgy megint megsérült az U21-es eb-n, haza is utazott. Hihetetlen, mekkora szerencsétlen ez a gyerek. :(
"A person doesn't just wake up and stop loving somebody! Love is forever."

TheodoriK
Kedvenc játékosaid: Luis Figo, CR7
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: TheodoriK » 2013. június 8., szombat 22:16

h3x0r írta:
RaúlRealMadrid írta:Nem értem miért nem lehet megadni CR-nek azt a 75%-ot... annyira rá vagyunk szorulva arra a tetves 15%-ra? :vivo:
Tetves 15 szazalek?? Nem par ezer eurorol van szo, hanem tobb milliorol. Azt ugye tudod, hogy minden ceg ott probal meg penzt sporolni ahol tud. Es ha sikerul akar csak 1 milliot megsporolni azzal, hogy 1 het helyett 4 het alatt zarjuk le a targyalast Ronaldoval, akkor 100%-ig tamogatom.
CR7-en akarunk spórolni? Pazar ötlet. :salute:
HALA MADRID!
(1999-2013)

Kép
__C. Ronaldo____Benzema___Ricardo Kaka__

R.M.C.F
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. június 8., szombat 22:16

oké jöjjön bale. de akkor hozzuk mellé iscot is. leszarom mi lesz itt a nyáron. ő kell.
Csak nehogy ezzel az iscoval is az legyen mint azzal a szőke kölökkel(hogyishívják) aki a racingból jött,és elment,megsérült és lófaxt sem fejlődik....
hát ha nagyon szoros a kapcsolata ancelottival, akkor én eltudnám képzelni hogy elhozza magával és meggyőzi hogy ő kell nekünk. a psg-t na őket már nehezebb lenne meggyőzni.
Nem tud ő még egy madridot elkormányozni.......kell pár év....
Szerintem...de lehet, hogy tévedek...nem értékelik le sokan, csak az veri ki a biztosítékot, hogy 90 milliós ajánlatokról írogat a média, ami azért agyrém. 90 millió volt CR, aki BL győztes, aranylabdás, és reklámértékben is kicsit más kategória volt. Szóval mondjuk 50 milla, és hadd szóljon.
Soha.....semmit se fogadja el a médiától....hazudnak általában. De bale nem ér 90-et........max 50-et,szerintem. Egy szerény kis fickó,semmi bulvár,nem ver nőt,nem töri össze az autóját havonta,nem akar videótékában megerőszakolni senkit mint RVP......nem áll a haja égnek mint egy tarajos gőtének.......szóval nem média bohóc......
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

Jim
Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho

HozzászólásSzerző: Jim » 2013. június 8., szombat 22:04

Kaka még ingyen sem kéne senkinek
mert a teljesítményéhez képest iszonyúan magas a fizetése

sztem megvárja még lejár a szerződése
azután elsomfordál a hátsó kijáraton....

Toky
Kedvenc játékosaid: Casillas, Varane, Ramos, Benzema, Marcelo, Alonso, di María, Isco
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: Toky » 2013. június 8., szombat 22:01

lucifer írta:Igazolással kapcsolatban egyébként miért nem rutinos kicsit a Real?
Erre már valaki korábban írt. De akkor tömören.
- Egyrészt ha mi ki is nézünk valakit, koránt sem biztos, hogy annak a csapatnak, ahol játszik, kell valaki (eladó!) tőlünk.
- Tegyük fel, hogy még is talál olyan játékost. Mondjuk a Tottenhamnek kell Higuaín. Akkor még mindig ott a kérdés, hogy az adott "csere" játékos oda akar-e igazolni. Az előbbi példánál maradva, Higuaín inkább menne olyan csapatba, ahol címeket nyerhet, de legalább indul a BL-ben mint a Juventus.
- És még ha a "csere" játékos és a másik klub meg is egyezik, egyáltalán nem biztos, hogy akit mi kinéztünk magunknak azt a másik klub odaadná, vagy a játékos el akarna menni onnan. Például ezért nem jön Vidal és valószínűleg Pogba sem.
De például a PSG-Verratti és Real-di María cserebere lehet, hogy létrejön (remélem). Kérdés, hogy a PSG mennyire ragaszkodik az olaszhoz, és hogy Verratti mennyire hajlandó a váltásra (ragaszkodik-e Ancelottihoz úgy, mint Thiago Silva vagy Lucas).

Cavani 60-ért? Remélem kacsa.

Kaká távozása: nehézkes. Ő reménykedik Ancelottiban, és valószínűleg hiszi, hogy még lehet helye a Real Madridban. Továbbá Pérez nem válna meg Tőle ingyen, amit a többi klub Kaká fizetése mellett már nem tudna állni. Ha mégis, akkor azok kisebb nevű európai (Galatasaray), vagy külföldi (amerikai vagy brazil némi céges támogatással) klubok, ahol meg az a helyzet, hogy a játékos (még) nem igazolna oda, mert érez magában még kellő erőt az európai topfocihoz. Vagy nem keresne olyan jól.

hehe, ez a Forbes-os lista micsoda? Idei reklámbevétel vagy minden bevétel?

Galacticos

HozzászólásSzerző: Galacticos » 2013. június 8., szombat 21:57

R.M.C.F írta:Hol írtál a vadlóról?
az ő vételárát költöttem el gondolatban. :mrgreen:
R.M.C.F írta:.áll neki a jövő,miért váltana?
hát ha nagyon szoros a kapcsolata ancelottival, akkor én eltudnám képzelni hogy elhozza magával és meggyőzi hogy ő kell nekünk. a psg-t na őket már nehezebb lenne meggyőzni.
R.M.C.F írta:Kondogbia....egyáltalán nem ismerem. Cserének miért jönne el egy fiatal? Nem tud fejlődni......ha nincs reális esélye a kezdőre akkor ne jöjjön,magával baxik ki.
xabi két hónap out. ki tudja milyen formában tér vissza? khedirát ismerjük.. bőven kaphatna játéklehetőséget szerintem.
hehe írta:hallod RMCF idehozzuk bélt, de ha tévedsz és betli lesz vagy egyfoyltában sérült, én nagyon összepüföllek :lol: :lol:
R.M.C.F írta:Lehet hogy tévedek....de az ritka,mint a taknyos nyár....
:lol: :lol:

oké jöjjön bale. de akkor hozzuk mellé iscot is. leszarom mi lesz itt a nyáron. ő kell. :mrgreen:

Anthony
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo

HozzászólásSzerző: Anthony » 2013. június 8., szombat 21:57

R.M.C.F írta:de ma gondolkodtam volt -e ennyire lefelé kerekített focista az elmúlt 10 évben és nem tudok olyant megnevezni......iszonyat mennyire lefelé értéklik.
Szerintem...de lehet, hogy tévedek...nem értékelik le sokan, csak az veri ki a biztosítékot, hogy 90 milliós ajánlatokról írogat a média, ami azért agyrém. 90 millió volt CR, aki BL győztes, aranylabdás, és reklámértékben is kicsit más kategória volt. Szóval mondjuk 50 milla, és hadd szóljon.

cart

HozzászólásSzerző: cart » 2013. június 8., szombat 21:53

R.M.C.F írta:10 évben és nem tudok olyant megnevezni......iszonyat mennyire lefelé értéklik.
Ki értékeli le? Max itt a fórumon. Amúgy mindenki csak dicséri.

nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

HozzászólásSzerző: nmate » 2013. június 8., szombat 21:51

R.M.C.F írta:Lehet hogy tévedek....de az ritka,mint a taknyos nyár....
Aszondják idén hűvös nyarunk lesz :x :mrgreen:

R.M.C.F
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. június 8., szombat 21:50

hehe írta:hallod RMCF idehozzuk bélt, de ha tévedsz és betli lesz vagy egyfoyltában sérült, én nagyon összepüföllek :lol: :lol:

Lehet hogy tévedek....de az ritka,mint a taknyos nyár....

MIndegy,mert már megfogadtam hogy nem szólok bele a bale leminősítésekbe,de ma gondolkodtam volt -e ennyire lefelé kerekített focista az elmúlt 10 évben és nem tudok olyant megnevezni......iszonyat mennyire lefelé értéklik.

hehe
Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.

HozzászólásSzerző: hehe » 2013. június 8., szombat 21:46

hallod RMCF idehozzuk bélt, de ha tévedsz és betli lesz vagy egyfoyltában sérült, én nagyon összepüföllek :lol: :lol:
Kép
Kép
Kép

R.M.C.F

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. június 8., szombat 21:43

:
A jobb szárny,elég rutintalan lenne nem? Carvajal,Isco,verratti......azért ez a real,itt nem olyan eccerű ez.
megírtam a hozzászólást megnéztem kik vannak a fórumon abban a topikban. megláttam a nevedet tudtam hogy írtam a vadlóról és geci tudtam hogy valamit írni fogsz. de jó is mert akartam kérdezni. te hogy költenél el most ezen a nyáron úgy 120 milliót? az eladásokkal együtt. elmegy higuain és dimaria meg kaká így számolj. :-) :D
lehet rutintalanok lennének de jövőre nekem amúgy sem elvárásom semmi ha új csapatot sikerül építenünk. akkor két év múlva fogunk robbantani és égetni mindent jó pár évig.[/quote]

Hol írtál a vadlóról?
Hogy költeném el? Eccer már írtam,ha az lenne a feladatom,sok ezer euros fizetéssel,hogy legyenek az asztalon a nevek a hiányposztokra,akkor bazzeg ott lennének a nevek.....de sajnos nincs időm ezekkel foglalkozni és szinte a realon kívül nem is tudom más meccset megnézni.

Elmegy: Higu 25, DM 25, Coentrao 20, essien 0, carvalho 0, morata 7 ez kb 77 milla és ott van az a 40 milla ami a nyereség volt tehát a 120 kb áll........

A vadló......khhm....ahogy zizu is mondta(ezt jól látja)ronaldoval és messivel egy lapon CSAK őt lehet említeni.........a többi nagyon le van maradva.
Bárhová teheted,a kapu kivételével........megbax. Lehet jönni a stilussal,baromság,olyan mint a kaméleon,változik......ha bekket kell játszania akkor ott az egyik legjobb....ha szélsőt akkor ott....ha támadót középen akkor ott......bárhol.....bárkit.....
De a TH nem adja oda,persze hogy nem,mivel kb egymaga baxta meg az egész angol ligát,számtalan győztes brutál szép góllal.......ő a TH mindene......mind a barca messije,vagy a mi crünk.......és a vadló még egy sokkal rosszabb csapatban tolja,alig van kiszolgálás neki,inkább ő osztogat , meg nyeri meg a meccseket.
50 milla felett az ár sok érte,nem azért mert pl neymar 52 ért megérte,mert a brazil a kanyarba sincs hozzá.....hanem mert nincs akkora marketingértéke.....és vallom,hogy a 50 millio körüli és feletti játékosoknál,a marketing bevétel a lényeg,nem a játéktudás......

Suarez......falcao mellett jelenleg a legjobb támadó,annyi kivétellel,hogy az uru jobb a mezőnyben,játékügyesebb, viszont nagyon bunkó gyerek.........a kolumbiai meg ritka komoly támadó,de a mezőnyjátéka nem erős.

Kondogbia....egyáltalán nem ismerem. Cserének miért jönne el egy fiatal? Nem tud fejlődni......ha nincs reális esélye a kezdőre akkor ne jöjjön,magával baxik ki.

Verratti.......fiatal...tehetséges....egy fejlődő csapat tagja....áll neki a jövő,miért váltana? Hülyeség lenne.....megy neki,most került be a kezdőbe,nem szabad megbontani ezt.....fejlődni,rutint szerezni kell.....két évig még,és majd utána gondolkodjon,ráadásul a szerződése is kevesebb lesz időtartamra.

Cavani.....higunál jobb......de ha higu 25 ért megy el,akkor cavani max 35 ér,többet nem.

De ezeken felül,még számtalan lehetőség lesz,olyan nevek akiket még nem dobott be a média.....és itt sem került szóba....minden évben meglepetés ember. Most is lesz.

120 milla?
Carvajal 8
Egy jobb belső kpás khedira helyett mint pl vidal(tudom nem adják el) 30 , de van még ilyen másutt,portugália,franciao...körül kell nézni.
Egy támadó pl suarez 40
és....hát ha eladnák balet......50....de annyiért idén nem,max jövőre ha nem fog hosszabbítani.

-----------------------Iker
Carvajal---------Pepe/varane--------Ramos------------Marcelo

--------X----------Alonso----------Modric
---Bale-----------Suarez---------CR

Azt jó idő......jöhet bárki.

cart

HozzászólásSzerző: cart » 2013. június 8., szombat 21:36

Én simán eladnám a Pepe, Coentrao, Kaka, Callejon, Higuain, Di Maria hatost. Az értük kapott pénzből gond nélkül meg lehetne venni Balet és Iscót, meg esetleg még egy embert tartaléknak a védelembe. Hoznék egy rutinosabb csatárt cserének Benzema mögé olcsón, 6 milliót meg kifizetnék Casemiroért. Ezen felül pluszban csak egy középpályásért kéne pénzt kiadni, ha Marad Alonso és Khedira is. Tartalékból felraknám Jesét. Kb 50-60 millió mínusz lenne csak a nyárra, nem kis erősítésekkel.

Sierra

HozzászólásSzerző: Sierra » 2013. június 8., szombat 21:31

Ami viszont aggaszt, hogy Kaká távozásáról semmi hír. :( Nehogy már itt maradjon még egy évet, semmit értelme.

schranzer
Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Ronaldo (R9)

HozzászólásSzerző: schranzer » 2013. június 8., szombat 21:26

Bár nem kivanom neki, de ha lehet ilyet mondani, akkor talán a legjobbkor erkezett Alonso serulese. Ma megmutottek, es a hirek szerint 2 honap mulva állhat csak munkába. Azaz ezmiatt tutira hogy veszunk a helyére egy jatekost. Kihagyja az eloszezont, es kitudja egyáltalán mire lesz kepes egy ilyen serules es kihagyas utan. Így is borzaszto lassu, es lathattuk Kaka esetében, akinek szintén lágyék mutetje volt ha jol tudom, hogy o is azota szinte egy nagy nulla. Ugy hiszem, Alonsonak most jott el az ideje, az idei szezonban is latszodott mar hogy kioregedett, de ezek utan szerintem mar csak kiegeszito ember lesz. Rákell menni Verrattira, vagy Gundoganra, nincs mese.

nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

HozzászólásSzerző: nmate » 2013. június 8., szombat 21:26

Jó ez amit leírtál Gala, csak kicsit sok.

- Verrattira nem látok reális esélyt továbbra sem
- Tevez meg nem fog eljönni padra, ráadásul piszok nagy fizetése van, nem véletlen nem viszi el senki.
- Boateng árban megérné, de nem látok róla semmi hírt sajna. Meg nem is tudom, beillene-e.

Pogba kellene, az biztos. Ő az, akire azt mondom, hogy tutira megérné kaparni érte.
Kerlon írta:Ráadásul benne is meg van az ami Suárezben, de tud viselkedni.
Cavani elkényelmesedett herceg lenne csak itt, nem látom a szemében azt amit Suareznek. Suarez lazán odaveri és olcsóbb is jóval.

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. június 8., szombat 21:21

Sierra írta:Én nem bánom, ha jön Cavani, de sírni se fogok, ha nem jön. A számok mindenesetre mellette szólnak, Higuaínhoz képest egyáltalán nem visszaesés. Szóval nem leszünk szarabb csapat, ha érkezik. :-)

Csatárposzton igazából már csak Suarez meg Cavani van terítéken, valamelyik szinte biztos, hogy jönni fog.
Én se. Gyors, jól fejel, mindkét lábával jól lő, remekül érkezik a kapu elé... Ráadásul benne is meg van az ami Suárezben, de tud viselkedni.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Vissza: