OFF
Re: OFF
Németországban nem lehet, az tuti, egyik haverom amikor jön haza, akkor pakolja tele cuccokkal a laptopját.

- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
És ha büntetnék, akkor nem mennél ki?
Szerinted legális a torrentezés?De egyébként még régebben olvastam, hogy valamelyik ország büntetni akarja vagy mi.
SzarInkább ezt sasoljátok.

Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- mathers
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Ramos, Modric, Iniesta, Ronaldinho, Ronaldo, Zidane
Már kúrálom magam a Homelanddel meg Bansheevel.ezt teszi a sok arrow meg vámpírnaplók meg a többi hasonló finomság

De egyébként még régebben olvastam, hogy valamelyik ország büntetni akarja vagy mi. De nem lett belőle semmi, mert kb akkor mindenki menne a hűvösre.

- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
És csodálkozol, amikor réjhez hasonlítanak.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
van benned valami szuicid hajlam az fix, szeretsz házhoz jönni a pofonértmathers írta:Mikor egy smiley többet mond minden szónál.Realista24 írta:

Nem illik.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:

Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- mathers
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Ramos, Modric, Iniesta, Ronaldinho, Ronaldo, Zidane
Egyik ismerősöm szerint Angliába nem lehet torrentezni, mert büntetik. Ez igaz? Szerintem tutira nem, de jövőre odakészülök gondoltam azért megkérdezem.

-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Hát az még odébb van, vagy sose lesz...Tottinho írta:Szavaztam, de azért csatolhattál volna mellé egy összeállítást a legszebb góljaidról, cselekről, gólpasszaidrólGéci írta:Tolhatnátok pár szavazatot aki nem tette meg. Délbe lezárul a szavazás . Köszi!!

Köszi mindenkinek a szavazatot! Neccesen, de behúztam

- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
El nem tudom képzelni, hogy a kutyaharapás szőrével hogy tud jobb lenni.
Egyszerű biológia/kémia az egész. Reggel eleve dehidratált a szervezeted, amit 2 sörrel meg a pálinkával tovább dehidratálsz. Én is próbáltam már de én nem javasolnám senkinek, gyakorlatilag még rövid távon sem lettem jobban tőle. Ismerek pár alakot aki ezzel rajkodik, aztán elvörösödik a fejük meg zombik egész nap, asztal mellett alszanak stb.
Én egyébként a pihenésre esküszöm, alvás után bedobok egy kis light kaját, magamhoz veszek egy flakon vizet utána meg vissza az ágyba, sorozatok, filmek, meg fifa, ezekkel lefoglalom magam és akkor kevésbé gondolok a másnaposságra.
Hogyha valami meló van másnap nekem akkor a legrosszabb, főleg nyáron mikor kilépsz az ajtón és érzed, hogy a nap széttrancsírozza a fejed.
Egyszerű biológia/kémia az egész. Reggel eleve dehidratált a szervezeted, amit 2 sörrel meg a pálinkával tovább dehidratálsz. Én is próbáltam már de én nem javasolnám senkinek, gyakorlatilag még rövid távon sem lettem jobban tőle. Ismerek pár alakot aki ezzel rajkodik, aztán elvörösödik a fejük meg zombik egész nap, asztal mellett alszanak stb.

Én egyébként a pihenésre esküszöm, alvás után bedobok egy kis light kaját, magamhoz veszek egy flakon vizet utána meg vissza az ágyba, sorozatok, filmek, meg fifa, ezekkel lefoglalom magam és akkor kevésbé gondolok a másnaposságra.
Hogyha valami meló van másnap nekem akkor a legrosszabb, főleg nyáron mikor kilépsz az ajtón és érzed, hogy a nap széttrancsírozza a fejed.

- Marci77
- Kedvenc játékosaid: Raúl.....Kocsárdi,Huszti.
- Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots
Ez a másnaposságos dolog. Eddig még sose ittam annyit h igazán megérezzem. Rájöttem hogyha egész nap iszok nem leszek részeg/off.
Nyáron vonyarci hetet úgy éltem végig,hogy reggelire is már sört ittam. És sose volt semmi bajom az egy hét alatt
Mondjuk én nem vagyok az a "most ak kvára b*sszunk be" ember. Megvan az adagom amit megiszok
,aztán legtöbbször többre nem is mindig vágyok.(Az adag miatt is már húzom a számat h sok pénz :P )

,aztán legtöbbször többre nem is mindig vágyok.(Az adag miatt is már húzom a számat h sok pénz :P )
Mindörökké KÉK-FEHÉR szív!
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
fanático írta:Sziasztok!
2014. november 15. 15:31-kor küldtem egy mezrendelést az oldalon megadott email címre, de azóta még nem kaptam visszajelzést, viszont látom, hogy kiírtátok a rendelések befogadásának szüneteltetését. Az lenne a kérdésem, hogy ez mennyiben befolyásolja a dolgok menetét az én esetemben?
először át kell utalnod egy nigériai számlaszámra 32.000 Ft-nak megfelelő uSd-t,majd várni hogy jelezzenek onnan,hogy mikor küldik a mezt.

Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
Sziasztok!
2014. november 15. 15:31-kor küldtem egy mezrendelést az oldalon megadott email címre, de azóta még nem kaptam visszajelzést, viszont látom, hogy kiírtátok a rendelések befogadásának szüneteltetését. Az lenne a kérdésem, hogy ez mennyiben befolyásolja a dolgok menetét az én esetemben?

- fiore
- Kedvenc játékosaid: isco
- Kedvenc csapatod: real madrid
Szerintem ezzel nincs probléma.morientes írta:Nem iszol elegetfiore írta:Akkor engem valami különleges képességgel áldhatott meg a sors. Reggel 5-10 percig kómás vagyok, kicsit háborog a gyomrom, utána viszont kutyabajom.![]()
Sok víz segít.

.
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Nem iszol elegetfiore írta:Akkor engem valami különleges képességgel áldhatott meg a sors. Reggel 5-10 percig kómás vagyok, kicsit háborog a gyomrom, utána viszont kutyabajom.![]()
Sok víz segít.

LEGIO PATRIA NOSTRA

http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...

- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Hééé...ne sértegess!h3x0r írta:Gyengék vagytok mind

LEGIO PATRIA NOSTRA