Premier League
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Re: Premier League
Már ha lehet hinni a pletykáknak, hogy Béla távozik. Tehetséges srác szerintem, bőven túllépheti Balet tudásban.
CR helyére. Az egyik oldalon lenne Sterling, a másikon meg Bale rohamozna

- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
minek?nmate írta:Sterlinget el kell hozni ezektől a lúzerektől, BL nem lesz meg nekik, tuti jönne

- nmate
Sterlinget el kell hozni ezektől a lúzerektől, BL nem lesz meg nekik, tuti jönne

Azért az, hogy a német jobb lenne túlzás
Ott már jó ideje az megy ami most a angoloknál
Van egy Bayern, mögöttük a többi 15 csapat szépen veri körbe egymást
Néha van egyvalaki közölük aki fel tud nőni a Bayern mellé
Ott már jó ideje az megy ami most a angoloknál
Van egy Bayern, mögöttük a többi 15 csapat szépen veri körbe egymást
Néha van egyvalaki közölük aki fel tud nőni a Bayern mellé
-
- Kedvenc csapatod: Találd ki
Elég kiegyensúlyozott a Premier League.. Sok sz*r középcsapat versenyzik az első helyért
A liga szégyene, hogy ez a MU a 4. tud lenni ebben az "elit" bajnokságban
Viccen kívül, nem tudom mikor tört meg az angol bajnokság, de a Chelseat kivéve (ők is csak Mou miatt stabilak) csupa bohóc csapatok játszanak bohóc játékkal. Nem nézek sok PL meccset, de a küzdés elég csekély mértékében elégíti ki a nézőket. Nem akarok különbséget vonni, de a jelenlegi német és spanyol liga fényévekre van az angoltól. Pedig pár éve még kb. szerelmes voltam a bajnokságukba, ez mára már teljesen eltűnt.

rendesen meglepődtem.
united szar szezonkezdetéről mennek a hírek szeptember óta. így fos úgy fos. van gaal negatív rekordokat döntöget.. ezidáig nem volt idegenbeli győzelmük.. stb.. mondom ránézek már a tabellára és a 4. helyen állnak. befosok.
de még az arsenalt is megelőzik. :Đ
united szar szezonkezdetéről mennek a hírek szeptember óta. így fos úgy fos. van gaal negatív rekordokat döntöget.. ezidáig nem volt idegenbeli győzelmük.. stb.. mondom ránézek már a tabellára és a 4. helyen állnak. befosok.

de még az arsenalt is megelőzik. :Đ
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
...a Spurs még így is mögöttük van.tucsoki írta:Az Arsenal 1982 óta nem kezdte ilyen rosszul a szezont.

2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
Az Arsenal 1982 óta nem kezdte ilyen rosszul a szezont.
- numberone1
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
Csak az a baj, h mar nem talalni kiemelkedo tudasu edzoket, akik egy Arsenal szintu csapatnak megfelelo lenne. Mert ha mar elkuldik Wengert akkor legalabb jobb trenert kell nekik talalniuk. A felhozatal meg tele van kozepszeru es rosszabbakkal.ziro4vr írta:Na de ki szedte össze ezt a lúzer bagázst? Ha akarnak valamit el kell küldeni a franciát, ki kell lépni az állóvízből és a mai követelményeknek megfelelően csapatot építeni.BBarni írta:Mondjuk a mai meccsen nagyon nem lehet Wengert hibáztatni amikor kb 10 helyzetből mindet elbaszták vagy De Gea védett, aztán jön egy kabaré(les) gól majd a Mu beáll bekkelni és kontrázni...
(most csak a mai meccsről beszéltem, az tény, hogy ebben a szezonban az ő keze is csúnyán benne van)
Bar az teny, h ujitas kellene, de akar egy Spurs szindroma is bekovetkezhet Wenger utan. Meg mindig jobb, mit ha Pellegriniket v Pochettinokat ultetnenek le.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou
KAK 
34. Liga, 13. BL

Merci Zizou

Milyen 5 ziccer??
Csak egy ugrik be amikor Wilshere De Geaba rúgta a labdát
Az olyan, mint pl Sánchez lapos lövése a 16osról nem számít ziccernek, gyenge próbálkozás
Wenger felett teljesen eljárt az idő. Az istenített látványos focijuk sablonos, egysíkú, kiszámítható
De ez Wengerre is tökéletes leírás
Az új gólvágó, Welbeck pedig egy totál középszerű játékos. Testfelépítése ami jó egyedül. A gólveszély pedig nemhogy hiányzik a játékából, de olyan mintha belenne oltva ellene
Az állandóan kritizált Giroud sokkal jobb nála és a visszatérése jót fog tenni a csapatnak, feltéve ha ő fog játszani
Csak egy ugrik be amikor Wilshere De Geaba rúgta a labdát
Az olyan, mint pl Sánchez lapos lövése a 16osról nem számít ziccernek, gyenge próbálkozás
Wenger felett teljesen eljárt az idő. Az istenített látványos focijuk sablonos, egysíkú, kiszámítható
De ez Wengerre is tökéletes leírás
Az új gólvágó, Welbeck pedig egy totál középszerű játékos. Testfelépítése ami jó egyedül. A gólveszély pedig nemhogy hiányzik a játékából, de olyan mintha belenne oltva ellene
Az állandóan kritizált Giroud sokkal jobb nála és a visszatérése jót fog tenni a csapatnak, feltéve ha ő fog játszani
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Rabona kellett volnaRealista24 írta:Na, most buktam a fogadásom ziroval

Nem illik.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Na, most buktam a fogadásom ziroval

Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Gera, Lipcsei, Ronaldo, Zidane, Henry
- Kedvenc csapatod: FTC, Real Madrid
Ezért írtam, hogy csak a mai meccsről beszélek ha kb 5 ziccerből berúgnak 3-mat akkor senki sem szidná most Wengert, meg azért az is tény, hogy a Mu első kaput eltaláló lövése a 85. percben volt(Rooney gólja)!Na de ki szedte össze ezt a lúzer bagázst? Ha akarnak valamit el kell küldeni a franciát, ki kell lépni az állóvízből és a mai követelményeknek megfelelően csapatot építeni.
Az igazolásokat elkúrta(rengeteg sérülés ide vagy oda) nem is kicsit(kivéve Sánchez), ez is igaz!Remélem idén nem lesz meg a BL hely és akkor talán lesz valami változás!
2-3 hete már nincsenek...Útwenger is eltűnt
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Csupán 2Csabi írta:miért 8p a hossabbítás? sérülés volt?

2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
Az elmúlt évek legerősebb keretével is ugyan az a cél, ez tökéletesen leírja Wenger-t.
- nmate
Visszavezethető rá, ő hozta össze a csapatát. Sok kicsit az FGY, pedig azért vannak arcok akik jobb képességűek.
Útwenger is eltűnt
Útwenger is eltűnt

- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Na de ki szedte össze ezt a lúzer bagázst? Ha akarnak valamit el kell küldeni a franciát, ki kell lépni az állóvízből és a mai követelményeknek megfelelően csapatot építeni.BBarni írta:Mondjuk a mai meccsen nagyon nem lehet Wengert hibáztatni amikor kb 10 helyzetből mindet elbaszták vagy De Gea védett, aztán jön egy kabaré(les) gól majd a Mu beáll bekkelni és kontrázni...
(most csak a mai meccsről beszéltem, az tény, hogy ebben a szezonban az ő keze is csúnyán benne van)
Nem illik.