Kommentáld a híreket
- Jim
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho
Re: Kommentáld a híreket
Kaka még ingyen sem kéne senkinek
mert a teljesítményéhez képest iszonyúan magas a fizetése
sztem megvárja még lejár a szerződése
azután elsomfordál a hátsó kijáraton....
mert a teljesítményéhez képest iszonyúan magas a fizetése
sztem megvárja még lejár a szerződése
azután elsomfordál a hátsó kijáraton....
- Toky
- Kedvenc játékosaid: Casillas, Varane, Ramos, Benzema, Marcelo, Alonso, di María, Isco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Erre már valaki korábban írt. De akkor tömören.lucifer írta:Igazolással kapcsolatban egyébként miért nem rutinos kicsit a Real?
- Egyrészt ha mi ki is nézünk valakit, koránt sem biztos, hogy annak a csapatnak, ahol játszik, kell valaki (eladó!) tőlünk.
- Tegyük fel, hogy még is talál olyan játékost. Mondjuk a Tottenhamnek kell Higuaín. Akkor még mindig ott a kérdés, hogy az adott "csere" játékos oda akar-e igazolni. Az előbbi példánál maradva, Higuaín inkább menne olyan csapatba, ahol címeket nyerhet, de legalább indul a BL-ben mint a Juventus.
- És még ha a "csere" játékos és a másik klub meg is egyezik, egyáltalán nem biztos, hogy akit mi kinéztünk magunknak azt a másik klub odaadná, vagy a játékos el akarna menni onnan. Például ezért nem jön Vidal és valószínűleg Pogba sem.
De például a PSG-Verratti és Real-di María cserebere lehet, hogy létrejön (remélem). Kérdés, hogy a PSG mennyire ragaszkodik az olaszhoz, és hogy Verratti mennyire hajlandó a váltásra (ragaszkodik-e Ancelottihoz úgy, mint Thiago Silva vagy Lucas).
Cavani 60-ért? Remélem kacsa.
Kaká távozása: nehézkes. Ő reménykedik Ancelottiban, és valószínűleg hiszi, hogy még lehet helye a Real Madridban. Továbbá Pérez nem válna meg Tőle ingyen, amit a többi klub Kaká fizetése mellett már nem tudna állni. Ha mégis, akkor azok kisebb nevű európai (Galatasaray), vagy külföldi (amerikai vagy brazil némi céges támogatással) klubok, ahol meg az a helyzet, hogy a játékos (még) nem igazolna oda, mert érez magában még kellő erőt az európai topfocihoz. Vagy nem keresne olyan jól.
hehe, ez a Forbes-os lista micsoda? Idei reklámbevétel vagy minden bevétel?
- Galacticos
az ő vételárát költöttem el gondolatban.R.M.C.F írta:Hol írtál a vadlóról?

hát ha nagyon szoros a kapcsolata ancelottival, akkor én eltudnám képzelni hogy elhozza magával és meggyőzi hogy ő kell nekünk. a psg-t na őket már nehezebb lenne meggyőzni.R.M.C.F írta:.áll neki a jövő,miért váltana?
xabi két hónap out. ki tudja milyen formában tér vissza? khedirát ismerjük.. bőven kaphatna játéklehetőséget szerintem.R.M.C.F írta:Kondogbia....egyáltalán nem ismerem. Cserének miért jönne el egy fiatal? Nem tud fejlődni......ha nincs reális esélye a kezdőre akkor ne jöjjön,magával baxik ki.
hehe írta:hallod RMCF idehozzuk bélt, de ha tévedsz és betli lesz vagy egyfoyltában sérült, én nagyon összepüföllek![]()
R.M.C.F írta:Lehet hogy tévedek....de az ritka,mint a taknyos nyár....

oké jöjjön bale. de akkor hozzuk mellé iscot is. leszarom mi lesz itt a nyáron. ő kell.

- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Szerintem...de lehet, hogy tévedek...nem értékelik le sokan, csak az veri ki a biztosítékot, hogy 90 milliós ajánlatokról írogat a média, ami azért agyrém. 90 millió volt CR, aki BL győztes, aranylabdás, és reklámértékben is kicsit más kategória volt. Szóval mondjuk 50 milla, és hadd szóljon.R.M.C.F írta:de ma gondolkodtam volt -e ennyire lefelé kerekített focista az elmúlt 10 évben és nem tudok olyant megnevezni......iszonyat mennyire lefelé értéklik.
Ki értékeli le? Max itt a fórumon. Amúgy mindenki csak dicséri.R.M.C.F írta:10 évben és nem tudok olyant megnevezni......iszonyat mennyire lefelé értéklik.
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Aszondják idén hűvös nyarunk leszR.M.C.F írta:Lehet hogy tévedek....de az ritka,mint a taknyos nyár....

-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
hehe írta:hallod RMCF idehozzuk bélt, de ha tévedsz és betli lesz vagy egyfoyltában sérült, én nagyon összepüföllek![]()
Lehet hogy tévedek....de az ritka,mint a taknyos nyár....
MIndegy,mert már megfogadtam hogy nem szólok bele a bale leminősítésekbe,de ma gondolkodtam volt -e ennyire lefelé kerekített focista az elmúlt 10 évben és nem tudok olyant megnevezni......iszonyat mennyire lefelé értéklik.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
hallod RMCF idehozzuk bélt, de ha tévedsz és betli lesz vagy egyfoyltában sérült, én nagyon összepüföllek

-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
:

lehet rutintalanok lennének de jövőre nekem amúgy sem elvárásom semmi ha új csapatot sikerül építenünk. akkor két év múlva fogunk robbantani és égetni mindent jó pár évig.[/quote]
Hol írtál a vadlóról?
Hogy költeném el? Eccer már írtam,ha az lenne a feladatom,sok ezer euros fizetéssel,hogy legyenek az asztalon a nevek a hiányposztokra,akkor bazzeg ott lennének a nevek.....de sajnos nincs időm ezekkel foglalkozni és szinte a realon kívül nem is tudom más meccset megnézni.
Elmegy: Higu 25, DM 25, Coentrao 20, essien 0, carvalho 0, morata 7 ez kb 77 milla és ott van az a 40 milla ami a nyereség volt tehát a 120 kb áll........
A vadló......khhm....ahogy zizu is mondta(ezt jól látja)ronaldoval és messivel egy lapon CSAK őt lehet említeni.........a többi nagyon le van maradva.
Bárhová teheted,a kapu kivételével........megbax. Lehet jönni a stilussal,baromság,olyan mint a kaméleon,változik......ha bekket kell játszania akkor ott az egyik legjobb....ha szélsőt akkor ott....ha támadót középen akkor ott......bárhol.....bárkit.....
De a TH nem adja oda,persze hogy nem,mivel kb egymaga baxta meg az egész angol ligát,számtalan győztes brutál szép góllal.......ő a TH mindene......mind a barca messije,vagy a mi crünk.......és a vadló még egy sokkal rosszabb csapatban tolja,alig van kiszolgálás neki,inkább ő osztogat , meg nyeri meg a meccseket.
50 milla felett az ár sok érte,nem azért mert pl neymar 52 ért megérte,mert a brazil a kanyarba sincs hozzá.....hanem mert nincs akkora marketingértéke.....és vallom,hogy a 50 millio körüli és feletti játékosoknál,a marketing bevétel a lényeg,nem a játéktudás......
Suarez......falcao mellett jelenleg a legjobb támadó,annyi kivétellel,hogy az uru jobb a mezőnyben,játékügyesebb, viszont nagyon bunkó gyerek.........a kolumbiai meg ritka komoly támadó,de a mezőnyjátéka nem erős.
Kondogbia....egyáltalán nem ismerem. Cserének miért jönne el egy fiatal? Nem tud fejlődni......ha nincs reális esélye a kezdőre akkor ne jöjjön,magával baxik ki.
Verratti.......fiatal...tehetséges....egy fejlődő csapat tagja....áll neki a jövő,miért váltana? Hülyeség lenne.....megy neki,most került be a kezdőbe,nem szabad megbontani ezt.....fejlődni,rutint szerezni kell.....két évig még,és majd utána gondolkodjon,ráadásul a szerződése is kevesebb lesz időtartamra.
Cavani.....higunál jobb......de ha higu 25 ért megy el,akkor cavani max 35 ér,többet nem.
De ezeken felül,még számtalan lehetőség lesz,olyan nevek akiket még nem dobott be a média.....és itt sem került szóba....minden évben meglepetés ember. Most is lesz.
120 milla?
Carvajal 8
Egy jobb belső kpás khedira helyett mint pl vidal(tudom nem adják el) 30 , de van még ilyen másutt,portugália,franciao...körül kell nézni.
Egy támadó pl suarez 40
és....hát ha eladnák balet......50....de annyiért idén nem,max jövőre ha nem fog hosszabbítani.
-----------------------Iker
Carvajal---------Pepe/varane--------Ramos------------Marcelo
--------X----------Alonso----------Modric
---Bale-----------Suarez---------CR
Azt jó idő......jöhet bárki.
megírtam a hozzászólást megnéztem kik vannak a fórumon abban a topikban. megláttam a nevedet tudtam hogy írtam a vadlóról és geci tudtam hogy valamit írni fogsz. de jó is mert akartam kérdezni. te hogy költenél el most ezen a nyáron úgy 120 milliót? az eladásokkal együtt. elmegy higuain és dimaria meg kaká így számolj. :-)A jobb szárny,elég rutintalan lenne nem? Carvajal,Isco,verratti......azért ez a real,itt nem olyan eccerű ez.

lehet rutintalanok lennének de jövőre nekem amúgy sem elvárásom semmi ha új csapatot sikerül építenünk. akkor két év múlva fogunk robbantani és égetni mindent jó pár évig.[/quote]
Hol írtál a vadlóról?
Hogy költeném el? Eccer már írtam,ha az lenne a feladatom,sok ezer euros fizetéssel,hogy legyenek az asztalon a nevek a hiányposztokra,akkor bazzeg ott lennének a nevek.....de sajnos nincs időm ezekkel foglalkozni és szinte a realon kívül nem is tudom más meccset megnézni.
Elmegy: Higu 25, DM 25, Coentrao 20, essien 0, carvalho 0, morata 7 ez kb 77 milla és ott van az a 40 milla ami a nyereség volt tehát a 120 kb áll........
A vadló......khhm....ahogy zizu is mondta(ezt jól látja)ronaldoval és messivel egy lapon CSAK őt lehet említeni.........a többi nagyon le van maradva.
Bárhová teheted,a kapu kivételével........megbax. Lehet jönni a stilussal,baromság,olyan mint a kaméleon,változik......ha bekket kell játszania akkor ott az egyik legjobb....ha szélsőt akkor ott....ha támadót középen akkor ott......bárhol.....bárkit.....
De a TH nem adja oda,persze hogy nem,mivel kb egymaga baxta meg az egész angol ligát,számtalan győztes brutál szép góllal.......ő a TH mindene......mind a barca messije,vagy a mi crünk.......és a vadló még egy sokkal rosszabb csapatban tolja,alig van kiszolgálás neki,inkább ő osztogat , meg nyeri meg a meccseket.
50 milla felett az ár sok érte,nem azért mert pl neymar 52 ért megérte,mert a brazil a kanyarba sincs hozzá.....hanem mert nincs akkora marketingértéke.....és vallom,hogy a 50 millio körüli és feletti játékosoknál,a marketing bevétel a lényeg,nem a játéktudás......
Suarez......falcao mellett jelenleg a legjobb támadó,annyi kivétellel,hogy az uru jobb a mezőnyben,játékügyesebb, viszont nagyon bunkó gyerek.........a kolumbiai meg ritka komoly támadó,de a mezőnyjátéka nem erős.
Kondogbia....egyáltalán nem ismerem. Cserének miért jönne el egy fiatal? Nem tud fejlődni......ha nincs reális esélye a kezdőre akkor ne jöjjön,magával baxik ki.
Verratti.......fiatal...tehetséges....egy fejlődő csapat tagja....áll neki a jövő,miért váltana? Hülyeség lenne.....megy neki,most került be a kezdőbe,nem szabad megbontani ezt.....fejlődni,rutint szerezni kell.....két évig még,és majd utána gondolkodjon,ráadásul a szerződése is kevesebb lesz időtartamra.
Cavani.....higunál jobb......de ha higu 25 ért megy el,akkor cavani max 35 ér,többet nem.
De ezeken felül,még számtalan lehetőség lesz,olyan nevek akiket még nem dobott be a média.....és itt sem került szóba....minden évben meglepetés ember. Most is lesz.
120 milla?
Carvajal 8
Egy jobb belső kpás khedira helyett mint pl vidal(tudom nem adják el) 30 , de van még ilyen másutt,portugália,franciao...körül kell nézni.
Egy támadó pl suarez 40
és....hát ha eladnák balet......50....de annyiért idén nem,max jövőre ha nem fog hosszabbítani.
-----------------------Iker
Carvajal---------Pepe/varane--------Ramos------------Marcelo
--------X----------Alonso----------Modric
---Bale-----------Suarez---------CR
Azt jó idő......jöhet bárki.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
Én simán eladnám a Pepe, Coentrao, Kaka, Callejon, Higuain, Di Maria hatost. Az értük kapott pénzből gond nélkül meg lehetne venni Balet és Iscót, meg esetleg még egy embert tartaléknak a védelembe. Hoznék egy rutinosabb csatárt cserének Benzema mögé olcsón, 6 milliót meg kifizetnék Casemiroért. Ezen felül pluszban csak egy középpályásért kéne pénzt kiadni, ha Marad Alonso és Khedira is. Tartalékból felraknám Jesét. Kb 50-60 millió mínusz lenne csak a nyárra, nem kis erősítésekkel.
Ami viszont aggaszt, hogy Kaká távozásáról semmi hír.
Nehogy már itt maradjon még egy évet, semmit értelme.

- schranzer
- Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Ronaldo (R9)
Bár nem kivanom neki, de ha lehet ilyet mondani, akkor talán a legjobbkor erkezett Alonso serulese. Ma megmutottek, es a hirek szerint 2 honap mulva állhat csak munkába. Azaz ezmiatt tutira hogy veszunk a helyére egy jatekost. Kihagyja az eloszezont, es kitudja egyáltalán mire lesz kepes egy ilyen serules es kihagyas utan. Így is borzaszto lassu, es lathattuk Kaka esetében, akinek szintén lágyék mutetje volt ha jol tudom, hogy o is azota szinte egy nagy nulla. Ugy hiszem, Alonsonak most jott el az ideje, az idei szezonban is latszodott mar hogy kioregedett, de ezek utan szerintem mar csak kiegeszito ember lesz. Rákell menni Verrattira, vagy Gundoganra, nincs mese.
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Jó ez amit leírtál Gala, csak kicsit sok.
- Verrattira nem látok reális esélyt továbbra sem
- Tevez meg nem fog eljönni padra, ráadásul piszok nagy fizetése van, nem véletlen nem viszi el senki.
- Boateng árban megérné, de nem látok róla semmi hírt sajna. Meg nem is tudom, beillene-e.
Pogba kellene, az biztos. Ő az, akire azt mondom, hogy tutira megérné kaparni érte.
- Verrattira nem látok reális esélyt továbbra sem
- Tevez meg nem fog eljönni padra, ráadásul piszok nagy fizetése van, nem véletlen nem viszi el senki.
- Boateng árban megérné, de nem látok róla semmi hírt sajna. Meg nem is tudom, beillene-e.
Pogba kellene, az biztos. Ő az, akire azt mondom, hogy tutira megérné kaparni érte.
Cavani elkényelmesedett herceg lenne csak itt, nem látom a szemében azt amit Suareznek. Suarez lazán odaveri és olcsóbb is jóval.Kerlon írta:Ráadásul benne is meg van az ami Suárezben, de tud viselkedni.
Én se. Gyors, jól fejel, mindkét lábával jól lő, remekül érkezik a kapu elé... Ráadásul benne is meg van az ami Suárezben, de tud viselkedni.Sierra írta:Én nem bánom, ha jön Cavani, de sírni se fogok, ha nem jön. A számok mindenesetre mellette szólnak, Higuaínhoz képest egyáltalán nem visszaesés. Szóval nem leszünk szarabb csapat, ha érkezik. :-)
Csatárposzton igazából már csak Suarez meg Cavani van terítéken, valamelyik szinte biztos, hogy jönni fog.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- doncsontos
- Kedvenc játékosaid: Luis Figo, Ronaldo, Zidane, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Felvázolnám az én költési széndékaimat.
előszöris mondjuk van 90millió amit költhetek és akkor az eladásból (dimaria,higu,callejón,coentrao) ez legalább plusz 70milla.
ott tartok h elkezdhetek költekezni 160misiből.
kp:verratti legalább 30M kondogbia 14M
és akkor hoznám DM posztjára Bale-t nagyon max 70Mért ezzel tartok most durván 115Mnál és van még 45M. ÉS itt jönne képbe DRAKULA 35ért őtis el lehet hozni és jöhet a Tizedik Cha-Cha-Cha
ja és a maradék 10milliót meg odaadnám Khedriának h vegyen egy kis szigetet távol Madridtól. :Đ

előszöris mondjuk van 90millió amit költhetek és akkor az eladásból (dimaria,higu,callejón,coentrao) ez legalább plusz 70milla.
ott tartok h elkezdhetek költekezni 160misiből.
kp:verratti legalább 30M kondogbia 14M
és akkor hoznám DM posztjára Bale-t nagyon max 70Mért ezzel tartok most durván 115Mnál és van még 45M. ÉS itt jönne képbe DRAKULA 35ért őtis el lehet hozni és jöhet a Tizedik Cha-Cha-Cha

ja és a maradék 10milliót meg odaadnám Khedriának h vegyen egy kis szigetet távol Madridtól. :Đ
Luis Figo 10
Ronaldo Nazárió 9
Zinedine Zidane 5
Ronaldo Nazárió 9
Zinedine Zidane 5
Én nem bánom, ha jön Cavani, de sírni se fogok, ha nem jön. A számok mindenesetre mellette szólnak, Higuaínhoz képest egyáltalán nem visszaesés. Szóval nem leszünk szarabb csapat, ha érkezik. :-)
Csatárposzton igazából már csak Suarez meg Cavani van terítéken, valamelyik szinte biztos, hogy jönni fog.
- lucifer
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, Ronaldo, Laudrup, Özil, Zidane, Kaká, Casillas, Ramos, Guti, Varane, Benzema, Roberto Carlos, Modric
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Magyarország, Németország, Brazilia
Igazolással kapcsolatban egyébként miért nem rutinos kicsit a Real?
Ezt arra értem (mielőtt valaki ezért letámadna olvassátok is el) hogy nem próbál olyan játékosokat bevonni az üzletekbe akik esetleg érdekeltek lehetnek egy adott igazolás kapcsán. Itt van pl ez Higuaín ügy,miért nem próbálkozunk be egy 1-1+pénz alapon a Spursnél? Azért akármennyire van szapulva Higu meg igy bl kapufa a lyon ellen úgy, idényenként minimum 20 gól egy spanyol bajnokságba nem rossz. Angliában meg ahol a technika nem is számít még jobb lehetne.
Vagy ha ez nem lenne jó,ott van Garay is őt miért nem próbáljuk meg hazsnositani,felajánlanák egy igazolásért cserébe és kész.
Régebben voltak olyan hírek is hogy a Malaga akarja Albiol, akkor Albiol+15M és itt is van Isco
ezt leszámítva a következő szezonban is lesznek olyan játékosok akik berobbannak a köztudatban és jövő nyáron is dobálni fogja a neveket a sajtó, a kérdés az a Real akadémiáján miért nem tudnak kinevelni egy Pogbát,Iscot,Verattit vagy akárkit?
Ezt arra értem (mielőtt valaki ezért letámadna olvassátok is el) hogy nem próbál olyan játékosokat bevonni az üzletekbe akik esetleg érdekeltek lehetnek egy adott igazolás kapcsán. Itt van pl ez Higuaín ügy,miért nem próbálkozunk be egy 1-1+pénz alapon a Spursnél? Azért akármennyire van szapulva Higu meg igy bl kapufa a lyon ellen úgy, idényenként minimum 20 gól egy spanyol bajnokságba nem rossz. Angliában meg ahol a technika nem is számít még jobb lehetne.

Vagy ha ez nem lenne jó,ott van Garay is őt miért nem próbáljuk meg hazsnositani,felajánlanák egy igazolásért cserébe és kész.
Régebben voltak olyan hírek is hogy a Malaga akarja Albiol, akkor Albiol+15M és itt is van Isco
ezt leszámítva a következő szezonban is lesznek olyan játékosok akik berobbannak a köztudatban és jövő nyáron is dobálni fogja a neveket a sajtó, a kérdés az a Real akadémiáján miért nem tudnak kinevelni egy Pogbát,Iscot,Verattit vagy akárkit?
- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
Forbes:
1. Tiger Woods 59,5 millió euró
2. Roger Federer 54,4
3. Kobe Bryant 47,1
4. LeBron James 45,5
5. Drew Brees 38,8
6. Aaron Rodgers 37,3
7. Phil Mickelson 37,1
8. David Beckham 35,9
9. Cristiano Ronaldo 33,5
10. Lionel Messi 31,4
…
68. Neymar 15,6
1. Tiger Woods 59,5 millió euró
2. Roger Federer 54,4
3. Kobe Bryant 47,1
4. LeBron James 45,5
5. Drew Brees 38,8
6. Aaron Rodgers 37,3
7. Phil Mickelson 37,1
8. David Beckham 35,9
9. Cristiano Ronaldo 33,5
10. Lionel Messi 31,4
…
68. Neymar 15,6

- Galacticos
de itt nem tudnának minket átbaszni. ha csak boateng nem sérülten jön, de kétszer ugyanazt a poént nm illik elsütni.lucifer írta:Másik nem gondolod hogy elég nekünk a Milanból, Kakával is pórul jártunk nem is kicsit míg ők megszedték magukat.

megírtam a hozzászólást megnéztem kik vannak a fórumon abban a topikban. megláttam a nevedet tudtam hogy írtam a vadlóról és geci tudtam hogy valamit írni fogsz. de jó is mert akartam kérdezni. te hogy költenél el most ezen a nyáron úgy 120 milliót? az eladásokkal együtt. elmegy higuain és dimaria meg kaká így számolj. :-)A jobb szárny,elég rutintalan lenne nem? Carvajal,Isco,verratti......azért ez a real,itt nem olyan eccerű ez.

lehet rutintalanok lennének de jövőre nekem amúgy sem elvárásom semmi ha új csapatot sikerül építenünk. akkor két év múlva fogunk robbantani és égetni mindent jó pár évig.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
A Sanitas felügyelte a műtétet.Más olvasgattam a napokban egy olyan hírt hogy Alonsót megműtötték Münchenbe,csak nekem tűnik fel ebből hogy rohadtul nincs rendben a Sanitassal valami ha ő is Münchenbe ment egy operáció miatt?
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema