...hogy te mennyi szeméttel eteted az agyadatmathers írta:de most az a gond, hogy Xfaktor van.

HozzászólásSzerző: nmate » 2014. november 22., szombat 20:21
...hogy te mennyi szeméttel eteted az agyadatmathers írta:de most az a gond, hogy Xfaktor van.
HozzászólásSzerző: mathers » 2014. november 22., szombat 20:20
Ha nézek barca meccset akkor általában buknak, de most az a gond, hogy Xfaktor van. :ĐRemy írta:Más: Ez a Sevilla eddig nagyon gyenge. Durván nyom a Barca. Nehéz elképzelni, hogy ebből pontvesztés lesz.Jó lenne egy Sevilla gól, aztán hátha.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. november 22., szombat 20:20
Félig trollkodtam, félig meg elég nevetséges volt már akkor is, szeptemberben ezeket a sorokat olvasni, főleg ahogy előadtad.most nem tudom ezt minek kellett elővenni, mintha más nem tévedett volna még ezen a fórumon.
HozzászólásSzerző: tucsoki » 2014. november 22., szombat 20:18
2011/12petiamadridista írta:hát tegyük hozzá, hogy Bosque óta nem produkáltunk ilyen szintű focit,
HozzászólásSzerző: tubatibi » 2014. november 22., szombat 20:18
HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2014. november 22., szombat 20:15
hát tegyük hozzá, hogy Bosque óta nem produkáltunk ilyen szintű focit, az elmúlt egy évtizedben nem az volt a tendencia, hogy 6 pontról behozza a csapat a bajnokságot.semmi személyes csak durva volt ezt olvasni ilyen teljesítmények után, mint amit az elmúlt hetekben produkálunk, hogy mi ment itt a szezon elején
HozzászólásSzerző: Remy » 2014. november 22., szombat 20:14
HozzászólásSzerző: csabi* » 2014. november 22., szombat 20:12
semmi személyes csak durva volt ezt olvasni ilyen teljesítmények után, mint amit az elmúlt hetekben produkálunk, hogy mi ment itt a szezon elejénpetiamadridista írta:hát nem lett igazam. hála égnek.ez most kivégzett![]()
![]()
![]()
![]()
És?
HozzászólásSzerző: András93 » 2014. november 22., szombat 20:11
HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2014. november 22., szombat 20:10
hát nem lett igazam. hála égnek.ez most kivégzett![]()
![]()
![]()
![]()
HozzászólásSzerző: csabi* » 2014. november 22., szombat 20:09
Realista24 írta:petiamadridista írta:a bajnokság ezzel számunkra véget ért.
kurvára lehet röhögni, de innen nem tudom elképzelni, hogy visszahozzunk 6 pontot..
lehetetlen..
beszoptuk gyorsan ezt a ligát.
de hát legalább már nem kell többet izgulni.
ha a forma marad akkor a világkupán kívül több trófeát szerintem ne reméljünk idén.![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. november 22., szombat 20:01
petiamadridista írta:a bajnokság ezzel számunkra véget ért.
kurvára lehet röhögni, de innen nem tudom elképzelni, hogy visszahozzunk 6 pontot..
lehetetlen..
beszoptuk gyorsan ezt a ligát.
de hát legalább már nem kell többet izgulni.
ha a forma marad akkor a világkupán kívül több trófeát szerintem ne reméljünk idén.
HozzászólásSzerző: András93 » 2014. november 22., szombat 18:30
Igen valószínűleg igazad van, Godín és Miranda góloknál lehet sejteni, hogy mi történt.'shutterisland írta:a 72. percben szögletet rúgtak, azért húzódott fel, mert amúgy nem lépi át a felezőt.
aztán a 73.-ban jött a gólja, gondolom, hogy a szögletet még hatástalanították, de aztán jött az újabb beadás.![]()
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2014. november 22., szombat 18:00
HozzászólásSzerző: András93 » 2014. november 22., szombat 17:58
Ismétlésben láttam csak, de nem tűnt úgy, hogy pontrúgás előzte volna meg. Egész közelről fejelt mondjuk.'shutterisland írta:azóta godín is bólintott egyet, feltételezem, hogy az is pontrúgás, vagy abból fakadó szituáció.![]()
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2014. november 22., szombat 17:49
akkor irhattad volna a kiallitast is, mert az is megszokott.'shutterisland írta:azóta godín is bólintott egyet, feltételezem, hogy az is pontrúgás, vagy abból fakadó szituáció.![]()
kíváncsi vagyok, mi lehet a recept, ennyivel többet foglalkoznánk edzésen a szögletekkel és szabadrúgásokkal ?
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2014. november 22., szombat 17:45
HozzászólásSzerző: András93 » 2014. november 22., szombat 16:44
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2014. november 22., szombat 16:32
Tiago (Atletico Madrid) ugrott legmagasabbra a tizenhatoson belül Koke (Atletico Madrid) tökéletes szögletét követően. Fejese pontos volt és be is ment a kapu jobb oldalába. A kapusnak nem volt esélye, a meccs állása 1:0.
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2014. november 21., péntek 13:37
Jelenlévő fórumozók: 24 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem