Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Az arkhamos szál érdekes lesz. Én is kíváncsi vagyok mi lesz belőle. De most több, mint 1 hónap szünet akkor. Januárba tér vissza szal addig várhatok.

HozzászólásSzerző: mathers » 2014. november 25., kedd 21:06
HozzászólásSzerző: Remy » 2014. november 25., kedd 20:58
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. november 24., hétfő 22:38
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Szerintem nagyon lapos rész volt, 5-6/10. A Sashas jelenet meg teljesen kiszámítható volt...P. Krisz írta:TWD
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Nem történt túl sok dolog , de jó rész volt . Végre újra több szálon futott a történet . A atya nem tudom mit akar kezdeni egymagában , de eléggé nevetséges volt a zombis jelenete , először birkózik vele aztán úgy odabassza földre mint valami szára kórót . Glennék elmentek vizért és ennyi . Rick puhapöcs lett és átkúrták az agyukat . Sasha meg kb. öt centiről vette le a ablakot és elájul .![]()
10/7
HozzászólásSzerző: El Tigre » 2014. november 24., hétfő 20:45
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Korrekt volt a második évad,voltak benne klisék,hülyeségek meg nyálaskodás,de végig leültetett ... azonban az utolsó rész csalódás volt,már nagyon felhígították a sztorit.Realista24 írta:Na, vége, összességében egy 8/10-et kap, deRealista24 írta:Látom itt jól megöltem a bulit, na de on.
Orphan Black második évad, még van két rész belőle de,
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!az a baj, hogy nem tudott szintet lépni, legalábbis nem olyan mértékben, mint mondjuk egy HoC, ahol csak azért nem toltam rá a második évadra a 10/10-et mert jön a harmadik és ki tudja mi lesz ott. Ugyanaz a séma és téma, mint az első évadban, ami nem gond, csak vártam volna valami pluszt. A végén majd pontozom.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!a végére nagyon elkezdték keverni a szálakat, és ha elveszítik a kontrollt, akkor oltári nagy baromság jöhet ki belőle. Így is már-már átestek a ló túloldalára.
HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2014. november 24., hétfő 19:54
HozzászólásSzerző: torjack » 2014. november 24., hétfő 16:43
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. november 24., hétfő 16:40
Nálam már a legjobb évad egyébként. Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Brodyt nem kellett volna 1,5 évadnál tovább húzni....pláne nem háromigateeemadrid írta:Nagyon kemény ez a Homeland, újabb zseniális rész. Ha továbbra is marad ez a színvonal - márpedig ez elég sanszos - akkor számomra simán lehet, hogy ez a 4. lesz az eddigi legjobb évad.
HozzászólásSzerző: El Tigre » 2014. november 24., hétfő 15:44
HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2014. november 24., hétfő 14:34
HozzászólásSzerző: tucsoki » 2014. november 23., vasárnap 13:39
HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2014. november 23., vasárnap 9:30
HozzászólásSzerző: danianevem » 2014. november 23., vasárnap 9:20
csabi* írta:a constantine simán veri az összes többi képregényes sorozatot, eddig egész pofás és egyre jobb
HozzászólásSzerző: Sunsky » 2014. november 23., vasárnap 3:14
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. november 23., vasárnap 0:11
Na, vége, összességében egy 8/10-et kap, deRealista24 írta:Látom itt jól megöltem a bulit, na de on.
Orphan Black második évad, még van két rész belőle de,
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!az a baj, hogy nem tudott szintet lépni, legalábbis nem olyan mértékben, mint mondjuk egy HoC, ahol csak azért nem toltam rá a második évadra a 10/10-et mert jön a harmadik és ki tudja mi lesz ott. Ugyanaz a séma és téma, mint az első évadban, ami nem gond, csak vártam volna valami pluszt. A végén majd pontozom.
HozzászólásSzerző: csabi* » 2014. november 22., szombat 23:28
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. november 22., szombat 20:51
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. november 21., péntek 23:07
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. november 21., péntek 23:05
HozzászólásSzerző: Boky » 2014. november 21., péntek 23:02
LOLOLOLOL. ideje aludni.Kicsit védeném az Arrowt, de pl. a Vikingek - direkt olyan, amit nézel - sem erősebb színvonal.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. november 21., péntek 22:59
Jelenlévő fórumozók: 13 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem