Real Madrid vs. Barcelona
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
Re: Real Madrid vs. Barcelona
alberto megy vissza a sevillához, ez biztos.
rafinhát kölcsön szeretnék adni (vigo,sociedad,betis olvastam eddig) egy olyan elsőosztályú csapathoz, ahol játszhat.
ugyanis az ő posztja telített (sajnos, de inkább nem sajnos) minőségileg is.
roberto nagyobb eséllyel megy fel, de akkor jds-nek kellene távoznia.
deulofeunál a sevilla a sanszos, és neymar érkezése, és pedro + tello biztos maradása miatt támogatnám is.
oda mehetne egy évre, navas távozásával jól fog jönni nekik egy szélső.
dortmundban nem érzem, hogy a grosskreutz,reus,blaszczykowski,bittencourt fogat mögött játszana eleget.
egyébként távozik még más is a b-től, muniesa, balliu, leses és lobato is elmegy.
sajnos nem kaphatja meg mindenki a lehetőséget, évente 1-2 játékosnál többet nem lehet felvinni, nincs annyi hely.
a barca b a végétől eltekintve jó szezont ment, itt sok volt már a döntetlen meg vereség a vége fele, le is csúsztak szépen.
de sosem vagyok az ilyen fiókcsapatokkal szigorú ebben a tekintetben, hiszen a többi erős középcsapattal és élcsapattal ellentétben nekik "csak" az a motiváció van meg, hogy bizonyítsanak, felkerüljenek vagy valaki elvigye őket, a feljutás viszont nem tudja őket motiválni, nyilván így nehezebb.
rafinhát kölcsön szeretnék adni (vigo,sociedad,betis olvastam eddig) egy olyan elsőosztályú csapathoz, ahol játszhat.
ugyanis az ő posztja telített (sajnos, de inkább nem sajnos) minőségileg is.
roberto nagyobb eséllyel megy fel, de akkor jds-nek kellene távoznia.
deulofeunál a sevilla a sanszos, és neymar érkezése, és pedro + tello biztos maradása miatt támogatnám is.
oda mehetne egy évre, navas távozásával jól fog jönni nekik egy szélső.
dortmundban nem érzem, hogy a grosskreutz,reus,blaszczykowski,bittencourt fogat mögött játszana eleget.
egyébként távozik még más is a b-től, muniesa, balliu, leses és lobato is elmegy.
sajnos nem kaphatja meg mindenki a lehetőséget, évente 1-2 játékosnál többet nem lehet felvinni, nincs annyi hely.
a barca b a végétől eltekintve jó szezont ment, itt sok volt már a döntetlen meg vereség a vége fele, le is csúsztak szépen.
de sosem vagyok az ilyen fiókcsapatokkal szigorú ebben a tekintetben, hiszen a többi erős középcsapattal és élcsapattal ellentétben nekik "csak" az a motiváció van meg, hogy bizonyítsanak, felkerüljenek vagy valaki elvigye őket, a feljutás viszont nem tudja őket motiválni, nyilván így nehezebb.
-
- Kedvenc játékosaid: Henry
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Arsenal
[/quote]ez a négy emberke az első csapathoz megy vagy eligazolnak máshova? mert pl deulofeu (milyen mocskos nehéz neve van) nem sok jóra számíthat a csóri bármekkora tehetség is. ha jól tudom szélsőt játszik inkább de lehet csatárt is. namost ott van alexis, pedro, neymar, iniesta....[/quote]
Deut kölcsönözné a Dortmund meg talán a Sevilla is.Rafinhát is 1 évre kölcsön adják ha jól tudom a Betisnek.Luis Alberto csak kölcsönbe volt a Barca B-ben.Sergi Roberto meg megy a nagyokhoz.
Deut kölcsönözné a Dortmund meg talán a Sevilla is.Rafinhát is 1 évre kölcsön adják ha jól tudom a Betisnek.Luis Alberto csak kölcsönbe volt a Barca B-ben.Sergi Roberto meg megy a nagyokhoz.
ez a négy emberke az első csapathoz megy vagy eligazolnak máshova? mert pl deulofeu (milyen mocskos nehéz neve van) nem sok jóra számíthat a csóri bármekkora tehetség is. ha jól tudom szélsőt játszik inkább de lehet csatárt is. namost ott van alexis, pedro, neymar, iniesta....GT37 írta:Vak tyúk is talál szemet.MorataMartin írta:Ez az a Castilla a Barca B előtt végzett!!!![]()
![]()
Viccen kívül grat a Castillának, jobbak voltak idén, igaz, csak két ponttal.
Kíváncsi leszek, jövőre hogyan változnak az erőviszonyok, a Barça B-ből távozik Rafinha, Sergi Roberto, Deulofeu és Luis Alberto is, négy kulcsember, tehát valamilyen szinten újra kell majd építeni a csapatot.
- GT37
- Kedvenc csapatod: Barça, Spurs
Vak tyúk is talál szemet.MorataMartin írta:Ez az a Castilla a Barca B előtt végzett!!!![]()

Viccen kívül grat a Castillának, jobbak voltak idén, igaz, csak két ponttal.
Kíváncsi leszek, jövőre hogyan változnak az erőviszonyok, a Barça B-ből távozik Rafinha, Sergi Roberto, Deulofeu és Luis Alberto is, négy kulcsember, tehát valamilyen szinten újra kell majd építeni a csapatot.
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Azt hiszem ez a jó megfogalmazás.a meg már egy ember legelöl nem csinálja rendesen a letámadást akkor onnantól borul az egész mint a dominó.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- sonic
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric
istimester írta:We enjoyed the bulk of the possession against Bayern, they couldn't control the game. To look only at the result doesn't really tell the whole story.
BVAHAHAHAHAHAHAHAHAAAAAAA!!!! A mai este tiszta moka es kacagas ugylatom.

"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."
- Galacticos
ebben egyetértek. és ehhez jön hogy xavi kiöregedett.realistahuni írta:Annyit még hozzátennék, hogy a letámadós játékuk nagy mértékben leromlott.
régen foggal körömmel küzdöttek a labdáért amíg vissza nem szerezték meg se álltak. most meg messi sétálgat, ha meg már egy ember legelöl nem csinálja rendesen a letámadást akkor onnantól borul az egész mint a dominó.
-
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Vagyis.....amiről pofáztam már évekkel ezelőtt.....ha valaki végre elhiszi hogy verhetőek,az talán meg is tudja őket verni.....aki (20ból 19/20 csapat teleszart gatyával hagyta hogy passzolgassanak a térfelükön) fél,aki ne hisz,az NEM is tud győzni........realistahuni írta:Én leegyszerűsítem a barca problémáját.....mert nem is nagyon bonyolult....Xavi kezd kikopni,ő határozta meg azt a tempót,ami most már annyira nem jellemző. A sebességet,a beindulásokra adott ütempasszokat......a beindulások lehetőségét.
Annyit még hozzátennék, hogy a letámadós játékuk nagy mértékben leromlott. Illetve vannak csapatok, akiknek van pár technikás játékosa és nem összefosott gatyával mennek ki a pályára és ki tudják hozni a labdát a térfelükről(onnantól meg nagyon sebezhető a katalán csapat) mint a Bayern, Real vagy akár a Dortmund.
A másik....messi(megváltozott a taktika és minden rá épül).....egyik vad barcának mondtam egy éve már......bej lesz még messivel,akkor nem értette......de majd eltelik még egy két év,és érteni fogja.......
- istimester
- rex madridistae
- Kedvenc játékosaid: Iván Helguera, Raúl
- Kedvenc csapatod: DAC
A g. c. veri a brét a labdatartásra és szerinte az eredmény nem adja vissza a játék képét.R.M.C.F írta: ez mit jelent?
-
Nem lehetne az olyan tanulatlan bugrisoknak is előadni mint én,aki nem tud angolul hogy ez mit jelent?
Te meg igazán megtanulhatnál delfinül,nekem is hogy kapóra jött....és tudok még teknősül és vizilóúl is.
Te meg igazán megtanulhatnál delfinül,nekem is hogy kapóra jött....és tudok még teknősül és vizilóúl is.
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Én leegyszerűsítem a barca problémáját.....mert nem is nagyon bonyolult....Xavi kezd kikopni,ő határozta meg azt a tempót,ami most már annyira nem jellemző. A sebességet,a beindulásokra adott ütempasszokat......a beindulások lehetőségét.
Annyit még hozzátennék, hogy a letámadós játékuk nagy mértékben leromlott. Illetve vannak csapatok, akiknek van pár technikás játékosa és nem összefosott gatyával mennek ki a pályára és ki tudják hozni a labdát a térfelükről(onnantól meg nagyon sebezhető a katalán csapat) mint a Bayern, Real vagy akár a Dortmund.
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Annyira rá jellemző...istimester írta:Szép vastag az a bőr
- istimester
- rex madridistae
- Kedvenc játékosaid: Iván Helguera, Raúl
- Kedvenc csapatod: DAC
Ha már Xavi, nem szeretném Hehe szerű jelzőkkel illetni, de képes volt azt nyilatkozni a Bayern ellenei meccsekről, hogy:
Szép vastag az a bőrWe enjoyed the bulk of the possession against Bayern, they couldn't control the game. To look only at the result doesn't really tell the whole story.

-
Akkor ne olvasd el......kicsit olyan mint a hullámvasút részegen.......nem tudod hol vagy,hol jársz éppen.
Én leegyszerűsítem a barca problémáját.....mert nem is nagyon bonyolult....Xavi kezd kikopni,ő határozta meg azt a tempót,ami most már annyira nem jellemző. A sebességet,a beindulásokra adott ütempasszokat......a beindulások lehetőségét.
Kimegy Iniesta....és majd messi......és .........
Felesleges ezt túlragozni.
Kimegy Iniesta....és majd messi......és .........

Felesleges ezt túlragozni.
- 'shutterisland
R.M.C.F írta:Ezt Te végig olvastad?kis plusz, R.M.C.F. féle taktikusoknak is akár:![]()
![]()
Nem tudom,ehhez azért kell idő....neki kellene látni.
egyelőre még csak a képeket néztem meg.

ez tény, és gratulálok is ehhez a teljesítményhez a castillának.MorataMartin írta:Ez az a Castilla a Barca B előtt végzett!!!![]()
viszont az igazi fokmérője az utánpótlásnak majd az lesz, hogy ezen játékosokból mi lesz.
real madrid, getafe vagy mondjuk tenerife játékos.
-
- Kedvenc játékosaid: Morata, Zidane, Cristiano Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Ez az a Castilla a Barca B előtt végzett!!!

-
Ezt Te végig olvastad?kis plusz, R.M.C.F. féle taktikusoknak is akár:

Nem tudom,ehhez azért kell idő....

- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Hát az indexen vannak valami boxeralsós képek, nevetségesen néz ki a gyerek

- 'shutterisland
neymarhoz még annyit, hogy a legújabb felvetések szerint 64-ről 70-re kellene felmennie nyáron, de ugye ebből 2-3 kg nettó izom lenne.
hát kíváncsi vagyok, mert rajta ez a pár kiló már iszonyatosan meglátszana.
közben cesc-ért 47-et adna állítólag a mu.
kis plusz, R.M.C.F. féle taktikusoknak is akár:
rövidke taktikai témázgatás a barcáról.
hát kíváncsi vagyok, mert rajta ez a pár kiló már iszonyatosan meglátszana.
közben cesc-ért 47-et adna állítólag a mu.

kis plusz, R.M.C.F. féle taktikusoknak is akár:
rövidke taktikai témázgatás a barcáról.

-
Oh mily rendes gyerek a Pulga, megengedte, hogy Neymar a Barcába igazoljon csak semmi special treatment